RituálTánc elvonulás Vrboskán

Esemény dátuma: 
szerda, 2024, július 3 - 14:00szombat, 2024, július 13 - 10:00

Élményközpontú elvonulás Horvátországban 

Izgalmas és feltöltő együttlétre hívjuk azokat az érdeklődőket, akik a nyári kikapcsolódásukat szívesen kötik össze egy valódi önismereti és spirituális élménnyel. A RituálTánc mozgásmeditáció eszköztára támogatja ezt a belső utazást, amin minden résztvevőnk elmélyülhet abban a teremtő folyamatban, mely az életvitel és életszínvonal megújítására hív. 

Az elvonulás felépítése

Az első napok a megérkezésről, az összehangolódásról szólnak. Az ezt követő napokban megismerkedünk az elvonulás témájához kapcsolódó archetípusokkal, és feldolgozzuk azokat saját belső folyamataink segítségével. A közös beszélgetésekben sok olyan információval találkozunk, mely szélesíti látókörünket, és kimozdíthat beragadt nézőpontunkból. De ami még fontosabb, figyelünk a testünből jövő üzenetekre a szabad mozgás, tánc gyakorlásával. Ez pedig zsigeri szinten összekapcsol mélyebb, intuitívabb önvalónkkal.
 
Az elvonuláson naponta kétszer tartunk közös csoport foglalkozásokat. A déli órákban, amikor amúgy is nagyon meleg van kint - 13.00-15.00-ig - az aktuális témák megbeszélése és interaktív feldolgozása zajlik. Utána pihenéssel, napozással, esetleg közös főzéssel töltjük az időt. Az este folyamán pedig - 19.30-kb.21.30-ig - a délelőtti folyamatokat támogató, test-orientált gyakorlatokkal átszőtt RituálTánc mozgásmeditációkkal teljesítjük ki a munkát, valamint időt szánunk a felszabadult együttlétre is. Az utolsó napot pedig felszabadult, összegző és beépítő pihenéssel töltjük el.

Mire számíthatsz?

A gyönyörű, mediterrán környezet mellett segítségünkre lesznek:

  • az adott témához kapcsolódó előadások és kiscsoportos folyamatok
  • az esti RituálTánc mozgásmeditációk.

Számodra is hasznos lehet ez az elvonulás, ha:
- szereted, hogy a nyaralásod aktív pihenés is egyben,
- szereted a szabad mozgást, táncot és szívesen megismernéd a mozgásmeditáció felszabadító hatását,
- szeretnéd felébreszteni a benned szunnyadó energiákat,
- ha szeretnéd örömtelibbé, áramlóbbá tenni az életedet,
- ha életed megújítására vágysz,
- ha szeretnél kreatívabb lenni.

Helyszínünk Hvar szigetének Vrboska települése, ami a sziget egyik legkisebb városkája, egy védett öbölben, érintetlen sűrű fenyőerdő közepén épült. Az öböl közepén egy apró sziget található. Itt a tenger mélyen benyúlik a városba és ahol már utca szélességűre elvékonyodik, ott hidakkal van összekötve a két part, éppen ezért "kis Velencé"-nek is hívják. 

Néhány visszajelzés az eddigi résztvevők tapasztalatairól

"Számomra az alap élethordozó erő az életritmus. A RituálTánc és a nyári "elvonulás" lényegének is ezt tartottam. Örömmel tapasztaltam, hogy terapeutánk, mint egy jól megkomponált zeneműben, hagyott minket improvizálni. Az improvizáció szabadsága, lehetősége és tere csak úgy valósulhat meg, ha határozott kereteket adunk neki, kapaszkodót nyújtva ezzel bármelyik típusú embernek. Szofi terápiás művészetének hatása ebben rejlik: támaszt és teret adni egyszerre. Köszönöm az élményt!" 
Toll Tünde

"Az elmúlt 12 évben sokféle technikával dolgoztam. Kifejezetten szükségesnek tartom, hogy a „mozgás”, tánc által meghívjuk a „testtudatunkat”. Mindezt Szimbolon állítással fűszerezve olyan komplexitást tapasztaltam meg, melyben konkrét választ kaptam kérdéseimre. Hálás vagyok! Köszönöm."
Kádek Heny

"Szofi elvonulásain szinte garantáltan intenzív élményben lesz része a résztvevőnek. Olyan megengedő teret hoz létre, amiben bátran kipróbálhatom, megélhetem bizonytalanabb, háttérbe szorított részeimet is, így közelítve a teljesség érzése felé. Mindezt örömteli, közösségi élmények mentén tesszük, nem felejtve, hogy egy gyönyörű helyen nyaralunk."
Kléh-Reinle István

"… és tényleg megengedhetem magamnak, hogy sírjak? Ha moziban, színházban, társaságban meghat, megérint, elszomorít valami? IGEN. Egész életemben elrejtettem, lefogtam az érzelmeimet. Ebben nőttem fel, ezt láttam. Leplezzük az érzéseinket - mert nem tudnak mit kezdeni velük a körülöttünk élők. ELÉG VOLT! Meg akarom élni az érzéseimet, kimutatni mindent. Itt megtehettem és ez óriási megkönnyebbülést hozott számomra."

"Felforgató, összerakó, megláttató, felébresztő, katalizáló, katartikus, szeretetteli, aktivitásra késztető, gyengéd. Ilyen volt! Köszönöm!"
Jucus

"A nyári tábor óriási élmény és megtapasztalás volt. Első ilyen táborom volt, ahol a nyaralást és az önismeretet egybekötve telt el az a 10 nap. Egyetlen percét sem bántam meg! Nem csak a foglalkozások tanítottak rengeteget, hanem az is, ahogyan zajlott az élet a táborban, a szabad időkben, az ismerkedések, a túrázás és az esti levezető beszélgetések a táncot követően. Külön kiemelném az éjszakai plankton-nézős fürdőzést, ami számomra az egyik csúcspont volt." 
Baranyai Bea

"A Horvátországi elvonulás életem egyik legnagyszerűbb élménye volt. Egyszerre volt pihentető, ellazító, feloldó, feltöltő nyaralás kombinálva egy bensőséges, valódi lélekutazással Önmagunk felé. Mindezt egy olyan csoportban megélve, ahol tere van az őszinteségnek és a szívtől szívig kommunikációnak. Köszönöm!" 

A további visszajelzéseket itt olvashatod el>>>

Hogyan tudsz részt venni Te is az idei elvonuláson?

Nem kell mást tenned, mint kitölteni az oldal alján található Jelentkezési adatokat és mi felvesszük veled a kapcsolatot. 

A részvétel feltételeit és a regisztrációt a RituálTánc weboldalon itt találod:
RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK ÉS REGISZTRÁCIÓ A NYÁRI ELVONULÁSRA>>>

Szeretettel várunk!

Berkes Szofi Judit - az elvonulás vezetője - 30 459 7856
Horváth Gyuri - segítő, szervező (fizetés, utazás, telekocsik) - 30 542 2798

Fontos tudnivalók:

Étkezés: 
Igény szerint a környék hangulatos vendéglőiben, vagy főzési lehetőség van az apartmanokban. A bolti árak az itthonihoz képest kb. 30%-al magasabbak. 

Szállás:
Vrboska városkában, kényelmes apartmanokban, klímával felszerelt 2-3 fős szobákban. Minden szobához tartozik felszerelt konyha, ahol hűtő, tűzhely, mikro, edények, tányérok, evőeszközök és konyharuha van, külön vízforraló nincs. Ágyneműt kapunk, viszont törülközőről és wc papírról mindenkinek gondoskodnia kell. 
Bővebb infó: http://hvarsziget.hu/

Egyéb:
A magyar állampolgárok érvényes útlevéllel és személyi igazolvánnyal is beutazhatnak Horvátországba. Horvátország hivatalos pénzneme a HRK (kuna). Van pénzváltási lehetőség Vrboskán, forintról és más pénznemekről is. A tengerpart változatos, a strandon apró kavicsos, máshol többnyire sziklás. Nincs korlátozva, hogy mit lehet kivinni. A hálózati feszültség 220 volt, 50 Hz. Sebességkorlátozás: lakott területen belül: 50km/h, országúton: 80km/h, autóúton: 100km/h, autópályán: 130km/h. 

Jelentkezem a programra, mit tegyek?

  • Regisztrálj az oldal alján található Jelentkezési lapon. Mi válaszolunk és felvesszük veled a kapcsolatot, hogy minden részletet megbeszéljünk.
  • Utald át a részvételi díjat a válaszlevélben megadott számlaszámra.
  • Ha kérdésed van, hívj bennünket a 30 459 7856-os számon számon.
  • Ha mindez megvan, akkor dőlj hátra kényelmesen és készülj lelkiekben egy valóban felszabadító élményre.

Az elvonulásra a férőhely limitált. A helyek a befizetések sorrendjében telnek be.

Szeretettel várunk!

Berkes Szofi Judit

Ízelítő a résztvevők visszajelzéseiből>>>

Jelentkezés az elvonulásra:

Ebben a formában: 06-70-1234-567
naplemente
férfiak tánca
kedvenc strandunk
csónakázás
ölelésben
közös fürdőzés