Kineziológia

A kineziológia egy alternatív személyiség, képesség és készségfejlesztő módszer.
Több irányzata alakult ki az évek során. A közös bennük az izomtesztelés, ami tulajdonképpen minden kineziológiai szakterület alapja. (manuális biofeedback)

A kezelés célja a jelenbeli és múltbeli stresszek feloldása speciális korrekciós technikák segítségével.

Az egyéni terápiában én a ONE BRAIN rendszert alkalmazom.

Mi történik egy kineziológiai kezelésen?

A téma elmondása után megkeressük a valódi célt, megfogalmazzuk, hogy mit is gyógyítunk. Majd a viselkedési barométer segítségével pontosítjuk az adott probléma mögött lévő tudattalan érzelmi mintát és korregresszióval megkeressük azt az életkort, amely összefüggésben van a megoldandó konfliktussal.
Ezután meghatározott korrekcióval feloldjuk ezeket a negatív emlékeket.
Színekkel, drágakövekkel, vizualizációs technikákkal dolgozunk.

A korrekciók során helyreáll a test energiaegyensúlya és mozgásba lendül a test öngyógyító mechanizmusa.

A kezelés végén Bach cseppet is készíthetünk megerősítésként, ha szükség van rá.

Rólam itt olvashatsz bővebben: Berkes Szofi

Ajánlás:

"Szofi olyan tehetséggel rendelkezik arra, hogy nem a probléma gyökerét, nem a megoldást, nem részeredményeket ad és mutat, hanem átlátja a probléma egészét, s ezzel a tudatosítással illetve a személyre szabott megoldással kimozdít az akár több éves küzdelemből.
Személyes történetemben sok küzdelem, elsősorban párkapcsolati és evészavarral kapcsolatos végeláthatatlan szenvedés működött.
Úgy éreztem magam, mint egy barlang, aminek egyes útjait ismerem, a probléma gyökerét is, sokszor a megoldást is, de mégsem tudom kivitelezni. Egyes részek hiányoztak még, hiszen nem voltam boldog és nem oldódott meg a probléma. Amikor Juditnál vagyok, olyan, mintha átvilágítaná ezt a barlangrendszert, és a kanyargós utakat ezzel lerövidíti. A labirintust elkülöníti tőled, hogy te is átláthasd, hol vesztél el és miért veszel el újra és újra.
Többször voltam nála kineziológiai oldáson, SzimbolonSzínházban, RituálTáncon, s minden alkalom valamilyen áttörést hozott az életemben. A legtöbbször ez a gyakorlatban azonnal meglátszott, de van, hogy érzelmi szinten változik valami, van, hogy gondolati szinten és van, hogy nem is veszed észre, hogy valami változott, csak később, amikor ráeszmélsz, hogy már máshogy csinálod, gondolod, érzed."
(Kőpataki Katalin, pszichológus)

Bejelentkezés online

Ebben a formában: 06-70-1234-567