SzimbolonKör

Esemény dátuma: 
csütörtök, 2019, március 21 - 17:30 - 22:00

SZIMBOLONKÖR egy 13 alkalomból álló találkozó sorozat, melyben a 12 fő archetípussal ismerkedünk meg a Symbolon kártyák segítségével.
Minden évben újabb csoport kezd neki ennek a belső utazásnak. A résztvevők havonta egy alkalommal találkoznak. Minden találkozón egy egy szereppel, ősminőséggel kapcsolódunk, követve az állatövet, összhangban a természet ciklusaival.

ÚJ KÖR INDUL 2019 MÁRCIUSÁBAN. Csatlakozz te is ehhez a belső utazáshoz! Szeretettel várunk!

Az archetípusokról:
A 12 őstípus megkerülhetetlen szerep-modellként él lelkünkben
. Személyiségünket tulajdonképpen ezen belső szereplők speciális rendszere alkotja.  Ezt az egyénileg változó struktúrát képezi le szimbolikusan a horoszkópunk is.  A régiek isteneknek tartották őket, imádkoztak hozzájuk, különböző áldozatokat mutattak be nekik. Minden népnél, minden korban tisztelték őket. A mi korszakunkban is felleljük őket, pl. a filmekben. A modern pszichológia énrészeknekszerepszemélyiségeknek hívja őket.
Ezek az én-állapotok egy-egy őselvet rejtenek magukban. Ezekhez az őselvekhez erő, őserő is kapcsolódik. 
A kérdés az, hogy hogyan is bánunk ezekkel az erőkkel!
Ha elnyomjuk, megtagadjuk őket, fontos erőforrástól fosztjuk meg magunkat. Ha túl nagy fontosságot tulajdonítunk némelyiknek, akkor könnyen beleragadhatunk, megmerevedhetünk egy-egy szerepben. Így nehézkessé, rugalmatlanokká válunk, amiért aztán másokat, vagy rossz sorsunkat okoljuk.

A SzimbolonKörön  minden alkalommal egy újabb belső szereplővel kapcsolódunk. Izgalmas gyakorlatok és a Symbolon kártya ide vonatkozó képeinek elemzése segítségével megvizsgálhatjuk, hogyan is használjuk életünkben ezt az erőpotenciált. A találkozót egy meditáció zárja, amelyben találkozunk a bennünk élő szerepszemélyiséggel és töltekezhetünk erejével.

A szerepszemélyiségek (az archetípusra kattintva bővebben olvashatsz róla):
HarcosSzerető, Közvetítő, Anya, KirálySzolgáló, Művész, Mágus, Pap/Nő, Mester,Szabadító, Álmodó
A 13. alkalommal az erőelvek forrásával találkozunk.
A résztvevők átéléseiről itt olvashatsz>>>

A 10. induló csoportról:
♦ Havi 1 alkalommal találkozunk, követve az Állatövet. Végigutazunk a 12 erő-lényen. Így teljes és átfogó képet kaphatunk a bennünk lévő erőviszonyokról. A folyamat mély önismerettel, éber tudatossággal, empátiával és elfogadással ajándékoz meg minden résztvevőt.
♦ Hozzájárulás: 6000 HUF/alkalom. 
♦ Ha nem tudsz jönni valamelyik alkalommal, de szeretnéd pótolni, akkor lehetőséged van erre egyéni beszélgetés formájában. Ennek ára 7000 HUF.
♦ A találkozók havi egy hétköznapon 17.30-22.00 óráig tartanak. 

A csoportot Tamásfalvi Erika (tamasfalvi.erika@gmail.com, 06 30 510 3367) és Kisida Borbála (bori.kisida@gmail.com, 06 20 433 0504) vezeti, segítő Büki-Bitai Veronika.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Jelentkezés a programra

Ebben a formában: 06-70-1234-567
Videó: