RituálTánc - Kristálytemplom

Esemény dátuma: 
hétfő, 2020, január 20 - 18:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhelyek hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház JUHAR termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.

Örömmel adom hírül, hogy a nagy édeklődésre való tekintettel önálló weboldal készült a RituálTánc számára, melyen minden mozgásmeditáció és minden oktató elérhető.
Kérünk minden érdeklődőt ennek az oldalnak a használatára! Légyszíves, már innen jelentkezzetek be a mozgásmeditációkra! Köszönjük :)

www.ritualtanc.com

A Napunk a Bak jegyébe lépett, ami a bennünk élő Mester archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról, és a hozzá kapcsolódó programokról, táncokról:
Mester archetípus>>>

Gondolatok a következő mozgásmeditációhoz:
"A Mester archetípussal való utazásunk utolsó mozgásmeditációja következik.
Ezt az archetípust a testünk színpadán főleg a csontok, ízületek, tehát a test tartó szerkezete – váza – képviseli. Talán kevesen gondolnak arra, hogy ez a formaalkotó, szerkezetképző és strukturáló energia máshol is megmutatkozik, mégpedig éppen a folyékony közegeinkben.
Testünk 70%-a víz.
Amit mi a földi szemeinkkel folyadéknak látunk, belül szintén csodálatos formákba rendeződik. A víz molekuláinak szerkezete azonban nem állandó, hanem attól függ, milyen információkat vesz fel. Ma már bizonyított tény, hogy a víz kristályos szerkezete attól függ, milyen szándékok vezetnek minket és mire gondolunk.

A fizikusok forradalmi felfedezése szerint az emberi gondolat, és megfigyelés hat a bennünket körülvevő anyagi valóságra. A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre – például az élő szervezetre – átvinni.
Mr. Emoto munkásságának köszönhetően tényszerű bizonyítékot kapunk arra, hogy az emberi vibrációs energia, a gondolatok, a szavak és a zene mind hatással vannak a víz molekuláris szerkezetére, ugyanarra a vízre, mely több mint 70%-át adja testünknek, mely ugyanilyen százalékban van jelen a földünkön. A víz bolygónkon elsődleges forrása minden életnek. Minősége és ép szerkezete életfontosságú az élet minden formájához.
Testünk olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a folyadékot. Életünk minősége közvetlen kapcsolatban áll a szervezetünkben és körülöttünk lévő víz minőségével.  A víz egy igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez. De nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik. A környezet energiája, rezgése képes megváltoztatni a víz molekuláris szerkezetét.”
(Masaru Emoto: A víz rejtett bölcsessége)

Ebben a táncmeditációban először testünk szerkezetét vesszük szemügyre. Utána a különböző testrészek közötti kapcsolatokra, a mozgás áramlásának lehetőségeire hangolódunk. Egyre tudatosabbá válunk az emberi test mozgásának lehetőségeire és határaira. Azután befelé, a belső világunkra hangolódva kapcsolódunk a kristályok világával és megkeressük azt, ami most számunkra a legnagyobb gyógyító rezgést hordozza.
A táncmeditáció végén közös kristály-teret építünk fel önmagunkból és egymásból.

Egy folyékony kristálytemplomban élünk.
Vegyük észre ennek óriási jelentőségét és ügyeljünk a bennünk felmerülő gondolatokra! Választhatunk, hogy melyiket tartjuk meg lényünk folyékony kristályszerkezetében.

FIGYELEM - HOZD EL KEDVENC KRISTÁLYODAT, ÉKSZERED IS!

Szeretettel várunk!

Hangolódj ezzel a videóval: Várunk a Mester archetípus táncaira!

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Pap/nő, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) JUHAR terem (földszinten, a bejárattal szemben)
Időpont: hétfőnként 18.30-20.30-ig 
Részvételi díj: 3000 Ft.  
Bérlet: 10000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: