Asztrológiai állítás

Esemény dátuma: 
szombat, 2024, augusztus 31 - 10:00

Berkes Szofival és Várszegi Anikóval

Augusztus 31-én életre kelnek a térben a születésedkor rád ható erők

Az, hogy mindenki, aki megjelenik körülöttünk a külvilágban, mi vagyunk, a mi belső képeink, leginkább asztroállításban csíphető fülön.
Ugyan a Nap képviseli az apát, az apaképet, de férjünket is, ahogyan a Hold is az anyát, és mindazokat az érzelmeket, amiket megtanitott nekünk, de a feleség is ide tartozik. Ez így van az életben is, párkapcsolataink bizony szüleink ilyen-olyan verziói.
A Neptunusz jelképezi a titkokat, a homályt körülöttünk, az áldozatokat, az Uránusz gyakran kirekesztett, megtagadott családtagjainkat, eseményeket a családban, a Merkúr behozhatja ikertestvérünket, elhalt, abortált testvéreinket, mint gyermekkori trauma, a Mars a férfimintánkat, férfiakat az életünkben, a Vénusz a női mintánkat, a nőket az életünkben, a szerelemhez fűződő viszonyainkat, a Plútó a tetteseket, vagy magát a Halált, és sorolhatnám, mégis mind mi vagyunk.
A mi képletünk, a mi belső világunk az, ami alapján a külvilágban pozicionáljuk magunkat. Ezért is fordulhat elő, hogy két testvér egészen máshogyan látja szüleit. Mást hoztak, más van bennük, máshogyan látnak, éreznek, és élnek meg dolgokat. Nekik mégis az a valóság, s az aktuális igazságuk. Mindig annyit értünk meg, és fogunk fel a körülöttünk zajló eseményekből, és emberekből, amennyire magunkat megismertük. De jó hír, hogy mindig van lejjebb, és beljebb. (s egy lépést előre)
Érdemes rakosgatni a belső kirakóst, mert minél több darab kerül a helyére bent, a külvilágban annál inkább csökken majd az elfogadhatatlan, az érthetetlen, a zavaró. smiley

FIGYELEM, A FÉRŐHELY LIMITÁLT! 6 állítót, 6 résztvevőt várunk!

Az állításokhoz szükség lesz születési adataidra, és képleted elkészítésére.  Ehhez, és jelentkezésedhez vedd fel a kapcsolatot velünk. 
Kizárólag emailben tudsz jelentkezni :

judithberkes@gmail.com - Berkes Szofi Judit

idopontotkerek333@gmail.com - Várszegi Anikó

Szeretettel várunk! 

Anikó és Szofi