Delfinnő

A   Mágikus nő sorozat jelenleg zajlik egy zárt csoport keretein belül. 
Részvétel csak a teljes sorozatra való elköteleződéssel lehetséges.
További információk a teljes sorozatról>>>

Jelenleg elérhető egyéni konzultáció és terápia formájában is.

"Hang, levegő, víz - ezek az elemek minden élet forrásai. A hang az életet teremtő erő: a csend anyaméhéből keletkezett és teremtett meg minden más dolgot. A delfin megtanítja az embernek, miként lépjen bele az élet vizébe és miként hívhatja elő a légzés és a hang segítségével mindazt, amire igazán vágyik."
(Ted Andrews: Az állatok szimbolikája)

A delfinek egészen különleges lények. Életmódjuk és tulajdonságaik megfigyelése és magunkba integrálása segít abban, hogy a Vízöntő kor kihívásaira jobban felkészülhessünk. Sok tanító és látó állítja, hogy ezek a lények multidimenzionális tudatossággal rendelkeznek és utat mutatnak az emberiségnek a tudatosság emelésére, tágulására. Több olyan terápiás módszer jelent meg mostanában, amit a delfinek életmódja "ihletett", pl. delfinterápia, különböző hangterápiák, watsu, Lomi Lomi masszázs, rezgésterápiák, stb. A delfinek emlősök, de élet-elemük a víz, ezért abban segítenek nekünk, hogy a bennünk lévő víz elemet erősítsük. 

A Delfinnő találkozón főleg érzelmi energiáinkkal foglalkozunk. Segítséget kapunk arra, hogy felfedezzük és kövessük szívünk valódi vágyait, és képesek legyünk érzelmeinket szabadon kifejezni. Megismerjük a rezonancia törvényeit. Összehangoljuk két agyféltekénket, hogy tudatosabban, egységesebben és éberebben áramoljunk együtt életünk tengerének hullámaival.

Egy kis ízelítő a programból:
A Mágikus nő kártya Delfin kártyáinak üzenetei megmutatják azokat a témákat, amelyek "áthangolást" kívánnak az életünkben. A bennünk lévő ősvízre hangolódva a zavaróvá, szűkössé váló elme-térből - azaz a fejünkből - a tágasabb szív-térbe érkezünk, ahol felfedezhetjük öröm központunkat. Azután a víz elemmel kapcsolódunk - mozgással, tánccal, érintéssel - majd a delfin agyminta átprogramozással felébresztjük mindkét agyféltekénket. Az így kitágult érzékelési lehetőségeinkkel könnyedén, akár a delfinek, új érzésvilágot és szeretet rezgéseket teremtünk magunkban. 

"Itt az ideje delfinnővé válnod. Ettől a csodálatos lénytől megtanulhatod, hogyan áramoltasd akadálytalanul magadban az érzelmeket elfojtások és mindenféle szégyenérzet nélkül. Természetes módon, ahogy jönnek-mennek a lelkedben. Meg kell tanulnod érezni, mert az idők folyamán elfelejtetted ezt a képességedet. Már a szíved hangját sem hallod, éppen ezért valódi vágyaidat sem követed. A delfin legfontosabb tanácsa az, hogy tanuld meg felismerni és követni szíved valódi vágyait. Abban segít, hogy a szíveddel való összehangolódás megtörténjen benned, és újra egy lelkileg felszabadult nő lehess, aki nem fél többé érezni, és képes megélni és kimutatni az érzéseit. Ha már képes vagy meghallani szíved vágyát, és követni azt, akkor az utat is meg fogod találni a vágyaid valóra váltásához. A delfin ereje által olyan mágikus nő leszel, aki képes minden vágyát valóra váltani az életben."
(Részlet Herceg Petra: Légy mágikus nő c. cikkéből - Női portál.hu)

Várunk, ha Te is szeretnél a delfinekhez hasonlóan áramlóbbá, éberré, játékossa válni és követni a szíved hangját!