Lélekszíntér hírlevél

Hogyan lehetsz szabad, amikor minden korlátoz?

Kedves Olvasóm!

A benned is élő Szabadító archetípus - ahogy a nevében is benne van - szabadságot akar. Olyan könnyű ezt kimondani. De ha valóban változást szeretnénk az életünkben, akkor gyakorlati tapasztalatra kell szert tennünk. Az elmélet nem elég. Fokozottan igaz ez a szabadság témakörében. 

A mértékletesség erénye

Advent első hetének kihívása a mértékletesség.

Ahhoz, hogy ezt a tiszteletre méltó erényt megidézzük magunkban, érdemes az árnyékát is tudatosítani.
Mikor és miben vagy mértéktelen? Mi az, amiből, vagy ki az, akiből több kell, többet akarsz?
Vajon melyik életterületen jelenik ez meg? Több ételre, italra, szexre, szeretetre, kapcsolódásra, pénzre, érintésre, szabadságra vágysz? Neked mi a válaszod?

Alapvető bizalom

Kedves Lélekszíntér olvasó!

Nagyon szeretem ezt a kártyát az Osho Tarotból. A címe - Pillanatról pillanatra.
Arról a létállapotról mesél, amikor megszületik bennünk a bizalom az élet felé. Annak a hite, hogy abból az áramló kavargásból, ami az élet folytonos hullámzása, mindig kiemelkedik az a szilárd talaj, amire lépve tovább haladhatunk életünk ösvényén.

Mágikus hitek

"A világban számtalan mágikus hit létezik. Hiszünk a gyógyszerekben, a pénzben, a tulajdonban, ezoterikus tudományokban, gurukban, gyógyítókban, amulettekben, egzotikus helyekben, szent helyekben, szertartásokban, testmozgásban, sminkben, társkeresőkben, házasságban, gyerekekben, iskolákban, ingatlanban, vállalatokban, technológiában, kormányokban és sok egyébben. A mágia fő motívuma: "Nekem nincs a birtokomban, ami a boldogsághoz kell.

Oldalak