Teszt hírlevél

Kedves Barátaim!

A nyári programokról szeretnék küldeni egy összefoglalót a bőség jegyében. A képekre kattintva bővebb információt találsz, és jelentkezni is tudsz a programra.

A TÁNCTÉR nyáron az alábbi időpontokban lesz:
-jún. 10., 17.
-júl. 8., 15.
-aug. 19., 26.

 

AZ ÉLET SZERELMESE workshopra hívlak benneteket, amit Bozó Liza selyemfestő barátnőmmel közösen szervezünk a Kikötőben júl. 16-17-én.

A meditatív mozgás, tánc, A Szerető archetípusának megismerése ötvöződik a selyemfestéssel, mint kreatív önkifejezéssel ezen a hétvégén. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné selyemre álmodni a benne élő Szerelmes kibontakozását...

 

SYMBOLONKÖR - ANYA júl. 5-én.

A Rák jegye, a Hold, mély érzéseink, a befogadás, odaadás minőségei tartoznak hozzá. Ismrekedj Te is mélyebben ezekkel az erőkkel, hogy életed kiteljesedjen és a tudattalan tengeréből új kincsekkel - felismerésekkel gazdagodj ezen a találkozón!
A SymbolonKörről készült videoclipet itt tudod megnézni:
 http://www.youtube.com/watch?v=R05pKGuSTP8

 

A SYMBOLONSZÍNHÁZ következő találkozója júl. 30-án lesz.

Önismeret - katarzis - nevetés - játék - terápia a symbolon kártyák megjelenítésével. Várom a mega-csomagosok jelentkezését!

 

 

TESTÜNK ÜZENETEI - NYÁRI ELVONULÁS A TÁNC JEGYÉBEN
Aug. 2-4. Máriahalom

Rengeteg tánc, csodálatos zenei válogatások, kellemes környezet a Biofalu Vendégházban, esti tánc a tábortűz fényénél, séta és ellazulás...
Testünk 3 fő erőközpontjával foglalkozunk, eltáncoljuk a fej, a szív és a csípőnk üzeneteit...

 

Szép, tartalmas és pihentető nyári napokat kívánok!

Judit