RituálTánc - Szörnyek keringője - ELMARAD!

Esemény dátuma: 
hétfő, 2020, november 9 - 18:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

FIGYELEM - AKTUÁLIS HÍR: A SZIGORÍTÁSOK MIATT ELMARADNAK A RENDSZERES RITUÁLTÁNC MŰHELYEK. AMINT LEHET, ÚJRA NYITUNK!

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhelyek hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház JUHAR termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.

Örömmel adom hírül, hogy a nagy édeklődésre való tekintettel önálló weboldal készült a RituálTánc számára, melyen minden mozgásmeditáció és minden oktató elérhető.
Kérünk minden érdeklődőt ennek az oldalnak a használatára! Légyszíves, már innen jelentkezzetek be a mozgásmeditációkra! Köszönjük :)

www.ritualtanc.com

A Napunk a NYILAS jegyébe lép, ami a bennünk élő PAP/NŐ archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról, és a hozzá kapcsolódó programokról, táncokról:
PAP/NŐ archetípus>>>

A hozá kapcsolódó hanganyagot most kedvezményesen vásárolhatod meg itt:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A PAP/NŐ ARCHETÍPUSSAL>>>

“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”
Óriási élmény volt a tegnapi tánc, alig tudtam aludni is, teljesen a hatása alatt vagyok még mindig. Nagyon sajnálom, hogy csak most jutottam el… Megyek, amikor csak tudok!”

Ebben a táncmeditációban lényünk árnyékos oldala felé mozdulunk el. A növekedés és beérés időszaka után az elengedés és átalakulás fázisa jön, mint ahogy azt az előző mozgásmeditációnkban átélhettük.
De mit is jelent mindez bennünk? Mi rejlik lényünk árnyékos oldalán?

Árnyékunk sok mindent magában rejthet – fel nem dolgozott érzéseinket, fájdalmainkat, a tudattalanba száműzött problémáinkat… de ott találhatók titkos vágyaink is és megpihenni, töltődni is itt tudunk.

Ezen a mozgásmeditáción először is találkozunk árnyékrészünkkel, hogy a vele való táncban megérezzük, vajon mit üzen nekünk.

Majd még mélyebbre mozdulunk, pszichénk sötét tartományai felé. Ez a részünk már túl van a szubjektíven, az egyéni problémáink hatókörén. Ebben a kollektív térben kapcsolódhatunk azokkal a témákkal, amiket őseink, elődeink száműztek a tudatukból az aktuális társadalmi és vallási szabályok miatt.

Bizony, a különböző rendszerek mindig is valamiféle korlátok közé szorították a viselkedést a jobb és hatékonyabb együttműködés miatt. Ezeken a korlátokon belül normálisnak volt mondható az egyén, és aki ebből kiszorult, azt sokszor megbélyegezték – elfogadhatatlannak, rossznak, elítélendőnek titulálták. Ez néha olyan “jól sikerült”, hogy bizonyos tulajdonságokat szinte démonizáltak.

De ettől még ezek a démonok nem tűntek el, hanem vígan élnek lelkünk bugyraiban. Velük is fogunk találkozni, mert nekik is szükségük van önkifejezésre, figyelemre ahhoz, hogy a bennük rejlő negativitás energiává transzformálódhasson.

Ezzel a táncunkkal segítjük ezt az átalakulást, hogy belső szörnyeinket átszeretgetve megérkezhessünk lényünk teljes elfogadásához.

Izgalmas mozgásmeditációra számíthatsz, az biztos!
Gyere, táncold el!

FIGYELEM! HOZZ MAGADDAL FEKETE VAGY SÖTÉT RUHÁT ERRE A MOZGÁSMEDITÁCIÓRA!

Szeretettel várunk!


FIGYELEM - ha először jössz hozzánk táncolni, és nem vagy megelégedve a programmal, akkor az óra után visszaigényleheted a befizetett részvételi díjat.
A pénzvisszafizetési garancia egy alkalomra vonatkozik.
 

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Pap/nő, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) JUHAR terem (földszinten, a bejárattal szemben)
Időpont: hétfőnként 18.30-20.30-ig 
Részvételi díj: 3000 Ft.  
Bérlet: 10000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: