Testi Mesék

Archetípusok a test tükrében - gyógyító meditáció és beszélgetés

A következő találkozó időpontja tervezés alatt van. Kérünk, ha érdekel a program, vedd fel a kapcsolatot a vezetőkkel!

 „Amit a szellemünk akar, az a lelkünknek feladat. A léleknek arról kell gondoskodnia, hogy a szellem akarata megjelenjen a test szintjén... Feladatunk az életben az, hogy a teremtőtől kapott inspirációt a fizikai világban cselekvéssé alakítsuk, és így járuljunk hozzá a teremtéshez. Ehhez 12 fajta archetípusos képességgel rendelkezünk, amelyeket az asztrológiai állatövi jegyek írnak le. Ezek a képességek egymással együttműködve adják az életet, az életkedvet.”
(részlet Wilfried Schütz: Egészség az asztrológia tükrében c. könyvéből)

Az archetípusos energiák testi szinten bizonyos szerveinkhez, szervrendszereinkhez kapcsolódva hatnak bennünk. Testünk ugyanúgy leképezi ezeket az őstípusokat, mint ahogy személyiségünk is. A „mint fent, úgy lent” univerzális törvénye mikrokozmoszunk minden részében érvényesül. Így testi problémáink, fájdalmaink, betegségeink archetípusos színezetet öltenek magukra. Ez a 12 ősi szerepmodell betegségeinkben is megmutatkozik, hiszen testünk a lélek színpada. Életünk minden diszharmóniája leképeződik testünkben, és ha ezeket a testi jelzéseket sokáig nem vesszük figyelembe, akkor bizony betegséggé formálódnak.

A betegségek megelőzhetők, gyógyíthatók azzal, ha belenézünk testünk tükrébe, ha meghallgatjuk testünk üzeneteit és meg is fogadjuk ezeket a belülről jövő „tanácsokat”.
A külső segítség igénybevétele mellett tanuljuk meg újra megérteni saját testünk „nyelvét” és legyünk önmagunk gyógyítói!

A találkozók felépítése:

  • Ismerkedés az adott  archetípus testi vonatkozásaival
  • Szomato jelenet
  • Gyógyító meditáció

Hatásai:
- az archetípusok testi vonatkozásainak megismerése, elmélyítése
- az önismeret fokozódása
- stressz oldás, relaxáció
- betegség megelőzés
- a fájdalmak, testi problémák csökkenése, gyógyulása
- jó közérzet
- az életerő, életkedv növekedése

Időpontok havonta 1 alkalommal 17.00-20.00 óráig a Lélekszíntér Önismereti Központban.

Hozzájárulás: 4000 HUF/alkalom. Bejelentkezés minden alkalommal szükséges.

A csoportot Kisida Borbála (bori.kisida@gmail.com, 06 20 433 0504) és Tamásfalvi Erika (tamasfalvi.erika@gmail.com, 06 30 510 3367) vezeti. Segítő: Büki-Bitai Veronika.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Jelentkezés a programra:

Ebben a formában: 06-70-1234-567