RituálTánc - Könnyed keringés

Esemény dátuma: 
hétfő, 2022, január 24 - 18:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhelyek hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház Lótusz és/vagy Juhar termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.

Örömmel adom hírül, hogy a nagy édeklődésre való tekintettel önálló weboldal készült a RituálTánc számára, melyen minden mozgásmeditáció és minden oktató elérhető.
Kérünk minden érdeklődőt ennek az oldalnak a használatára! Légyszíves, már innen jelentkezzetek be a mozgásmeditációkra! Köszönjük :)

www.ritualtanc.com

A Napunk a Vízöntő jegyébe lép, ami a bennünk élő Szabadító archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról, és a hozzá kapcsolódó programokról, táncokról:
SZABADÍTÓ archetípus>>>

A hozzá kapcsolódó hanganyagot itt vásárolhatod meg:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A SZABADÍTÓ ARCHETÍPUSSAL>>>

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

<<< RITUÁLTÁNC MOZGÁSMEDITÁCIÓK >>>

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Az évkerék újabb fordulatával megérkeztünk a Vízöntő jegyébe, amely a SZABADÍTÓ archetípusára irányítja figyelmünket.
Ez a lélek-szerep abban segít, hogy életünk elkerülhetetlen változásait könnyebben élhessük meg.
Mindannyian szeretnénk felszabadultan élni.

De mit is jelent ez egyénileg, éppen most?

Sokszor a szabadságot a valamitől való megszabadulással kapcsoljuk össze.
Ez lehet egy élethelyzet, egy kapcsolat vagy akár a munkahelyünk, amiben úgy érezzük magunkat, mintha börtönben lennénk. Máskor ez a gúzsba kötöttség érzés inkább belül jelentkezik, amikor belső gátlásainkkal és félelmeinkkel küzdve képtelennek érezzük magunkat az ellazulásra és feloldódásra.

Egy fontos kérdés segíthet abban, hogy figyelmünk fókuszát máshova helyezzük:
Mit is kezdenénk a szabadsággal?
Mi lenne, ha lenne időnk, ha lenne új munkahelyük, ha megengednénk magunknak, hogy új kapcsolatot, vagy kapcsolódási formát válasszunk?
Ha ezt a kérdést naponta feltesszük magunknak ebben az időszakban, akkor felébresztjük vele a bennünk élő Szabadító archetípusát.
Meglepődve tapasztalhatjuk, hogy őt nem a múlt érdekli, nem foglalkozik azzal, mit és hogyan rontottunk el, nem törődik az idejét múlt szabályokkal és törvényekkel, a régi ígéreteink és fogadalmaink finom pókhálójával.
Nem véletlenül hívják őt Bolondnak is, hiszen tényleg zavarba ejtően furcsának tűnik az ő szemével ránézni életünkre. Felkavaró lehet ez a szemlélet váltás, de egyben ez adja meg azt a lehetőséget is, amivel megugorhatjuk a már régóta esedékes változtatásokat. Szerencsére ajándékba adja nekünk ehhez a humort, hogy megtanuljunk nevetni magunkon, hogy ne ijedjünk meg túlságosan, és hogy meg tudjunk válni komolyságunktól.

Következő táncunk segítségével ráhangolódunk erre az archetípusra és meghívjuk őt az életünkbe. Testünk színpadán ő irányítja ritmikus rendszereinket – szívünk dobbanásaival vérünk áramlását, lélegzésünk hullámait, valamit idegéterünk finom impulzusait – így mi is könnyed keringésbe kezdve megnyitjuk magunkat ennek az inspiráló és impulzus adó energiának.
Szeretettel várunk!

“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”
Óriási élmény volt a tegnapi tánc, alig tudtam aludni is, teljesen a hatása alatt vagyok még mindig. Nagyon sajnálom, hogy csak most jutottam el… Megyek, amikor csak tudok!”

Szeretettel várunk!


FIGYELEM - ha először jössz hozzánk táncolni, és nem vagy megelégedve a programmal, akkor az óra után visszaigényleheted a befizetett részvételi díjat.
A pénzvisszafizetési garancia egy alkalomra vonatkozik.
 

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Pap/nő, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) LÓTUSZ terem az 1. emeleten.
Időpont: hétfőnként 18.30-20.30-ig 
Részvételi díj: 3500 Ft. 
Bérlet: 12000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: