Lélekszíntér hírlevél

Rejtélyes, misztikus, mágikus Hold

Milyen romantikus felhőtlen időben esténként felnézni az égre és figyelni, hogy éppen milyen alakja van, mennyire fényesen ragyog, vagy újhold idején ennek a csodálatosan fényes, ezüstös ragyogásnak a hiányát észrevételezni. Mégis, a legtöbben még úgy állnak hozzá a Holdhoz és ránk, emberekre gyakorolt hatásához, hogy „szép, szép, ott fenn az égen, jó távol, de ennél többet ne akarjunk belemagyarázni, hagyjuk inkább…”.

Üzenetek egy bohóctól

Sziaaaa!

Én alulról nézek felfelé...
Leestem a királyi székből, kiestem a világi létből. Nem keresem a dicsőséget, nem várok dicséretet. Nevess csak rajtam, de én megérkeztem a sehová, ahová minden út vezet. Na végre vége a játszmának! Most kezdődik a játék!

Gyere velem játszani, nevetni, bolondozni!
Gyere, megmutatom Neked a másik arcodat!

Lehet egy kristályban táncolni?

Igen, lehet... De a jó hírem az, hogy nem kell messzire utaznod ahhoz, hogy megéld azt az érzést, ahogy egy kristály barlangban vagy. 
Ha szereted a kristályokat és téged is elbűvöl a szépségük, ragyogásuk, különleges színeik és mintázatuk, akkor ott a helyed a következő RituálTáncon, melynek címe:
KRISTÁLY TEMPLOM>>>

Beszélgetés a RituálTáncról, a tapasztalatokról

Ez a hírlevél azokat szólítja meg, akik járnak a heti RituálTáncokra a Magnet Házba, illetve akik szeretnének eljönni, hogy kipróbálják a módszert, de kellene még egy kis infó, egy kis löket hozzá.
Nekik, nektek szervezzük ezt a beszélgetős estet:
https://www.facebook.com/events/2550193158601483/?active_tab=about

Oldalak