Egyéni konzultáció

Fejlődésünk nem áll meg akkor, mikor felnőtté válunk. A belső fejlődés tovább folytatódik. Érzelmileg és szellemileg is éretté kell válnunk ahhoz, hogy szeretetben és boldogságban, valóban "magas életszínvonalon" éljünk.
Ebben a belső felnőtté válásban sokat segítenek problémáink, kríziseink, szenvedéseink.
Minden nehézség, zavar, probléma egy ugródeszka lehet a kiteljesedéshez.
Problémáink rejtik fejlődésünk kulcsát. Olyan ez, mint egy rejtvény, amit megfejtve nemcsak a pozitív változáshoz, hanem a hitelesebb, önállóbb és felszabadultabb élethez is közelebb jutunk.
 
Bármilyen elakadással, kérdéssel, problémával fordulhatsz hozzám. A találkozások, feltáró beszélgetések során többféle módszer felhasználásával segítek problémád mélyebb megértésében, az összefüggések felismerésében. 
Csodálattal tölt el, hogy általad én is bepillantást nyerhetek az emberi természet misztériumaiba. Így minden belső munka egyben tanítási-tanulási folyamat is, melyben mindketten átalakulunk.
 
Az első alkalom egy személyes konzultáció, amely során megismerkedünk és az elhangzó probléma megoldására javaslatot teszek. Megbeszéljük a részleteket és a felmerülő kérdéseket. Utána kedződhet el a folyamat, melyben különböző módszereket, technikákat veszünk igénybe.

A problémától függően a következő módszereket alkalmazom a folyamat során:

Rólam itt olvashatsz bővebben: Berkes Szofi
 
Mivel a Lélekszíntér munka célja a bennünk élő archetípusos minták tudatosítása, ezért a folyamat alatt ránézünk arra is, hogy problémád mögött melyik belső szereplő (archetípus) szeretné felhívni magára a figyelmet. Meghallgatjuk a történetét, megértjük valódi szükségleteit. Szeretetteljes elfogadásunk segít, hogy ez a lélekrész az árnyékból a fénybe kerüljön benned. Csak is így van lehetőség a tovább fejlődésre és a kiteljesedésre.
 
Az egyéni konzultáció egy megbeszélt időpontban, 1,5 órás (90') időtartamban zajlik.
Időpont egyeztetés telefonon a 06 30 459 7856-os számon.

Ajánlás>>>

***Figyelem - nem vagyok pszichológus, nem végzek pszichoterápiát. Amelyben mentális betegség áll fenn, kérlek, fordulj szakemberhez!
 
***GARANCIA - Ha úgy érzed, hogy nem tudtam neked segíteni, akkor az első alkalom díját azonnal, teljes egészében visszafizetem. Mivel ezt előre megbeszéljük, így utólagos reklamációt már nem tudok figyelembe venni.
 
Bejelentkezés online
Ebben a formában: 06-70-1234-567