Mágikus nő kártya

Fedezd fel a benned rejlő csodálatos erőt a Mágikus Nő kártyákkal és a hozzájuk illő karkötőkkel!

KARÁCSONYI AKCIÓ - DECEMBER 23-IG!!! (AMÍG A KÉSZLET TART)

Irány a WEBÁRUHÁZ>>>

A mágia a valóság megváltoztatásának művészete.
Nőként mindannyian mágikus erőkkel rendelkezünk, de már nincs elég ismeretünk, és talán bátorságunk, hogy használatba is vegyük képességeinket. Elfelejtettünk emlékezni a bennünk rejlő ősi tudásra. A hétköznapi, megszokott tudati működéseink erőteljesen korlátozzák, hogy kibontakoztassuk varázslatos erőinket.

A Mágikus nő kártyák inspiráló képei és üzenetei sokat segítenek a női energia csodálatos világának újra felfedezésében. Segítenek abban, hogy a megfelelés és háttérbe húzódás helyett újra láthatóvá és hallhatóvá tegyük magunkat. Így életünk minden szintjén megjelenhet az egyenrangúság, a kreatív kibontakozás, és valóban kiteljesedett, boldog életet teremthetünk magunknak és szeretteinknek.

Ugye, Te is szeretnél azzá a NŐVÉ válni:
- akire büszke tudsz lenni
- aki elfogadja önmagát
- aki önszeretetben él saját egyedi lényével
- aki minden helyzetben feltalálja magát
- aki élvezi az életét?

Ha igen, akkor ez a kártya neked készült, hogy kibontakoztasd nőiséged teljes potenciálját!

Megrendelem most a WEBÁRUHÁZBAN>>>

Nézzük csak, hogy mi is ez a kártya és mire jó?

A Mágikus Nő kártyák:
- részletes útmutatást nyújtanak, hogyan tudjuk felszabadítani magunkat az évezredes félálomszerű tudatállapotból, amelyben nőként élünk
- sok érdekes és izgalmas információt szolgáltatnak a női energia különböző aspektusairól
- praktikus tanácsokkal szolgálnak a nőiségünk megéléséhez
- egyszerűen használhatóak, akár napi szinten is

"A Mágikus Nő kártya számomra a mindennapi életem része. Évek óta használom segítségnek, ha kérdésem van, ha nehézségem van, elakadtam és útmutatásra van szükségem, vagy azt érzem, hogy hiányzom magamnak, hiányzik egy női részem. Minden alkalommal pont az az energia jelenik meg a kártya által, amire szükségem van. Sokszor már a kép és a leírás feltölt életerővel, máskor az abból kapott gondolatok napokig dolgoznak bennem, és változásra ösztökélnek. Fantasztikusnak tartom ezt a kártyát számunkra, Nők számára abban, hogy hozzáférjünk valódi, önazonos Női lényünkhöz. A házi oltáromon tartom hetekig az aktuális húzott kártyát, és inspirál nap mint nap. Köszönöm, hogy élhetek vele.” 
Kisida Bori

Néhány fontos információ a kártya rendszeréről

A kártyák elkészítéséhez a valóság 4 alkotóelemét és a hozzájuk kapcsolódó legjelentősebb totemállatokat hívtuk segítségül.
A négy őselem: a föld, víz, tűz, levegő és négy hozzájuk kapcsolódó különleges totemállat: a macska, delfin, kígyó és pillangó együttes erejével felébresztheted a benned rejlő ősi, ösztönös erőket.
Ezek a csodálatos lények minden kultúrában és mítoszban megjelennek, mert lényük és életük olyan minőségeket és tulajdonságokat szimbolizál, melyre nekünk nőknek nagyon nagy szükségünk van.
Az ötödik elem maga a Mágikus nő, aki a lényében egyesíti, harmonizálja és magasabb szintre emeli az élet alapelemeit.

Mit tartalmaz a Mágikus nő kártya?

A kártyacsomag 33 kártyát és egy útmutató füzetet tartalmaz. A kártyák a következőképpen csoportosíthatók:

Macskanő kártyák – 8 lap – a föld elem jegyében,
Delfinnő kártyák – 8 lap – a víz elem jegyében,
Kígyónő kártyák – 8 lap – a tűz elem jegyében,
Pillangónő kártyák – 8 lap – a levegő elem jegyében,
Mágikus nő kártya – összekapcsoló, megelevenítő, fő kártya

Hogyan és mikor érdemes használni a kártyát?

- A kártya üzenetei pozitív megerősítéseket és gyakorlati tanácsokat egyaránt magába foglalnak, így akár napi szinten is használhatod őket, ha inspirációra és útmutatásra vágysz.
- A kártyák megmutathatják neked, hogy miben vagy elakadva és hogyan tudnál tovább lépni egy adott élethelyzetben. Ha gondod van, egyszerűen húzz egy lapot. Meglátod, segít.
- Azonnal használható tanácsokkal szolgálnak a nőiséged megéléséhez. Bármilyen helyzetben vagy, csak üsd fel a kártyát és máris lesz minimum egy mondat, ami betalál és tovább lendít.

A Mágikus nő kártyák különleges alkalommal is kiválóan használhatók.
Íme néhány példa:

- feldobja a találkozót, ha összejöttök a barátnőkkel és szeretnétek néhány varázslatos pillanatot eltölteni
- szülinapon érdemes a „Mágikus módszert” kipróbálni, mely egy komplexebb és átfogóbb üzenetet ajándékoz nőiséged aktuális állapotáról (leírás az útmutató füzetben)
- női csoportokon
- leánybúcsún
- női beavatások részeként

"Mágikus nő kártya. Egy apró dobozban hatalmas fejlődési lehetőségek rejlenek. Nemcsak saját állapotomra tudok ránézni a kártyák segítségével, de minden kártya pontos iránymutatással támogatja fejlődésem a nőiség kiteljesedésének útján. Amikor összejön a család, nagymamáimmal, nagynénéimmel és nővéremmel félrevonulunk, húzunk kártyát, és beszélgetünk szeretettel arról, ki hol tart ezen a fontos női úton."
Muhari Orsolya Réka

EGYEDI KOLLEKCIÓK - MÁGIKUS NŐ KÁRTYA + NYAKLÁNC - LIMITÁLT SZÉRIA!!!

Vásárolj kártya csomagot, és ékesítsd fel magad a hozzá való nyaklánccal, fülbevalóval vagy karkötővel. Ezek a csomagok mind egyedi darabokat tartalmaznak. Ilyet máson nem fogsz látni. Válaszd ki azt, amely neked szóló üzenetet tartalmaz, és csapj le rá!
Irány  webáruház>>>

Ajándékozz NŐISÉGET magadnak, barátnődnek, kedvesednek! 
FIGYELEM!!! A KÁRTYA CSOMAG ANGOL NYELVEN IS ELÉRHETŐ!

Megrendelheted a webáruházban, de akár telefonon és emailben is. Átveheted személyesen egy megbeszélt időpontban, vagy utalás után elküldöm a megadott címre postaköltség nélkül. (info@lelekszinter.hu, 30 459 7856)
Megrendelem most a WEBÁRUHÁZBAN>>>

... és ez még nem minden! Íme, néhány hozzávaló, mellyel még hatékonyabban támogathatod belső kibontakozásodat:

MÁGIKUS NŐ KARKÖTŐK - 7 990 Ft

Ezek a varázslatos karkötők olyanok, mint a jó barátnők, sőt nővérek. Egymást erősítő hatásuk magába foglalja a Föld és Ég sokszínű támogató erejét. A felhasznált kövek és ásványok csodálatos kompozíciói remek segítséget nyújtanak neked, hogy valódi Mágikus nővé válj. Építsd be könnyedén az életedbe a Mágikus nő kártyák segítő üzeneteit azzal, hogy viseled ezeket a gyönyörű karkötőket!
Minden ruha szettedhez találsz itt hozzáillő karkötőt, ami ráadásul finom rezgésekkel és energiákkal támogat a nap minden percében.
Megérdemled! wink

A KEDVEZMÉNYES CSOMAGOK ELÉRHETŐEK A WEBÁRUHÁZBAN!!!

AKCIÓ - Mágikus nő kártya + karkötő - 20% kedvezménnyel. 17 980 Ft helyett 14 380 Ft  
AKCIÓ - 2 csomag Mágikus nő kártya - 15% kedvezménnyel. 19 980 Ft helyett 16 980 Ft 

Macskanő karkötő
Delfinnő karkötő
Pillangónő karkötő
Mágikus nő karkötő
Kígyónő karkötő