Harcos archetípus

Ismerkedj meg a benned élő Harcossal!

Új évkör – Új kezdet>>>
Ébredő erő - de milyen?>>>
A Feltámadás, Megújulás, Újjászületés ünnepe – HÚSVÉT>>>

Mit érdemes tudnod erről az archetípusról?

Ő az a belső szereplő életünk színpadán, aki cselekvési képességünk hordozója. Az ő segítségével jelenünk meg az életben, hiszen maga a megszületés is egy ilyen küzdelem. Ő testesíti meg a támadás, a harc minden formáját, legyen az nyílt agresszió vagy pl. egy influenzás fertőzés. Ha meghallgatjuk üzeneteit, segít visszaszereznünk a bátorságunkat, lendületet ad és felszabadítja a tetterőnket. 

A szülési, születési folyamat megadja az alap modellt, ahogy az új helyzetekre reagálunk, ahogy "meghódítjuk" új élettereinket, kapcsolatainkat. A bennünk élő Harcos életvágyunkat testesíti meg, és ezzel a vágy-tűzzel próbáljuk érvényesíteni akaratunkat, megszerezni mindazt, amire szükségünk van. A Harcos az élet tanításait a fizikai és érzelmi veszteségeken és győzelmeken keresztül tanulja meg. 

A benned lévő Harcos ezt üzeni

Idézd fel születésed folyamatát és figyeld meg, hogy ez a minta hogyan hat jelenlegi cselekvési képességedre!
Vizsgáld meg élet-vágyad tüzének minőségét!
Fogalmazd meg, pontosan mit is akarsz megszerezni! Mi a valódi vágyad és milyen szükséglet rejtőzik mögötte?
Válaszd az azonnali aktivitást!
Meríts bátorságot a küzdelemhez!
Ne valami ellen, hanem valamiért harcolj!

Mire taníthat ez az archetípus?

A benned élő Harcos segít, hogy kiépítsd személyes életteredet, megszerezd azokat a javakat, amelyekre szükséged van saját élet-álmod valóra váltásához. A sorozatos küzdelmeken át megtanít, hogy legyőzd a külső-belső ellenállásokat, így életenergiáidat tudatosabban, tervszerűbben irányítsd.
Az agresszió elfojtása gyávasághoz, álszerénységhez, gyengeséghez és önsajnálathoz vezet. Súlyosabb esetben különféle betegségekben "tombolja ki" magát.
A Harcos archetípus ősereje a valódi szükségleteink megismerésével és elfogadásával lehetőséget ad arra, hogy a kezdeti vágytűzet az erő összpontosításának képességén át, megtisztítva az üdvre-vágyás szellemi ragyogásává nemesítsük.

A Harcos archetípusának időszaka a KOS jegyében a legerősebb - márc. 21-ápr. 20-ig.

A Harcos más megnevezései:
Hős, Katona, Amazon, Győztes, Vállalkozó, Hódító, Macsó, Gladiátor, Szamuráj

A Tiédet hogy hívják?

Fedezd fel, mit üzen számodra most ez az archetípus!
Ezt a következő programjainkon teheted meg:

1. Gyere el a heti rendszerességű RituálTánc mozgásmeditációkra, ahol most a Harcos archetípushoz kapcsolódó élettémák kerülnek fókuszba:
03.23. Erő gyűjtő
03.30. Haragból életteliség
04.06.  Ellenmozgás - együttmozgás
04.13. Újjászületés
04.20. Igazi Hős
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

2. 13 alkalmas Symbolon kártya alaptanfolyam indul 2020 április 16-án a Lélekszíntéren:
Szeretnél harmóniában élni önmagaddal és visszakapcsolódni a természet rendjéhez, ciklusaihoz? Felfedeznéd saját természetedet, működésed, viselkedési mintázataidat? 
Ha igen, neked szól a Symbolon kártya alaptanfolyam, ahol a 12 archetípusra építve archetipológiai és alapfokú asztrológiai ismereteket adunk át neked. A Symbolon kártyák segítségével a 12 fő archetípussal (szerepszemélyiséggel) és ezek kombinációival ismerkedünk meg. Az elméleti háttér mellett a gyakorlati alkalmazásra helyezzük a hangsúlyt: Hogyan segítenek a kártyák az életvezetésünkben?
A tanfolyam zárt rendszerben működik, az alkalmak egymásra épülnek. Az egyéves folyamat alatt összefüggő képet kapunk személyiségünk rendszerszerű működéséről.
Symbolon kártya alaptanfolyam - mindennapi életünk az archetípusok tükrében>>>

3. Örömmel osztjuk meg veled az ARCHETÍPUSOK MESÉI - sorozatunk újabb alkalmának mehívóját: 
Archetípusok meséi - önismereti utazás a Lélekszíntéren a mesék csodálatos világának segítségével - ápr. 22-én a Lélekszíntéren.
A személyiség és a lélek fejlődését érintő kérdésekre keressük a választ az Archetípusok meséi program következő alkalmán a Kos csillagjegyhez tartozó Harcos archetípus időszakában.
A Kos az állatövi jegyek közül az első. A tavasz ébredésének, az élet újjászületésének időszakát uralja. A természet ciklikusan megújuló rendszerében a kezdet jegye. A tapasztalatok állandóan visszatérő körforgásában új kezdet, a dolgok eredete... Ennek az időszaknak az energiája fizikai és szellemi szinten is a megtisztulásra, újjászületésre, a régi újra cserélésére irányul. A természet energiáinak áramlásával oldódhatnak testünk blokkolt életenergiái is.
A mesén keresztül arra hívunk: Nézz bele életed tükrébe, mi akar újjászületni benned? Minek kell kivilágosodnia, fényre kerülnie benned?
A Harcos meséje>>>

4. Már most hívunk a RITUÁLTÁNC nyári elvonulásunkra is, melyet most a csakra rendszerünk megismerése jegyében szervezünk.
A helyszín a horvát tengerpart, Hvar szigete, ami már önmagában is csodálatos kikapcsolódást ígér. Gyere és töltekezz velünk tánccal, játékkal, egy jó közösségben!
Időpont: júl. 9-19. MÁRCIUS 31-ig MÉG KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL!!! Kihagyhatatlan ajánlat!
ÉLETSPIRÁL - táncos utazás a csakrákon át - elvonulás Horvátországban>>>

Erőidet összegyűjtő, energetizáló időszakot kívánunk!
Szeretettel,
a Lélekszíntér csapata