Bizalom és érzékenység

Esemény dátuma: 
hétfő, 2022, november 28 - 18:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhelyek hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház Lótusz és/vagy Juhar termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.

Örömmel adom hírül, hogy a nagy édeklődésre való tekintettel önálló weboldal készült a RituálTánc számára, melyen minden mozgásmeditáció és minden oktató elérhető.
Kérünk minden érdeklődőt ennek az oldalnak a használatára! Légyszíves, már innen jelentkezzetek be a mozgásmeditációkra! Köszönjük :)

www.ritualtanc.com

A Napunk a Skorpió jegyébe lép, ami a bennünk élő MÁGUS archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról, és a hozzá kapcsolódó programokról, táncokról:
MÁGUS archetípus>>>

A hozzá kapcsolódó hanganyagot itt vásárolhatod meg:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A MÁGUS ARCHETÍPUSSAL>>>

Kezdd a hetet egy minden szinten átmozgató és feltöltő RituálTánccal!

A RITUÁLTÁNC képlete: szabad tánc + vezetett imagináció ősképekkel, szimbólumokkal = felszabadító átélések és felismerések

Az egész éven átvonuló RituálTánc mozgásmeditációk minden héten egy izgalmas és az adott időszaknak/csillagjegynek megfelelő témában mozgatják meg és segítik a részvevőket önmaguk megismerésének útján.

<<< RITUÁLTÁNC MOZGÁSMEDITÁCIÓK >>>

Nézzük csak, mi várható a következő alkalommal:

Pap/nő archetípus egyik fontos témája a bizalom. A bizalmat magunkkal hozzuk a lélek világából, ahol a szeretet az éltető levegőnk, a mindent összetartó mátrixunk.

Miután mindannyian archetipikusan „kiűzettünk a Paradicsomból” – kibújtunk a meleg és védelmező Anyaméhből – kénytelenek vagyunk elviselni több kevesebb olyan pillanatot, élményt, ahol ez az eredendő „szeretet-levegős-terünk” fájdalmas űrré, vagy éppen korlátozó ketreccé, netalán erőszakkal teli vadonná változik.

Ebben a dimenzióban a sorozatos bizalomvesztések tapasztalásai olyanokká tesznek bennünket, mintha láthatatlan sebekkel járkálnánk. Ezeket a sebeket persze begyógyítja az idő, de mégis ott marad egy heg az érzelemtestünkön, ahol kicsit keményebbé válunk. „Kemény az élet” – mondjuk bölcsen, és magunkkal is keményen bánunk, mert megtanultuk, hogy nem szabad bízni, hogy hazudnak nekünk, hogy megtévesztenek és becsapnak minket, hogy nem lehet bárkit szeretni, és nem éri meg nyitottnak, odaadónak lenni…
Érzéketlenek leszünk tehát, hogy felvértezzük magunkat. Az érzékenység tudattalanul félelmet ébreszt bennünk, mert összekapcsolódik a sebezhetőséggel és itt vissza is kanyarodhatnánk a gondolatmenet elejéhez.

Ugye te is ismered ezt?
Tudd, hogy ezekkel a tapasztalatokkal nem vagy egyedül, sőt ebben az egész emberiség a társad. 

Ebben a mozgásmeditációban figyelmünket azokra az élményekre irányítjuk, ahol a bizalomvesztés kulcsfontosságú élményeit megszereztük. Láthatatlan sebeinket megpillantva átérezzük a mögöttük rejlő fájdalmat és a védekező páncéljaink leengedésével visszakapcsolódhatunk eredeti érzékenységünkhöz.
Rátalálhatunk lelkünk erejére, amire „támaszkodva” képessé válunk újra, immár tudatosan a bizalmat választani.

“Még egyszer köszönöm a hétfői táncot! Olyan élményeket kapok és élek át, a beszélgetések és táncok során, amiket sose gondoltam volna… hogy ezek is bennem vannak és képes vagyok rájuk. Nagyon érdekes, élvezem és imádom!”
Óriási élmény volt a tegnapi tánc, alig tudtam aludni is, teljesen a hatása alatt vagyok még mindig. Nagyon sajnálom, hogy csak most jutottam el… Megyek, amikor csak tudok!”

Szeretettel várunk!


FIGYELEM - ha először jössz hozzánk táncolni, és nem vagy megelégedve a programmal, akkor az óra után visszaigényleheted a befizetett részvételi díjat.
A pénzvisszafizetési garancia egy alkalomra vonatkozik.
 

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Tanító, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) JUHAR terem a földszinten, a bejárattal szemben. (Kérünk, hogy minden esetben ellenőrizd az eseménynél a termet, mert néha másik teremben van a tánc!)
Időpont: hétfőnként 18.30-20.30-ig 
Részvételi díj: 3500 Ft. 
Bérlet: 12000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: