Pillangónő

A  Mágikus nő sorozat jelenleg egy zárt csoport keretében zajlik.
Részvétel csak a teljes sorozatra való elköteleződéssel lehetséges.
További információk a teljes sorozatról>>>

Mit szimbolizál a Pillangónő?

A pillangó a teljes átalakulás szimbóluma.
Megmutatja, hogyan lehet a legkönnyebben megvalósítani azt, amivé válni szeretnénk.

A pillangó minden vallás és mítosz része. A korai kereszténységben a felébredett lélek jelképe volt. Kínában a beteljesült házastársi boldogság és öröm szimbólumaként használták. Az indiánoknál a változás, az öröm és a szín jelképének tartották. Más népek hitében a pillangók a Tündérbirodalom lényeivel állnak szoros kapcsolatban, tehát ahol körülvesznek, ott a tündérek sincsenek messze.
A pillangók különös mozgása egy táncra emlékeztet. Ha sokáig figyeljük, szétárad bennünk a könnyedség és az öröm. A pillangók lábán egy különös ízérzékelő receptor található. Amikor a virágokon sétálgat, ízlelgeti is édességüket.
Ez a különleges lény létezésével azt az üzenetet hordozza, hogy a változás örömteli, könnyed is lehet. A változás ugyanis elkerülhetetlen! Csak rajtunk áll, hogy továbbra is ragaszkodunk biztonságot nyújtó kapcsolatainkhoz és élethelyzeteinkhez, vagy inkább megtanuljuk a pillangótól ezt a finom, lágy tovalibbenést.

"Ha a pillangót választottad, akkor lelked egy hatalmas változás előtt, vagy annak küszöbén áll. A természetben az egyik leglátványosabb transzformáció, amikor egy hernyóból csodálatosan szép pillangó születik az átváltozás során. Ezt az átváltozó képességet ajándékozza neked a pillangó, mint totemállat. Benned is nagy horderejű folyamatok zajlanak most, lelked magasabb szintre szeretne lépni. Ehhez a lelkedet lehúzó negatív érzéseket kell magadban transzformálni, amihez a legnagyobb segítség az elengedés és a megbocsátás. A múlt elengedése, és a sérelmek megbocsátása által a lélek felszabadul, és úgy röppen a magasba, mint egy pillangó. A pillangó totemállattal való találkozás során megtapasztalhatod a negatív érzelmek elengedését, a megbocsátás felszabadító erejét, és lelked felszabadultan kiszabadulhat a burokból, melybe eddig be volt zárva. Itt az ideje az újjászületésnek. A pillangó ereje által egy igazi újjászületésben lehet részed, és egy olyan mágikus nő lehetsz, akit már nem köt gúzsba a múltja és az elszenvedett sérelmek, mert elengedte azokat."
(Részlet Herceg Petra: Légy mágikus nő c. cikkéből, Női portál.hu)

Neked is jánljuk, ha:
- szeretnél könnyedén változni,
- szeretnéd megteremteni az Álmaidat,
- elengednél régi fájdalmakat, történeteket,
- szeretnéd életedet színesebbé varázsolni,
- teljes átalakulásra, újjászületésre vágysz,
- szeretnél kreativitást, termékenységet vinni életed bármely területére.

Mit tegyél akkor, ha érdekel a téma, de nem tudsz eljönni a tanfolyamra?

Ez a folyamat elérhető egyéni konzultáció és terápia formájában is. Érdeklődj erről Berkes Szofi Juditnál a 30 459 7856-os telefonszámon.