RituálTánc - Szivárványhíd

Esemény dátuma: 
hétfő, 2024, február 19 - 18:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhelyek hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház Lótusz és/vagy Juhar termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.

Örömmel adom hírül, hogy a nagy édeklődésre való tekintettel önálló weboldal készült a RituálTánc számára, melyen minden mozgásmeditáció és minden oktató elérhető.
Kérünk minden érdeklődőt ennek az oldalnak a használatára! Légyszíves, már innen jelentkezzetek be a mozgásmeditációkra! Köszönjük :)

www.ritualtanc.com

A Napunk a VÍZÖNTŐ jegyébe lép, ami a bennünk élő SZABADÍTÓ archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról, és a hozzá kapcsolódó programokról, táncokról:
SZABADÍTÓ archetípus>>>

A hozzá kapcsolódó hanganyagot itt vásárolhatod meg, ebben a hónapban kedvezményesen:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A SZABADÍTÓ ARCHETÍPUSSAL>>>

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

<<< RITUÁLTÁNC MOZGÁSMEDITÁCIÓK >>>

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Gyermekkoromban, amikor szivárványt láttunk, mindig elfogott a csodálat, az áhítat érzése. Tisztán emlékszem egy alkalomra, amikor kocsival mentünk valahová, és megpillantottunk egy gyönyörű, dupla szivárványt. Egész úton azt vártam, hogy mikor megyünk át alatta. Nem tudtam felfogni, hogy lehetetlen. Mondták, hogy fénytörés… hogy nem lehet elérni, hogy káprázat, stb… De nem hittem el. Biztos voltam benne, hogy egy ilyen csoda valami valóságosat hordoz, valahová visz, emel. Úgy érzetem, hogy valakik ki kell, hogy használják, ha nem is mi, a nehéz testbe öltöztetett emberek. Talán a tündérek, angyalok közlekednek rajta? Igen.

Te hogy vagy ezzel? Érezted-e ennek a fényjátéknak a lelkedre gyakorolt hatását?

Idézd fel ezt az érzést és vesd össze az alábbi tudományos magyarázattal:
A szivárvány olyan optikai jelenség, melyet az eső- vagy páracseppek okoznak, mikor a fény prizmaszerűen megtörik rajtuk, és spektrumára bomlik. Az ív külső része vörös, míg a belső ibolya. A szivárvány akkor alakul ki, ha a levegőben lévő vízcseppeket a napfény alacsony szögből éri. A szivárvány színeit a fehér fény szétszóródása okozza, amint az áthalad az esőcseppeken.” (Wikipédia)
A szivárvány jelenségét a tudomány előtti időkben misztikus jelnek tulajdonították. Minden vallásban és mitológiában a Föld és az Ég közötti hídként értelmezték. Tudták, hogy amikor megjelenik, akkor megnyílik egy kapu a Lent és a Fent között és lelkünk átemelkedhet egy magasabb világba.

A következő mozgásmeditációnkban megidézzük a szivárványt, majd táncra perdülünk gyönyörű, tiszta színeiben. Utazunk ebben a sokszínűségben, ami bennünk is felébreszti a változatosság gazdagságát és a fény játékosságát. Végül átengedjük lelkünket a szivárványhídon, hogy megtapasztalhassuk egy Új Dimenzió felszabadító hatását.
Gyere te is át velünk a SZIVÁRVÁNYHÍDON!

FONTOS KÖZLEMÉNY!
Ha lehet, hozz magaddal valami tiszta színű pólót, ruhadarabot, sálat. Lehet szivárványszínű is, ha van!
Természetesen nem kötelező, jöhetsz bármiben, a hatás akkor is garantált!

köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”
Óriási élmény volt a tegnapi tánc, alig tudtam aludni is, teljesen a hatása alatt vagyok még mindig. Nagyon sajnálom, hogy csak most jutottam el… Megyek, amikor csak tudok!”

Szeretettel várunk!


FIGYELEM - ha először jössz hozzánk táncolni, és nem vagy megelégedve a programmal, akkor az óra után visszaigényleheted a befizetett részvételi díjat.
A pénzvisszafizetési garancia egy alkalomra vonatkozik.
 

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Tanító, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) JUHAR terem a földszinten, a bejárattal szemben. (Kérünk, hogy minden esetben ellenőrizd az eseménynél a termet, mert néha másik teremben van a tánc!)
Időpont: hétfőnként 18.30-20.45-ig 
Részvételi díj: 5 000 Ft. 
Bérlet: 18 000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes, más személyre átruházható)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: