Mester archetípus

Ismerkedj meg a benned élő Mesterrel!

Mit érdemes tudnod erről az archetípusról?

Ez a belső szerepszemélyiség az objektivitás törvényszerűségeit, a lelkünkben megnyilvánuló szabályszerűségeket képviseli. Az a feladata, hogy életünk nehézségein és korlátozásain átvezetve különböző tulajdonságokat fejlesszen ki bennünk.
Ha meghallgatjuk üzeneteit, segít rálátni a vissza-visszatérő élethelyzetekben megbúvó tanításokra. Így életünk kihívásai a valódi felelősségvállalás és a felnőtté válás lehetőségeivé válnak.
Mindannyiunknak vannak hosszútávú céljai. Ezek felé törekszünk. Tanulmányokat folytatunk, majd elfoglaljuk helyünket a társadalomban. Szeretnénk olyan munkát, ami megfelel egyéniségünknek és sok pénzt tudunk vele keresni. A gyermekévek játékossága és védettsége után megtapasztaljuk az élet keménységét. 
A sikereink mellett elszenvedjük a kudarcokat is. A várva várt előléptetést kollégánk kapja meg, kicsúszunk az időből, pénzügyi nehézségekkel küzdünk, elveszítünk valami fontosat...

A benned lévő Mester ezt üzeni:
Mi életed legnagyobb kihívása?
Írd le 5 pozitív és 5 negatív tulajdonságodat!
Pozitív tulajdonságaidat hol tudnád a legjobban kamatoztatni?
Változtass negatív tulajdonságaidon tudatos önfejlesztéssel!
Nézz szembe legnagyobb félelmeddel!

Mire taníthat ez az archetípus?

A Mester segít, hogy életed visszatérő helyzeteinek üzeneteit megfejtsd és sorsodként elfogadd. Ráébreszt, hogy milyen tulajdonságokat kell kifejlesztened magadban, hogy magasabb céljaidat elérd. A külső és belső korlátozottság élményével képességeket kristályosít ki benned. Külső korlátként az idő szorítása a jelenbe érkezés élményévé, a pénz hiánya a valódi értékek felismerésévé és megteremtésévé  válik. Belső korlátaidat főként félelmeid alkotják, melyekkel szembenézve átalakul a veszteségekhez való hozzáállásod. A halál a szövetségeseddé válik, és megmutatja, mi a fontos valójában.

Így életed valódi mesterművé változik.

A Mester más megnevezései: 
Halál, Sors Ura, Szellemi vezető, Igazgató, Bíró, Szakértő

A Tiédet hogy hívják?

Fedezd fel, mit üzen számodra most ez az archetípus! Ezt a következő programokon teheted meg:

1. Gyere el a heti rendszerességű RituálTánc mozgásmeditációkra, ahol a Mester archetípushoz kapcsolódó élettémák kerülnek fókuszba:
- 12.18. Fényszületés
- 01.08. Korlátok vagy támaszok?
- 01.15. Kristály templom
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

2. Figyelmedbe ajánljuk a havi rendszerességű SzimbolonKör csoportot, ahová bármelyik hónapban be tudsz csatlakozni. A Mester archetípussal való ismerkedés január 10-én lesz
Ha szeretnél kapcsolódni ehhez az önismereti utazáshoz, akkor itt tudsz informálódni, regisztrálni: 
SzimbolonKör>>> 

3. A havi rendszerességű SzimbolonSzínház január 12-én lesz. Ez az este egyfajta integrált állítás, azzal a specifikummal, hogy a morfogenetikus térbe a kérdésekre, problémákra kihúzott Symbolon kártya archetipikus jelenetét játsszák el a képviselők. 
SzimbolonSzínház>>>

4. A Mester archetípushoz tartozó mesével foglalkozó csoportunk -  Archetípusok Meséi - ide vonatkozó találkozójára január 19-én kerül sor.
Archetípusok meséi>>>

5. Új Mágikus nő sorozat indul január 20-án. 5 alkalommal, havonta egy szombati napon élesztjük újjá nőiségünket ezen a különleges programsorozaton. Női beavatás - újratöltve! 
Mágikus nő sorozat>>>

Szeretetteli időszakot kívánunk!
A Lélekszíntér csapata