Harcos archetípus

Ismerkedj meg a benned élő Harcossal!
Blogok:
Új évkör – Új kezdet>>>
Ébredő erő - de milyen?>>>
A Feltámadás, Megújulás, Újjászületés ünnepe – HÚSVÉT>>>

Mit érdemes tudnod erről az archetípusról?

Ő az a belső szereplő életünk színpadán, aki cselekvési képességünk hordozója. Az ő segítségével jelenünk meg az életben, hiszen maga a megszületés is egy ilyen küzdelem. Ő testesíti meg a támadás, a harc minden formáját, legyen az nyílt agresszió vagy pl. egy influenzás fertőzés. Ha meghallgatjuk üzeneteit, segít visszaszereznünk a bátorságunkat, lendületet ad és felszabadítja a tetterőnket. 

A szülési, születési folyamat megadja az alap modellt, ahogy az új helyzetekre reagálunk, ahogy "meghódítjuk" új élettereinket, kapcsolatainkat. A bennünk élő Harcos életvágyunkat testesíti meg, és ezzel a vágy-tűzzel próbáljuk érvényesíteni akaratunkat, megszerezni mindazt, amire szükségünk van. A Harcos az élet tanításait a fizikai és érzelmi veszteségeken és győzelmeken keresztül tanulja meg. 

A benned lévő Harcos ezt üzeni

Idézd fel születésed folyamatát és figyeld meg, hogy ez a minta hogyan hat jelenlegi cselekvési képességedre!
Vizsgáld meg élet-vágyad tüzének minőségét!
Fogalmazd meg, pontosan mit is akarsz megszerezni! Mi a valódi vágyad és milyen szükséglet rejtőzik mögötte?
Válaszd az azonnali aktivitást!
Meríts bátorságot a küzdelemhez!
Ne valami ellen, hanem valamiért harcolj!

Mire taníthat ez az archetípus?

A benned élő Harcos segít, hogy kiépítsd személyes életteredet, megszerezd azokat a javakat, amelyekre szükséged van saját élet-álmod valóra váltásához. A sorozatos küzdelmeken át megtanít, hogy legyőzd a külső-belső ellenállásokat, így életenergiáidat tudatosabban, tervszerűbben irányítsd.
Az agresszió elfojtása gyávasághoz, álszerénységhez, gyengeséghez és önsajnálathoz vezet. Súlyosabb esetben különféle betegségekben "tombolja ki" magát.
A Harcos archetípus ősereje a valódi szükségleteink megismerésével és elfogadásával lehetőséget ad arra, hogy a kezdeti vágytűzet az erő összpontosításának képességén át, megtisztítva az üdvre-vágyás szellemi ragyogásává nemesítsük.

A Harcos archetípusának időszaka a KOS jegyében a legerősebb - márc. 21-ápr. 20-ig.

A Harcos más megnevezései:
Hős, Katona, Amazon, Győztes, Vállalkozó, Hódító, Macsó, Gladiátor, Szamuráj

A Tiédet hogy hívják?

Fedezd fel, mit üzen számodra most ez az archetípus!
Ezt a következő programjainkon teheted meg:

1. Gyere el a heti rendszerességű RituálTánc mozgásmeditációkra, ahol most a Harcos archetípushoz kapcsolódó élettémák kerülnek fókuszba:
03.25. Új kezdet
04.01. Az erő ébredése – tánc a zölddel és vörössel
04.08. Küzdelem és győzelem 
04.15. Vágyak oltára
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

2. Érdemes lesz velünk tartani a márc. 22-24-ig tartandó TantraTánc elvonulásra is, ami valóban feloldó és ellazító élmény lesz! Egy hétvégét töltünk együtt tánccal, érintésekben és érzékiségben gazdag, környezetben Máriahalmon. Mozgás - kikapcsolódás - közelség - intimitás - ugye neked is szükséged van rájuk?
TantraTánc elvonulás  - a jóni és lingam erejében>>>

3. 13 alkalmas Symbolon kártya alaptanfolyam indul 2019 márc. 29-én a Lélekszíntéren:
Szeretnél harmóniában élni önmagaddal és visszakapcsolódni a természet rendjéhez, ciklusaihoz? Felfedeznéd saját természetedet, működésed, viselkedési mintázataidat? 
Ha igen, neked szól a Symbolon kártya alaptanfolyam, ahol a 12 archetípusra építve archetipológiai és alapfokú asztrológiai ismereteket adunk át neked. A Symbolon kártyák segítségével a 12 fő archetípussal (szerepszemélyiséggel) és ezek kombinációival ismerkedünk meg. Az elméleti háttér mellett a gyakorlati alkalmazásra helyezzük a hangsúlyt: Hogyan segítenek a kártyák az életvezetésünkben?
A tanfolyam zárt rendszerben működik, az alkalmak egymásra épülnek. Az egyéves folyamat alatt összefüggő képet kapunk személyiségünk rendszerszerű működéséről.
Gyere, nézd meg és csatlakozz!
Symbolon kártya alaptanfolyam - mindennapi életünk az archetípusok tükrében>>>

Erőidet összegyűjtő, energetizáló időszakot kívánunk!
Szeretettel,
a Lélekszíntér csapata