Pap/nő archetípus

Ismerkedj meg a benned élő Pap/nővel!

Mit érdemes tudnod erről az archetípusról?

Ez a belső szereplő fontos témát hordoz lelkünkben, még akkor is, ha nem vagyunk vallásosak. Ő a világképünk hordozója és alakítója. Ő az, aki megmutatja, miben is hiszünk valójában.
Ha meghallgatjuk üzeneteit, segít nekünk felfedezni, kik is vagyunk, miben hiszünk és mit keresünk itt a világban.
Az életről és a világról alkotott elképzeléseinket már kiskorunktól készen kapjuk. Ebben segítenek a szüleink, a neveltetésünk, a vallásunk és az aktuális szellemi áramlatok.

De valóban segítség ez?

Érezted-e már, hogy a mardosó kérdésre - Ki vagyok valójában? - nem találod a valódi választ az önismereti  könyvekben és a szent iratokban? A kezdeti lelkesedést, a felismeréseket újra a - nem értek semmit - mélypontjai követik.

Tedd fel magadnak a következő kérdéseket:
Ki vagyok valójában?
Mi a célja az élet(em)nek?
Mit tudok a világról?
Miben hiszek?
Hogyan tudom képviselni és közvetíteni a saját igazságomat?

Mire taníthat ez az archetípus?

Ha ezeket a kérdéseket újra és újra felteszed és keresed a válaszokat kívül és belül, egy szellemi növekedés indul el benned.
Egyre jobban megérted önmagad és a világban elfoglalt helyedet. Sorsod összehoz emberekkel és csoportokkal, ahol szellemi horizontod még tovább tágul. 

A Pap/nő életre kel belül és segít emlékezni elveszett lélektörténetedre. Összekapcsolja benned az eget és a földet és segít megérteni életed mélyebb szimbolikáját. Híddá válik, melyen átkelve - a tudatosulás különböző szakaszain át - eljuthatsz valódi szellemi gyökereidig.
Ezzel a megérkezéssel valódi életfeladatod, hivatásod is nyilvánvalóvá válik számodra

További megszólításai:
Szellemi vezető, Prédikátor, Terapeuta, Jós, Jósnő, Hittérítő, Misszionárius, Tanácsadó, Coach, Tanító, Lelkipásztor, Rabbi

A tiédet hogy hívják?

Fedezd fel, mit üzen számodra most ez az archetípus! Ezt a következő programokon teheted meg:

1. Gyere el a heti rendszerességű RituálTánc mozgásmeditációkra, ahol a Pap/nő archetípushoz kapcsolódó élettémák kerülnek fókuszba:
11.27. Lélektörténet
12.04. Tánc a Kentaurral
12.11. Bizalom és érzékenység
12.18. Fényszületés
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

2. A havi rendszerességű SzimbolonSzínház december 1-én lesz. Ez az este egyfajta integrált állítás, azzal a specifikummal, hogy a morfogenetikus térbe a kérdésekre, problémákra kihúzott Symbolon kártya archetipikus jelenetét játsszák el a képviselők. 
SzimbolonSzínház>>>

3. A Pap archetípushoz tartozó mesével foglalkozó csoportunk -  Archetípusok Meséi - ide vonatkozó találkozójára december 8-án kerül sor.
Archetípusok meséi>>>

4. Figyelmedbe ajánljuk a havi rendszerességű SzimbolonKör csoportot, ahová bármelyik hónapban be tudsz csatlakozni. A Pap/nő archetípussal való ismerkedés december 13-án lesz
Ha szeretnél kapcsolódni ehhez az önismereti utazáshoz, akkor itt tudsz informálódni, regisztrálni: 
SzimbolonKör>>> 

Szeretettel várunk ezekre a találkozókra!

Jelentkezz be az aktuális oldal alján található jelentkezési lapon!

A Lélekszíntér csapata