Mágus archetípus

Ismerkedj meg a benned élő Mágussal!

Mit érdemes tudnod erről az archetípusról?

Ez a szerepszemélyiség legmélyebb irányultságunk és elköteleződéseink hordozója. Ha ráhangolódunk és készek vagyunk meghallgatni üzeneteit,
elmeséli nekünk, mik a legmélyebb vágyaink és hogyan is bánunk alkotóerőnkkel.
Óriási feszültségeket hordozhat magában ez a szerepszemélyiség, hiszen vágyik arra, hogy akár önmagát is feláldozza egy magasabb eszméért, elképzelésért; másrészt viszont mindent megtesz a túlélésért.

Jelszava a mindent vagy semmit.

Hogyan is teljesíthetjük be vágyainkat?
Már egészen pici korunkban megtanuljuk, hogyan is manipuláljuk a környezetünket, ha valamit el akarunk érni, meg szeretnénk kapni. Ezeket a korai mintákat, amiknek nagy része a szüleinktől, nevelőinktől jön, felnövekedve is ismételjük. Jó esetben ezek pozitív, erőteljes mintázatok. Nem mindenkinek van azonban ilyen szerencséje!
Sokunk életre szólóan küzd valamilyen régi beidegződéssel, ami megakadályozza, hogy úgy éljen, ahogy valóban szeretne.

A Mágus archetípus üzenete:

Nézz bele életed tükrébe, milyennek is teremtetted, teremted azt? Hogyan és mire használod alkotóképességedet?
Melyik az a területe az életednek, ahol nem érzed elégnek magadat, a képességeidet? Ahol bármiféle praktikával tökéletesíteni próbálsz magadon?
Gondold végig, mik az elképzeléseid önmagadról és az életről!
Figyeld meg, hogyan hatsz az emberekre!
Mi az a titkos vágyad, amiről azt gondolod, hogy úgysem teljesülhet?

Mire taníthat ez az archetípus?

Ezt a szerepszemélyiséget tudatosítva lelepleződnek manipulációs technikáink, régi, elavult gondolkodási és érzelmi mintáink. Készen állunk arra, hogy kapcsolatba lépjünk valódi, legmélyebb vágyainkkal és felismerjük, mi szól az életünkben valóban rólunk, illetve mikor élnek (vissza) velünk mások.
Eltávolodhatunk a hamis ideáktól, amik csábító jövőképekként állandó küzdelemre sarkalltak, hogy jobbak, tökéletesebbek legyünk.
A kiszolgáltatottág és a hatalom mágikus kötelékei feloldódnak, ahogy visszakapcsolódunk lelkünk eredeti szándékához, ami ebbe az életbe hozott minket. Tabuk nélkül vehetjük szemügyre árnyékos oldalunkat, hogy rejtett erőforrásaink felszabaduljanak. A legfélelmetesebb „ellenség” – halál – így a barátunkká válik és megtanít beleolvadni az élet örök változásába, és teljes lényünkkel megadni magunkat az isteni akaratnak.

A Mágus más megszólításai:
Varázsló, Boszorkány, Ördög, Alkimista, Fanatikus, Akaratos, Belevonó, Csábító, Átlényegítő, Transzformáló

A Tiédet hogy hívják? 

Fedezd fel, mit üzen számodra most ez az archetípus! Ezt a következő programokon teheted meg:

1. Gyere el a heti rendszerességő RituálTánc mozgásmeditációkra, ahol a Mágus archetípushoz kapcsolódó élettémák kerülnek fókuszba:
10.23. Szünet
10.30. Oldás és kötés
11.06. Szörnyek keringője
11.13. Mélység és magasság
11.20 Ősök ereje
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

2. Figyelmedbe ajánljuk a havi rendszerességű SzimbolonKör csoportot, ahová bármelyik hónapban be tudsz csatlakozni. A Mágus archetípussal való találkozás október 27-én lesz.
Ha szeretnél kapcsolódni ehhez az önismereti utazáshoz, akkor itt tudsz informálódni, regisztrálni: 
SzimbolonKör>>> 

3. Testi Mesék havonta megrendezett, nyitott csoportja november 3-án foglalkozik a Mágus archetípushoz kapcsolódó szervekkel, az ide vonatkozó betegségtípusokkal, problémákkal. Ezen a csoporton egy előadás keretében sokat megtudhatsz a testedről és a gyógyító meditáció pedig abban segít, hogy megelőzd a betegségek kialakulását és támogasd a testedet az egészség útján.
Testi Mesék>>>

4. A Mágus archetípushoz tartozó mesével foglalkozó csoportunk -  Archetípusok Meséi - ide vonatkozó találkozójára november 17-én kerül sor.
Archetípusok meséi>>>

5. Mély, pihentető és átalakító TantraTánc elvonulásra invitálunk november 24-26-ig Piliscsabára, a Cosmos Ökopanzióba. Ez a hétvége segít abban, hogy megváltozzon a hozzáállásod a kapcsolódáshz, az érintéshez és a közelséghez.
TantraTánc elvonulás>>>

Szeretettel várunk ezekre a találkozókra!

Jelentkezz be az aktuális oldal alján található jelentkezési lapon!

A Lélekszíntér csapata