Macskanő

A  Mágikus nő sorozat 2020 január 18-án indul újra a Macskanő találkozóval.

Regisztrálj most, hogy biztosítsd a helyedet a következő csoportban. Részvétel csak a teljes sorozatra való elköteleződéssel lehetséges.
További információk a teljes sorozatról>>>

Miért téma a Macskanő?

A nagymacskák sok embert vonzanak a méltóságteljességük, szépségük és erejük miatt. Nagyon sok nő azonban furcsán, ellenérzéssel, sőt elutasítással tekint a macskákra. Vajon miért?

A Macskanő találkozón szimbolikusan a macskafélékhez kapcsolódó tulajdonságainkat elevenítjük fel. Azokat az értékeket, amelyek közül sokat az elmúlt évezredekben rossznak, elítélendőnek és szégyellni valónak nyilvánítottak. Emiatt sajnos megtanultuk háttérbe szorítani, elnyomni, megtagadni önmagunkban ezeket az ösztönös és teljesen természetes késztetéseket.
Ez néhányunknak olyan jól sikerült, hogy nem tudjuk elfogadni a testünket, nem érezzük elég szépnek magunkat. Sokan bűntudatot hordozunk a testtel kapcsolatban, esetleg kényelmetlennek érezzük, mint egy nem megfelelő ruhát. Néha teljesen erőtlennek érezzük magunkat, és csak vonszolódunk egyik napról a másikra. Úgy érezzük, hogy nem tudjuk megteremteni a függetlenségünket, nem tudunk igazán felszabadultan élni.
Ezen a találkozón felkutatjuk a téma mitológiai eredetét, és megvizsgáljuk, hogy a legfontosabb macska tulajdonságok - a szabadság, függetlenség, magabiztosság, rugalmasság, simulékonyság, titokzatosság - hogyan vannak, vagy éppen nincsenek jelen életünkben.

Neked is ajánljuk, ha:

- különösen vonzódsz, vagy éppen irtózol ettől a kecses állattól,
- szeretnéd megragadni a lehetőségeket, és amire vágysz,
- elég volt abból, hogy mindenkinek meg akarsz felelni,
- függetlenedni szeretnél,
- rugalmasabban, lazábban lennél jelen az életedben,
- néha kiengednéd a hangod és a karmaid,
- növelni szeretnéd az aggodalmaskodás nélküli ösztönös gondoskodás képességét,
- szeretnéd megtanulni hogyan tisztogasd le időről időre a sérelmeidet,
- szeretnéd, hogy hét életed legyen és mindig talpra ess.

A tanfolyam résztvevőinek visszajelzései: 

"Ha tehetitek menjetek el!!!!!!!!!  NAGYON JÓ!!! Szofi és Szilvi szívvel-lélekkel, fantáziával és nagyon sok részlettel készültek. Számomra lenyűgöző volt."

"Bastet temploma szépséges… erőteli, felemelő, megnyugtató,
A macskák ébersége, önállósága, fekete párducsága utazik most bennem.
(S. Szilvi)

 
"Kedves Macskanők az élet macskaszínpadán,örömmel tudatom Veletek, hogy Párducnői minőségemben haladok az utamon és közben nem lépegetek hátra. Máris nagy utat tettem meg és hálával gondolok mindannyitokra és persze a mindebben vezető Macskanőkre, Juditra és Szilvire! Az útravaló csomag is segíti a mindennapjaimat, jó hogy meg tudom hívni magamhoz a bennem megszületett képeket és mozdulatokat. Hálás vagyok a szép környezetért a finom ételekért, a szertartásokért, a közös beszélgetésekért. A női együttlétért. Minden pillanatát élveztem! Rábízom magam a hullámokra és fogadom az élet áldásait!”
( Cs. T. Judit)

 
"Ha a macskát választottad, akkor magabiztosságban kell fejlődnöd. A macskától határozottságot és bátorságot tanulhatsz, hogy meg tudd ragadni a lehetőségeidet, és azt, amire vágysz. Határozott leszel, és végre felhagyhatsz azzal, hogy mindenkinek meg akarj felelni. Képes leszel a saját utadat követni, önálló és független nőként. A macska totemállat ereje abban is segít, hogy rugalmasabb és lazább legyél az életben. De azt is megtanulhatod, hogy bizony néha kiengedd a hangod és a karmaidat. Ösztönös megérzéseid növelése által el tudod majd dönteni, mikor melyik a helyes. A macska ösztönlény, mindig megérzi a veszélyt, és meg tudja magát védeni. Félelem nélkül él, mert tudja, hogyan kell talpra esni, még zuhanás közben is. A macska ősidők óta szent és mágikus állat. Vedd át az erejét, és válj Te is egy vonzó, magabiztos, független és élettel teli macskanővé."
(Idézet Herceg Petra: Légy mágikus nő c. cikkéből - Női portál.hu)

 
Mit tegyél akkor, ha érdekel a téma, de nem tudsz eljönni a tanfolyamra?
Ez a folyamat elérhető egyéni konzultáció és terápia formájában is. Érdeklődj erről Berkes Szofi Juditnál a 30 459 7856-os telefonszámon.