Álmodó archetípus

Ismerkedj meg a benned élő Álmodóval!
Blogok:
Láthatatlan útitársak>>>

A visszavonulás nem gyávaság. Ha jól tudsz vele bánni…>>>
Az elindulás kapujában…>>>
Mit mesél a tested?>>>
Rejtélyes, misztikus, mágikus Hold>>>
Őrizd a csendet>>>
Keresd a LÁTOMÁSOD>>>

Mit érdemes tudnod erről az archetípusról?

Ő az a belső szereplő életünk színterén, aki feloldja a kötelékeinket, eloldoz a külvilágtól és befelé vezet - a belső birodalomba.
Amikor megjelenik, mintha angyal szállt volna el felettünk... Egy pillanatnyi csend, egy vákum, mintha egy finom fátyol simította volna végig az arcunkat. Elvágyódunk...
Szeretnél vele menni, hirtelen már nem érdekel a munkád, a kapcsolatod, kívülállóvá, sőt közönyössé válhatsz. Ez nagyon ijesztő lehet, főleg annak, aki állandóan pörög, ezerrel bele van szövődve a realitásba. Lehet, hogy kiüresedik az agyad, vesztesnek, tehetetlennek, egy senkinek érzed magad.

Akkor is Ő van ott, amikor egyszer csak azt veszed észre, hogy a munkahelyeden ülve mintha ott se lennél, gyönyörű tájakon bolyong a lelked, kitalálod a holnapi menüt, ami nagyon finom lesz, csodálatos szerelmi kaland részeseként éppen a szerelmeddel csókolózol... aztán egyszer csak "felébreszt" valami és szomorúan veszed észre magad körül a szürke "valóságot". De a vágyódás megmarad.

Az Álmodó kérdései és üzenete

Van-e visszatérő álmod? Szerinted mit jelent? 
Mi most az életedben az igazi, nagy álmod?
Képzeld el, hogy megvalósult! Hogy érzed benne magad? Mi változik leginkább Benned, ha megvalósul, amit szeretnél?
Fejezd be a terméketlen álmodozást és álmodd meg a holnapot ma!
Fejtsd meg ezt: mi a semmi és a valami között a különbség?

Mire taníthat ez az archetípus?

Ezt a belső szerepet tudatosítva áthidalhatjuk a különbséget a világok között. Ráébredhetünk életünk igazi álmára - amit gyermekként talán még pontosan tudtunk - és meg is valósíthatjuk azt. Az Álmodó segít nekünk abban, hogy az intuíciónkra hallgassunk, ahelyett, hogy túlagyalnánk a dolgokat. Segít, hogy merjünk álmodni és álmaink szerint élni. Így, ha már mindent megteremtettünk, amire vágytunk itt a földön, feloldja a világot körülöttünk és átemel a fátylakon az új élet partjaira.

Az Álmodó további elnevezései:
Angyal, Jósnő, Médium, Guru, Látomáshozó, Látnok, Lélek, Pűthia, Mnemoszüné, Shakti

A Tiédet hogy hívják? 

Fedezd fel, mit üzen számodra most ez az archetípus! Töltsd le a hozzá kapcsolódó hanganyagot itt:
*IMAGINÁCIÓ AZ ÁLMODÓ ARCHETÍPUSSAL - LETÖLTHETŐ HANGANYAG*

Ebben az időszakban érdemes még használni a - LÁTOMÁSKERESÉS - letölthető hanganyagot: 
"Ebben az imaginációban elvezetlek abba a teremtő térbe, melyet az Álmodás helyének, a Tiszta tudat birodalmának, vagy Théta agyhullám tartománynak is neveznek. Ennek a tudatállapotnak az a sajátossága, hogy ilyenkor nagyon fogékonyak vagyunk, mert összekapcsolódunk azzal a tágas dimenzióval, ahonnan inspirációink, megérzéseink, látomásaink származnak.
Egy Teremtő Térbe hívlak tehát, melyben időzve egyszerűen csak feltöltekezhetsz friss energiával, vagy megkeresheted életed megújító Látomását."

*LÁTOMÁSKERESÉS - LETÖLTHETŐ HANGANYAG*

A heti rendszerességű RITUÁLTÁNCOKAT ITT TALÁLOD>>>

Pihentető, oldódásban és áramlásban gazdag időszakot kívánunk!
Szeretettel,
a Lélekszíntér csapata