RituálTánc - Visszatérés

Esemény dátuma: 
hétfő, 2020, augusztus 3 - 18:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhelyek hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház JUHAR termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.

Örömmel adom hírül, hogy a nagy édeklődésre való tekintettel önálló weboldal készült a RituálTánc számára, melyen minden mozgásmeditáció és minden oktató elérhető.
Kérünk minden érdeklődőt ennek az oldalnak a használatára! Légyszíves, már innen jelentkezzetek be a mozgásmeditációkra! Köszönjük :)

www.ritualtanc.com

A Napunk az OROSZLÁN jegyébe lép, ami a bennünk élő Király archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról, és a hozzá kapcsolódó programokról, táncokról:
Király archetípus>>>

Gondolatok a következő mozgásmeditációhoz:

Kedves régi és új RituálTáncosok!

Visszatérünk!
Folytatjuk a táncot és visszakapcsolódunk a testünkhöz, a mozdulataink igazságához, valamint egymáshoz is.

Nem volt egyszerű helyet kapni a Magnet Házban, de hála mindenkinek, aki közreműködött ebben, augusztusban 3 táncunk is lesz. Majd terveim szerint szeptemberben folytatjuk tovább a táncösvényt, ahogy szoktuk… azaz hétfőnként 18.30-20.30-ig RituálTáncolni fogunk…

Illetve úgy már biztosan nem, ahogy “szoktuk”!
Mert ez az időszak arra figyelmeztetett, hogy a szokásainkat és automatizmusainkat felül kell vizsgálnunk, bírálnunk… és nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is.
Te hogy vagy ezzel?
Neked mit mutatott ez a furcsa tükör magadról és az életedről?

Gyere, táncoljuk el együtt!

A Király archetípus időszakának talán legfontosabb üzenete a belső tengelyünk megerősítése, ami fizikai síkon a gerinc oszlopunk. Ennek a tengelynek az erejétől, rugalmasságától függ egész rendszerünk. Olyan, mint egy oszlop, melyen végtagjaink függnek, mozognak, melyekkel a Föld felé mélyülünk és az Ég felé nyúlunk, valamint egymáshoz kapcsolódunk.

Van benne egy érdekes középső szakasz, mely összekapcsolja – vagy éppen szétválaszja a hasat és a szívet, a Napfonat és a Szív csakrát. Tengelyünk – és életünk – itt intézi hozzánk az egyik legnagyobb kihívást: hatalom vagy szeretet?

Ez a kihívás lesz visszatérésünk mottója. És nem árulok el zsákbamacskát, hogy ez nem csak egyénileg szól most rólunk, hanem kollektíven is. Ezért van itt most az ideje ennek a táncnak.

Szeretettel várunk!


FIGYELEM - ha először jössz hozzánk táncolni, és nem vagy megelégedve a programmal, akkor az óra után visszaigényleheted a befizetett részvételi díjat.
A pénzvisszafizetési garancia egy alkalomra vonatkozik.
 

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Pap/nő, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) JUHAR terem (földszinten, a bejárattal szemben)
Időpont: hétfőnként 18.30-20.30-ig 
Részvételi díj: 3000 Ft.  
Bérlet: 10000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: