RituálTánc - Oldás és kötés

Esemény dátuma: 
hétfő, 2021, október 25 - 18:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhelyek hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház Lótusz és/vagy Juhar termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.

Örömmel adom hírül, hogy a nagy édeklődésre való tekintettel önálló weboldal készült a RituálTánc számára, melyen minden mozgásmeditáció és minden oktató elérhető.
Kérünk minden érdeklődőt ennek az oldalnak a használatára! Légyszíves, már innen jelentkezzetek be a mozgásmeditációkra! Köszönjük :)

www.ritualtanc.com

A Napunk a Skorpió jegyébe lépett, ami a bennünk élő MÁGUS archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról, és a hozzá kapcsolódó programokról, táncokról:
MÁGUS archetípus>>>

A hozzá kapcsolódó hanganyagot itt vásárolhatod meg:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A MÁGUS ARCHETÍPUSSAL>>>

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

A Mágus archetípus – mellyel most táncolunk – abban segít nekünk, hogy beleálljunk a változásba, mert a változás a transzformáció előszobája.
Ha minden ugyanúgy maradna az életünkben, akkor nem tudnánk fejődni, tudatosulni, és eljutni az élet értelmének felfedezéséhez. Ez elméletileg könnyen érthető, mégis sokszor nehéz megtenni a lépéseket, átlépni komfortzónánk határait. Inkább kapaszkodunk a régi, biztonságosnak vélt kereteinkbe és a szerint a mondás szerint élünk, hogy “Járt utat a járatlanért el ne hagyj!”.

A változás mindig megújít és felfrissíti energiáinkat. Ehhez a megújuláshoz azonban el kell engednünk azokat a dolgokat, amelyek feleslegesen lekötik az erőnket.

Ezen a mozgásmeditáción az elengedés misztériumával kezdjük a táncunkat.
Megkeressük azt a témát, személyt, tulajdonságot vagy akár helyzetet, ami elengedésre vár az életünkben. Megérezzük, vajon miért kötődünk még hozzá, miért hordoz nehézséget az elengedés? Eltáncoljuk a bennünk lévő érzéseket, hogy még mélyebben, test szinten is átéljük az üzenetüket. Aztán lassan, a magunk tempójában megéljük az elengedés minden lépését…
A felszabadult helyre pedig megérkezhet az a téma, kapcsolat, tulajdonság, érték – aminek szeretnénk magunkat elkötelezni a következőkben. Így fókuszálni tudjuk figyelmünket a vágyott irányba és életünkben megjelenhet az intenzív átalakulás.

Vajon neked mit üzen a kikerülhetetlen törvény – a kötés és oldás, a kezdet és vég ősi rítusa?
Fedezd fel! Gyere, táncolj velünk!

“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”
Óriási élmény volt a tegnapi tánc, alig tudtam aludni is, teljesen a hatása alatt vagyok még mindig. Nagyon sajnálom, hogy csak most jutottam el… Megyek, amikor csak tudok!”

Szeretettel várunk!


FIGYELEM - ha először jössz hozzánk táncolni, és nem vagy megelégedve a programmal, akkor az óra után visszaigényleheted a befizetett részvételi díjat.
A pénzvisszafizetési garancia egy alkalomra vonatkozik.
 

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Pap/nő, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) LÓTUSZ terem az 1. emeleten.
Időpont: hétfőnként 18.30-20.30-ig 
Részvételi díj: 3000 Ft.  
Bérlet: 10000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: