Király archetípus

Ismerkedj meg a benned élő Királlyal!
Blogok>>>
Belső birodalom>>>
Ismerd meg az erődet>>>

Mit érdemes tudnod erről az archetípusról?

Ez a szereplő a hatalom, az uralkodás képességét és leckéit tanítja és képviseli a személyiségünkben. Nemtől függetlenül arra késztet minket, hogy fontosnak érezzük magunkat és észrevegyük saját nagyszerűségünket. 
Ahogy a Nap ragyog az égen, úgy ragyogta be szüleink - jó esetben édesapánk - meleg szeretete és figyelme az életünket. Ha kellett, támogatott, de határt szabott, ha szükségünk volt rá. Egyszóval tekintélyként, vezérként, hatalommal bíró személyként tiszteltük. 
A saját erőnkhöz, akaratunkhoz és egyéniségünk kialakulásához gyermekkorunkban kapjuk a szerepmintákat. Később azonban tőlünk függ, hogy felismerjük, segítik-e ezek a régi tapasztalások, beidegződések lelki fejlődésünket!

Itt az ideje, hogy megszülessen bennünk is a valódi erő és önuralom képessége, hiszen csakis így válhatunk saját életünk főszereplőjévé!

A Király kérdései és üzenete:
Melyik szülőd volt az erősebb, a tekintényszemély gyermekkorodban?
Milyen viselkedésmintákat sajátítottál el tőle?
Figyeld meg, kiket fogadsz el vezetőnek, kikre tudsz felnézni! Miért?
Mennyire vagy kreatív? Mered-e használni alkotóerődet? 
Fejezd ki önmagad, valódi egyéniségedet! Légy önmagad ragyogó Napja!

Mire taníthat ez az archetípus?

Ezzel a belső szereppel összekapcsolódva képesek leszünk meglátni, hogyan is vezetjük életünket, illetve mennyire engedjük át a hatalmat másoknak. Észrevesszük, milyen hatalmi játszmákat vettünk át a szüleinktől  és most lehetőségünk lesz elengedni, felülírni ezeket.
A valódi erőhöz és hatalomhoz vezető út abban rejlik, hogy vállaljuk önmagunkat, valódi vágyainkat. Ehhez először is vissza kell találni a saját szívünkhöz!
Ne másokat kövessünk! Ne külső tekintélyekhez igazodjunk! Engedjük el a másokon való uralkodás kényszerét!
Legyünk önmagunk számára tekintélyek! 
Az önbecsülés visszaszerzéséhez nagyon fontos, hogy meg tudjuk húzni a határainkat. Határaink érzékelése, kijelölése és megtartása segít abban, hogy erősnek érezzük magunkat.
Üljünk fel a saját birodalmunk trónusára és húzzuk ki magunkat. A nyugodt lélegzet, a helyes testtartás higgadtságot eredményez. Önmagunk egyediségéhez, nagyszerűségéhez visszatalálva kreatív energiánk megnövekszik, élettelinek érezzük magunkat.

A Király megtanít minket arra, hogy valóban örömteli módon éljünk, hogy szívünk fénye bearanyozza életünket, környezetünket.

A Király archetípus más elnevezései:
Uralkodó, Uralkodónő, Atya, Vezető, Főnök, Zsarnok, Diktátor

A Tiédet hogy hívják? 

Kíváncsi vagy, mit üzen neked? Ki ő benned? A hozzá kapcsolódó imaginációs utazást – melyben mindezt felfedezheted – most jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg: 6900.- helyett 4900.-ért:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A KIRÁLY ARCHETÍPUSSAL>>>

Fedezd fel, mit üzen számodra most ez az archetípus! Ezt a következő programokon teheted meg:

1. Gyere el augusztusban tartandó 2 RituálTáncra, melyek ehhez az archetípushoz visznek közelebb:
RITUÁLTÁNC - VISSZATÉRÉS - augusztus 3-án, 18.30-20.30-ig a Magnet Ház Juhar termében>>>

TOTEMÁLLAT TÁNC AZ ERŐÁLLATOD MEGISMERÉSÉÉRT -  augusztus 14-én, 18.00-20.30-ig a Magnet Ház Hamvas termében>>>

2. A havi rendszerességű SzimbolonSzínház pedig augusztus 28-án lesz. Ez az este egyfajta integrált állítás, azzal a specifikummal, hogy a morfogenetikus térbe a kérdésekre, problémákra kihúzott Symbolon kártya archetipikus jelenetét játsszák el a képviselők. 
SzimbolonSzínház>>>

Szeretettel várunk ezekre a találkozókra!

Jelentkezz be az aktuális oldal alján található jelentkezési lapon!

A Lélekszíntér csapata