Közvetítő archetípus

Ismerkedj meg a benned élő Közvetítővel!

Blogok:
Tanulni, tanulni, tanulni…de nem mindegy, hogy hogyan!>>>
„Levegős” jegyben járunk>>>
Mindenkiben él egy Belső Gyermek>>>

Mit érdemes tudnod erről az archetípusról?

Mint a neve is jelzi, legfontosabb feladata az összeköttetések megteremtése és az  információk közvetítése. Ezek az üzenetek azonban nagyon sokfélék lehetnek és sok helyről jöhetnek.
A Közvetítő az a kíváncsi és nyitott részünk, aki a kapcsolatot tartja a külvilággal, ismerkedik, gyűjti az információkat és a tudást. Rendszerbe szedi, osztályozza az ismereteket, amit aztán szívesen tovább is ad a többieknek.
Fontos, hogy semleges tudjon maradni, ezért nem ragad le sokáig egy témánál. Kedveli a változatosságot és a könnyedséget. Egy színes pillangóra emlékeztet, ahogy ide-oda repkedve hordja a híreket...

Mozgékonyság, kapcsolatok, kommunikáció - ezek az Közvetítő életterei.
És nehogy azt higgyük, hogy csak a külvilággal köt össze, hiszen mivel bennünk él, a belsőnkben lévő kapcsolatokat is Ő intézi.
Ő vibrál az idegrendszerünkben, mozgásra késztetve izmainkat, ő szólal meg különböző nyelveken, hogy megoszthassa a tudást. Álmainkon keresztül is ő üzen, hogy jobban megértsük, mi zajlik bennünk. 

A Közvetítő kérdései és üzenetei:
Mi az, amit valóban szeretnél megtudni?
Mi az, ami igazán érdekel?
Rázd le mindazt, ami elnehezíti életedet!
Emelkedj problémáid fölé és tekints rájuk megfigyelőként!
Kapcsold össze a tudattalant a tudatossal, így teljességében láthatod a helyzeteket!

Mire taníthat ez az archetípus?

A Közvetítő a belső Gyermek is, hiszen a két alapvető ellentét  - a Férfi és a Nő kapcsolódásából születik. A Gyermekben összekapcsolódik és harmóniába olvadhat az apai - anyai minőség, így megújítva energiáikat.
A Gyermek a külvilággal kapcsolódva a megszerzett tudásból tapasztalatokat gyűjt, így egyre intelligensebbé válik. Ez az intelligencia arra törekszik, hogy a tanultakat szintetizálva megossza a tudást minden érdeklődővel.

A Közvetítő aztán a külső tudás megszerzése után befelé fordul, befelé figyel. Összekapcsolja a belső szereplőket, meghallgatja üzeneteiket. Végül - valódi Hermésszé válva - az isteni életterülettel kapcsol össze.

A Közvetítő más elnevezései:
Belső Gyermek, Játékos, Kommunikátor, Hermész

A Tiédet hogy hívják?

Fedezd fel, mit üzen számodra most ez az archetípus! Ezt a következő programokon teheted meg:

1. A KÖZVEVÍTŐ ARCHETÍPUSHOZ KAPCSOLÓDÓ IMAGINÁCIÓS UTAZÁST EBBEN A HÓNAPBAN érdemes használni. Fedezd fel, hogy mit üzen most számodra ez az archetípus! Töltsd le most és máris meghallgathatod:
IMAGINÁCIÓ A KÖZVETÍTŐ ARCHETÍPUSSAL>>>

2. Gyere el a heti rendszerességű RituálTánc mozgásmeditációkra, ahol most a Közvetítő archetípushoz kapcsolódó élettémák kerülnek fókuszba!
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

3. Gyere el a nyári RITUÁLTÁNC ELVONULÁSRA, melyet július 8-18-ig tartunk Horvátországban.
A helyszín a horvát tengerpart, Hvar szigete, ami már önmagában is csodálatos kikapcsolódást ígér. Gyere és töltekezz velünk tánccal, játékkal, egy jó közösségben!
RITUÁLTÁNC ELVONULÁS - KÉRD A TÁJÉKOZTATÓT! VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!>>>

Szeretettel várunk ezekre a találkozókra!

Jelentkezz be az aktuális oldal alján található jelentkezési lapon!

A Lélekszíntér csapata