Archetípusok az életünkben


A következő időpont tervezés alatt van...

Kíváncsi vagy arra, hogy mit is jelentenek az archetípusok egy ember életében? Vajon ezek az évezredes szerep modellek mit tesznek hozzá vagy vesznek el a mai modern ember életéből?

Az archetípusok olyan valóságformáló erők, amelyek a természetben és bennünk is megtalálhatók és jól elkülöníthető tulajdonságokat és minőségeket foglalnak magukban.
A 12 őstípus minden kultúrában jelen volt és van valamilyen formában. Régebben istenségekként tekintettek rájuk, de ma már inkább én-részeknek, vagy belső szerepmodelleknek nevezik őket.

A 12 archetípus – a Harcos, Szerető, Közvetítő, Anya, Király, Szolgáló, Művész, Mágus, Pap, Mester, Szabadító és Álmodó. Személyiségünket tulajdonképpen ezeknek a belső szereplőknek egy speciális rendszere alkotja.

Ezen az online találkozó sorozaton hónapról hónapra megismerkedhetsz az éppen aktuális archetípussal és ennek hatására önmagadban is jobban ráismersz és ráérzel az adott szerepre. Sok izgalmas és mélyen emberi élettémát beszélünk át, mely segít megismerni belső működéseinket. Rávilágítunk olyan játszma rendszerekre, melyek eddig automatikusan futottak az életedben, de most felismerve mindezt, könnyebben kiléphetsz belőlük. Valamint konkrét útmutatást is kaphatsz arról, mire érdemes figyelmet fordítanod és fejlesztened az adott időszakban.

Az archetípusok megismerése révén átfogó és teljes képet kapunk a különböző emberi tudatállapotokról, képességekről és erőkről. Ráébredünk hasonlóságainkra, de emellett felismerjük saját lényünk egyediségét és különlegességét is. Ezt a rendszert használva egyre mélyebben megértjük viselkedésünket és motivációinkat, de ezzel együtt empátiás készségünk és együttérzésünk is növekedni kezd.

Kinek ajánljuk ezt a programot?

♦ Mindenkinek, akit érdekelnek az archetípusok. smiley
♦ A RituálTánc mozgásmeditációra járó résztvevőknek, mert segíti a mozgásmeditációkon megélt élmények megértését. Itt felteheted kérdéseidet, melyek megfogalmazódtak benned egy egy mozgásmeditáció kapcsán.
♦ Azokat az érdeklődőket is szívesen látjuk, akik szeretnének majd bekapcsolódni a táncokba, csak még információra van szükségük ehhez.
♦ A SzimbolonSzínház résztvevőknek.
♦ Előkészület és alapozás lehet azok számára, akiket mélyebben érdekelnek az archetípusok és később esetleg elkezdenék a RituálTánc képzést illetve a SzimbolonSzínház oktatást. 

Hogyan és mikor lesz - a keretek

⇒ Időtartam: 18.00-19.30 (a belépési lehetőséget már 17.50-kor megnyitjuk, hogy kényelmesebb legyen a becsatlakozás)
A program felépítése: 

  • az adott archetípus és a hozzá kapcsolódó legérdekesebb élettémák ismertetése
  • az archetípushoz kapcsolódó mozgásmeditációk bemutatása 
  • egy lényeges és aktuális téma kiemelése 
  • kérdések és válaszok

⇒ Vezeti: Berkes Szofi Judit

⇒ Regisztrációhoz kötött online esemény 
⇒ Részvételi díj: 1500 Ft

Ha szeretnél részt venni az eseményen, akkor tedd ezt:
- Regisztrálj az info@lelekszinter.hu email címen. FONTOS! Az emailben add meg azt a nevet és címet, melyre kiállíthatjuk neked a számlát!!!
- A visszaigazoló emailben elküldjük számodra az esemény linkjét és a bankszámla számot, melyre kérünk, utald át a részvételi díjat.
- Utalásod megérkezése után, az esemény előtti napon elküldjük neked a belépési kódot és a számlát is. 
- 
A határidő utáni regisztrációt már nem tudjuk elfogadni, de felírunk a listára és jelezzük a folytatást. Hátha legközelebb találkozhatunk.

FIGYELEM - kérünk, hogy előtte ellenőrizd, hogy működik-e a zoom alkalmazás és a mikrofon az eszközeiden, hogy gördülékeny legyen a becsatlakozás! Sajnos nem tudunk felelősséget vállalni az eszközeid esetleges problémáiért.  

Szeretettel várunk!

További időpontok: 
- Mester - dec. 29., 18.00-19.30