A Lélekszíntérről

A Lélekszíntér egy önismereti központ a belváros szívében.
Harmonikus, világos és otthonos terekben folynak itt a különböző önismereti és terápiás foglalkozások, műhelyek, előadások és gyógyítások.
Az önismeret útjára lépve rengeteg szerteágazó és egymásnak ellentmondó információ és útmutatás áraszt el minket, amiben sokszor nehéz eligazodni.
Mottónk - élményközpontú önismeret az archetípusok erejében - valamint a Lélekszíntér kifejezés a nálunk folyó munka szellemiségére utal.
Abban hiszünk, hogy egy jól felépített, átfogó rendszer sokat segít önmagunk, valamint világunk megismerésében. Így az információk egymásra épülnek és szerves egységbe rendeződnek.
A Lélekszíntér (a hely neve mellett) azoknak a sokszínű önismereti programoknak és terápiás foglalkozásoknak a gyűjtőneve, amelyeknek célja a bennünk élő archetípusok megismerése és kibontakoztatása.
Valódi élményeket szeretnénk nyújtani a hozzánk fordulóknak. Nagyon fontos nekünk, hogy az elméleti tudás mellett az átélésről, megtapasztalásról is gondoskodjunk. Foglalkozásainkon sok gyakorlat támogatja a megszerzett ismeretek beépülését érzelmi életünkbe és testi működéseinkbe. Célunk, hogy lényünk minden síkját – a spirituális, mentális, érzelmi és testi/energetikai szinteket – egyaránt fejlesszük és összehangoljuk.