RituálTánc - Harcosok klubja

Esemény dátuma: 
hétfő, 2023, április 3 - 18:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhelyek hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház Lótusz és/vagy Juhar termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.

Örömmel adom hírül, hogy a nagy édeklődésre való tekintettel önálló weboldal készült a RituálTánc számára, melyen minden mozgásmeditáció és minden oktató elérhető.
Kérünk minden érdeklődőt ennek az oldalnak a használatára! Légyszíves, már innen jelentkezzetek be a mozgásmeditációkra! Köszönjük :)

www.ritualtanc.com

A Napunk a KOS jegyébe lép, ami a bennünk élő HARCOS archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról, és a hozzá kapcsolódó programokról, táncokról:
HARCOS archetípus>>>

A hozzá kapcsolódó hanganyagot itt vásárolhatod meg:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A HARCOS ARCHETÍPUSSAL>>>

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

<<< RITUÁLTÁNC MOZGÁSMEDITÁCIÓK >>>

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Amikor harcosról, erőről, lelkesedésről, az élet csatáiban való küzdelmekről, veszteségről vagy győzelmekről esik szó, talán benned is lepereg életed filmje és kíváncsian szemléled, hogy Te vajon milyen szerepet játszol benne. Ki a főszereplő az életedben? Milyen csatákat kell megvívnod? Milyen kapcsolatban vagy erőddel, belső erőddel: ismered és használod, vagy félsz tőle és inkább elnyomod?

Amikor a Harcos archetípusról beszélünk, talán először mindenkinek a nyers erő, az agresszív küzdelem és a hatalom birtoklásáért folytatott harc jut az eszébe. Egy másik oldalról nézve viszont, megláthatjuk azt is, hogy mindannyiunkban ott van egy másmilyen Harcos, a hétköznapi hős, aki rendületlen erővel és kitartással teszi a dolgát nap, mint nap, önmagáért, a családjáért, környezetéért.

Ezt a fajta harcos erőt és hozzáállást keresheted meg, ismerheted fel és erősítheted magadban ezen a mozgásmeditáción!

“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”
Óriási élmény volt a tegnapi tánc, alig tudtam aludni is, teljesen a hatása alatt vagyok még mindig. Nagyon sajnálom, hogy csak most jutottam el… Megyek, amikor csak tudok!”

Szeretettel várunk!


FIGYELEM - ha először jössz hozzánk táncolni, és nem vagy megelégedve a programmal, akkor az óra után visszaigényleheted a befizetett részvételi díjat.
A pénzvisszafizetési garancia egy alkalomra vonatkozik.
 

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Tanító, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) JUHAR terem a földszinten, a bejárattal szemben. (Kérünk, hogy minden esetben ellenőrizd az eseménynél a termet, mert néha másik teremben van a tánc!)
Időpont: hétfőnként 18.30-20.30-ig 
Részvételi díj: 4 000 Ft. 
Bérlet: 14 000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: