RituálTánc - Újjászületés

Esemény dátuma: 
hétfő, 2020, április 13 - 18:30

A mozgás, a tánc és az élet ünneplése

Kedves érdeklődők!
A kormányrendelet miatt sajnos a RituálTánc eseményeinket márciusban nem tudjuk megtartani. Legközelebb ápr. 13-án, Húsvét hétfőn találkozunk az alábbi mozgásmeditáción! 

Mindenki számára nyitott tematikus mozgásműhelyek hétfőnként 18.30-tól 20.30-ig a MagNet Ház JUHAR termében. 
Minden hétfőn az aktuális csillagjegyhez tartozó archetípus témájával foglalkozunk.

Örömmel adom hírül, hogy a nagy édeklődésre való tekintettel önálló weboldal készült a RituálTánc számára, melyen minden mozgásmeditáció és minden oktató elérhető.
Kérünk minden érdeklődőt ennek az oldalnak a használatára! Légyszíves, már innen jelentkezzetek be a mozgásmeditációkra! Köszönjük :)

www.ritualtanc.com

A Napunk a KOS jegyébe lép, ami a bennünk élő HARCOS archetípusát állítja figyelmünk fókuszába. Itt olvashatsz többet erről az archetípusról, és a hozzá kapcsolódó programokról, táncokról:
Harcos archetípus>>>

Gondolatok a következő mozgásmeditációhoz:
Az Álmodó archetípus utolsó táncával befejeztünk egy egész éves ciklust. Tudatosítottuk, hogy ahhoz, hogy valóban újra tudjunk kezdeni valamit az életünkben, a befejezést is át kell élnünk.  
Korunkban nehéz jó példát látni a lezárásra, és lehetőséget találni, ahol mindezt rituálisan átélhetjük.

A következő RituálTáncunk innen mozdítja tovább lelki folyamatainkat, hiszen új ciklus kezdődik el a természetben, és a mi belső természetünkben egyaránt.
Következő mozgásmeditációnk nagyon támogatott időben lesz, HÚSVÉT HÉTFŐJÉN.

"húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe. A Biblia szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával nem szabadította meg a világot a szenvedéstől, de megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett. A valláson kívül is a tavaszvárás, a tavasz eljövetelének ünnepe is, amelyet március vagy április hónapban (a Hold állásának megfelelően) tartanak. A húsvétnak megfeleltethető, időben korábbi zsidó vallási ünnep (pészah) az egyiptomi fogságból való szabadulás ünnepe volt. A húsvét egybeesik a tavaszi nap-éj egyenlőség idején tartott termékenységi ünnepekkel is, amelynek elemei a feltámadás, az újjászületés." (wikipédia)

A régiek ekkor ünnepelték tehát az Új Évet, az Élet körforgásának újabb ciklusát. A magok csírázni kezdenek és megjelennek az első virágok. Látjuk és érezzük ezt az újjáéledő erőt, talán magunkban is. 
A tavaszi újjászületés ünnepe lesz tehát ez az este.
Keressük meg, hogy mi az, ami helyet kér bennünk és az életünkben. Ezzel a tánccal utat nyitunk a megújulásnak és a kibontakozásnak.

Szeretettel várunk!

Hangolódj ezzel a videóval: RituálTáncok az ÁLMODÓ archetípus időszakában>>>


FIGYELEM - ha először jössz hozzánk táncolni, és nem vagy megelégedve a programmal, akkor az óra után visszaigényleheted a befizetett részvételi díjat.
A pénzvisszafizetési garancia egy alkalomra vonatkozik.
 

További információk a RituálTáncról, mint módszerről:

A RituálTánc olyan intenzív mozgásmeditáció, amelynek kibontakozását különleges zenei összeállítás kíséri. Az aktuális témát vezetett imaginatív képek segítik, amelyek az adott archetípushoz (Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Pap/nő, Mester, Szabadító, Álmodó) kapcsolódnak. A mozgásmeditáció így több szinten is kifejti a hatását. Maga a 1,5 órás szabad tánc erőteljesen átmozgatja a testet. A témára és a belső képekre való hangolódás pedig a szellemi és érzelmi szintjeinket is bevonja a folyamatba.
Az eredmény - összehangoltság és harmónia élmény, ellazulás, lecsendesülés, mély önismereti megélések, táguló tudatosság és szeretet állapot.
 

A RituálTánc mozgásmeditáció módszeréről itt olvashatsz bővebben:
RituálTánc>>>

Hol van és mennyibe kerül?

Helyszín: MagNet Ház, Bp. VI. ker. Andrássy út 98. fszt. (Kodály Köröndnél) JUHAR terem (földszinten, a bejárattal szemben)
Időpont: hétfőnként 18.30-20.30-ig 
Részvételi díj: 3000 Ft.  
Bérlet: 10000Ft/4 alkalom (2 hónapig érvényes)

Ha részt szeretnél venni, akkor ezt tedd:

  • Jelentkezz be a programra a lap alján lévő űrlapon vagy telefonon.
  • Hozz magaddal kényelmes váltó ruhát, innivalót.
  • Fontos tudni, hogy a mozgásmeditáció egy komplex belső utazás, ami egy tematikus ívet jár be. Ezért kérünk, hogy maradj velünk végig a folyamat alatt.

Szeretettel várunk!

Élménymegosztások a RituálTáncról>>>

Jelentkezés a RituálTáncra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: