Mágikus nő visszajelzések

"Mély belső utazások és megélések, felemelő feladatok, csodás nővérek, izgalmas táncok, semmihez sem hasonlítható biztonságos, otthonos női kör. Nekem ezt adta a Mágikus nő sorozat. Nagyon remélem hogy valamilyen formában folytatjuk vagy valahogy újra részem lesz benne...
Sok puszi,
S. É."

"Drága Szofi!
Egy sámánnő vagy, egy teremtő. 
Ki kell most írnom magambòl ami zajlik. 
34 ève èdesanyám életet adott nekem. Másfél éve pedig te szüleszted meg a bennem lévő nőt. A folyamat az valami csodálatos. Gyönyörködöm abban, ami törtènik. Az, ahogy hètfőről hètfőre ràbìzom magam az àltalad vezetett meditàciòban, ès a csoda megtörténik. Ahogy kinyìlok, biztonsàgban èrzem magam, ès a flow èlmènyèvel gazdagodom. Az elmùlt időszakban megtapasztaltam, milyen az èlet. A szabad, èrzèki, örömteli, könnyed èlet. 
Szeretlek ès tisztelem benned azt az erőt, ami vagy. A lèted. Ès azt is akivé én vàlok melletted. 

Ölellek, Orsi
A kìgyòszàj smiley
A tàrsadalom nevèben köszönet."

"Mellbevágott az a felismerés, hogy én mágikus nő vagyok. Képes vagyok kapcsolódni a felsőbb énemmel, tiszta vagyok, szép vagyok, értékes vagyok, egyenrangú vagyok, bölcs vagyok és teljes. Ez olyan, mint mikor a rút kiskacsa belenéz a tóba és egy csodálatos hattyút lát. Először nem hiszi, amit lát. Na, én még itt tartok. Még a rácsodálkozással teljes meghökkenés van velem.

Drága Szofi, teljes szívemből köszönöm ezt a tükröt! Ilyen szépet még soha nem mutatott magamról, magamnak. Rácsodálkozni már sikerült, most jön a beengedés. Tudod, úgy, mint mikor egy pasi azt mondja nekem: - Gyönyörű vagy. Én meg csak mosolygok, és azt gondolom, persze sokat ivott, épp jók a fények, de semmi esetre sem azt, hogy gyönyörű vagyok. Erre visszakérdez: - Be tudtad ezt engedni, Éva? Na, a mosolyom itt lefagy és jön a beengedés, vagy nem?! Képes vagyok-e így látni magam a mindennapokban a női kör megtartó ereje nélkül? Mert ott a Mágikus nőn a többiekkel, úgy de, úgy éreztem, igaznak éltem meg. Most kezdem ugyanazt az érzést (önigazolást) keresni a hétköznapjaimban, magamban. Nagy dolog ez, mert eddig nem is kerestem, nem is tudtam róla, hogy létezik.

Hálás köszönettel: Éva"
Dr. Földvári Éva G.E.K., PhD

"Szofi, drága!
Két hete a leggyönyörűbb ajándékkal ajándékoztál meg! Köszönöm!!! 
Most még nem tudom szavakkal elmondani... Délután kettő óta folyamatosan sírok patakokban folynak a könnyeim. Az öröm könnyei, a meghatottság könnyei. 
Év elején úgy indítottam az évet, hogy 2016 a csoda éve lesz. És valóban gyönyörű, néha örömteli, néha nehéz megélésekkel, felismerésekkel és felemelkedéssel teli évem volt, persze de tegnap és ma erre az egészre felkerült a korona. Sőt szerintem elmondhatom azt is hogy az egész életemre felkerült a korona. 
Valami olyasmi történt, amire már közel két éve várok. Most történt meg bennem Lilith rehabilitációja, felemelése, felemelkedése és trónra emelése.
Kettőkor beültem a kádba fürödni és a vízben azt éreztem, hogy beszélni szeretnék az amazon királynőmmel (a kos holdammal) és a Plútómmal, hogy megköszönjem nekik hogy vannak, mert fantasztikus erőt képviselnek számomra és egyszerűen imádom őket. És ahogy ezen gondolkodtam a bolygókon, eszembe jutott a Fekete Hold és természetesen eszembe jutott Lilith.
Ez a történet pont két évvel ezelőtt kezdődött, akkorra nyúlik vissza. Az elüldözött, kirekesztett, száműzött Lilith nagyon közel áll a szívemhez, mert valami nagyon hasonlót éltem át. Két éve került ez a téma a felszínre, két éve dolgozom azokkal a sokszor rejtegetett érzésekkel, árnyoldallal, amire pedig csakis Lilith tudja felhívni a figyelmet, csakis ő tud erre ráébreszteni bennünket. 
És ahogy ott ültem a kádban, azt éreztem, hogy akkor én most lemegyek hozzá, oda le a mélybe, le a sötétbe, hogy kézen fogjam és hogy felvezessem a fényre, oda, arra a helyre ami őt igazából megilleti. Mert ő is egyike azoknak, akik segíteni tudnak abban hogy felemelkedjen és megváltozzon a világ. És hogy ez sikerüljön, ehhez kell az ő ereje, tapasztalata, tudása és bölcsessége is a többieké mellett. Mert csak összefogva, egymással egyetértésben, együtt tud ez sikerülni. 
És kézen fogtam Lillithet, és a neki járó tisztelettel felvezettem az őt megillető helyre és helyet foglalt ismét a trónon, a többiek között. Nagyon erős és szép folyamat volt, és ahogy megértettem, hogy le kell mennem hozzá, hogy felvezethessem őt, onnantól kezdve patakokban folyt a könnyem. De még most is elsírom magam, ahogy írok róla. Olyan régóta vártam és vágytam erre a pillanatra. hogy ez megtörténjen, és minden képzeletemet felülmúlta az érzés, amikor ez megtörtént. 
Bennem, egy decemberi vasárnap délutánján... 
És képek jönnek, hogy felállok és mellém áll az Amazon királynőm, hogy mellém áll a Varázslónőm is és hogy ott áll már Lilith is. És hogy sorban felállnak, mellém állnak a bennem lévő személyiségek, személyiségjegyek, lélekrészek. Teljes a csapat és egy a cél...  És ahogy ott állok, azt veszem észre hogy felállnak (felébrednek) mellettem más nők is és egyre többen állnak fel. És már férfiak is vannak a felállók között... - na jó nem úgy... ;)  - és egyre többen és többen vagyunk.
Gyönyörű kép volt, annyira erős és annyira szép. És biztos vagyok benne, hogy ez nagyrészt a Delfinnőhöz kapcsolódik, annak az utórezgése. Drága Szofi, köszönöm! :)))

Köszönöm! És köszönök mindent!
Sok-sok puszi és ölelés"
Marcsi(KA)   

Drága Szofi!
Szeretnék megköszönni Neked mindent. Ahogy belegondolok, hogy mennyi-mennyi mindent kaptam Tőled és a Mágikus Nő programtól egyszerűen megkönnyesedik a szemem. 
Bennem olyan mély változás indult el, hogy én nem ismerek magamra. Valami megváltozott, átíródott... És lehet, hogy ehhez hozzájárul a 2016-os év karmikus és nem karmikus teherletételei, a karmikus kapcsolatok oldódásai, az elengedések. Lehet az is, hogy évek óta dolgozom ezen - vagyis pontosabban magamon - évek óta keresem, kerestem a megoldást és lehet hogy most hozta meg a munka a gyümölcsét.
De én mégis azt érzem, hogy valami ott nálad a programon, valami általad történt bennem. Nagyon sokat tanultam. Valami olyat ami szavakkal nem körülírható, el sem mondható, kézzel nem megfogható és gondolati úton sem megfejthető.
Azt érzem, mintha levágták volna a csomagjaimat, láncaimat és bekövetkezett egy nagyon mély tudati változás is, mintha a régi lemezeket, régi gondolatokat felülírták volna. 
Nem gondolkodom állandóan, eltűnt az önemésztés, az önmarcangolás, egyik pillanatról a másikra... Mintha elvágták volna... :)
És hogy milyen régóta vágyott a lelkem erre az állapotra, el se tudom mondani, hogy tudat alatt mióta erre vágyódom.
Csak vagyok és olyan jó, olyan jó lenni...Köszönöm, hogy elmondtad, hogy igenis haragudhatok, hogy igenis lehetek szomorú és félhetek is. Meg undok is lehetek és hogy minden érzésemet megélhetem, szabadon... anélkül, hogy el kellene nyomnom vagy egy belső program miatt el akarnám nyomni. Amióta ezt megengedem magamnak, azóta jött a változás... mert ez a kulcs, ez volt a kulcs a változáshoz.
Köszönöm a Delfinnő-s közös 3 óránkat, ott nagyon fontos dolgok történtek. A Kígyónő is nagyon meghatározó volt, de nekem kellettek azok az alapok, amit a Delfinnő-n elmondtál. Ez hiányzott eddig belőlem, és szerintem ezért nem találtam a helyem, sem a világban, sem önmagamban.
És most olyan waauww érzés lenni, olyan üres(=tehermentes, feleslegmentes) és szabad érzés lenni... :))))

Köszönöm, hogy általad, a tered, a vezetésed által mindez megtörténhetett bennem.

Ölelés és sok-sok puszi"
Marcsi

"Drága Szofi. nem tudom, hogy mi az, ami Téged megerősítene abban a tudatban, hogy a Te Papnői-Sámánnői Tanítód mennyire fontos szerepet tölt be. De én tiszta szivemből remélem, vágyom, súgom és akarom, hogy ez a közvetítő-tanító legyen jelen az én életemben és ebben az univerzumban, mindannyiunk hasznára és örömére!"
Fazekas Ildika 

"A Mágikus Nő csoport minden egyes alkalma varázslatos volt. Ami engem a legmélyebben megérintett, hogy az önismereti fejlődés mellett a női minőségről és teremtő erőről szóló tudás hatalmas kincsestára nyílt meg előttem, miközben megtapasztalhattam a női csoportok csodálatos erejét, meghittségét és bensőségességét. Felemelő érzés volt minden alkalommal a női közösség támogató, megtartó, segítő, inspiráló, szeretetteljes erejében megmártózni, a része lenni.
Köszönöm Szofi, köszönöm Nővéreim!"
Baranyai Bea, egy Mágikus Nő smiley

„Mit hozott számomra ez a Mágikus Nő sorozat?
Én erre a világra úgy születtem, hogy a nőiségemben szeretnék kiteljesedni, megvilágosodni.
Ehhez megvan a képességem, de fogantatásomtól kezdve nagyon sok akadály, próba is áll előttem, amit ezen a téren le kell küzdenem, el kell engednem ahhoz, hogy ez a célom megvalósuljon.

Amikor Szofival találkoztam, az első pillanatban tudtam, hogy ez egy nagyon fontos találkozás nekem, a kisugárzása, az energiái nagyon sokat fognak segíteni nekem ezen az úton.
Amikor 1 év ismeretség és Szofi számos más programja után elkezdődött a Mágikus Nő 5 alkalomból álló találkozója, női köre, nem volt kérdés számomra, tudtam hogy jövök.
Nem voltak elvárásaim, egyszerűen csak nyitott voltam arra, amit ez a kör adhat nekem, ami itt történni fog velem.
Tudtam a célomat, de nagyon sokat segített, hogy itt a különböző elemek minőségének megfelelően konkrétan is meg tudtam fogalmazni, hogy mit szeretnék, mert ezek a célok nagyon mélyen voltak bennem és az élet forgatagában, a hétköznapokban nem tudtam olyan tudatos lenni, hogy ezeket észrevegyem. Olyan volt, mintha 2 külön világ lenne a spiritualitásom ezen a szinten és a hétköznapok.
Most úgy érzem, úgy élem meg az 5 alkalom után, hogy ezek a határok feloldódtak, egy folyamatos áramlásban vagyok. Képes vagyok kívül is, belül is, a földön a mindennapi rutinjaimban és az égben is szabadon szárnyalni egyszerre, egy időben- ez mind EGY!

A teljesség, amiben szabadon áramolhatok, ahol képes vagyok tudatosan álmodni – PILLANGÓNŐ

Meg tudom védeni magam kívül és belül is. Nem vagyok többé kiszolgáltatott, szabadon tudok dönteni. Pontosan tudom, hogy mit akarok és mit nem. - ezt a MACSKANŐTŐL kaptam.

A KÍGYÓNŐN - ami nagyon erős bennem – megszületett a kígyóösvényem. Ott láttam meg egy nagyon mély szinten az utamat, amin haladok a nőiségemben, ez a hozott erőm, amivel már életeket dolgoztam. De önmagában a tűz kiszárít, kiéget és ehhez kaptam segítséget a DELFINNŐN a delfinek gyógyító érintésétől, a víz, a tenger energiájától. Ettől különben nagyon-nagyon féltem, de Szofi segítségével tudtam kapcsolódni velük és a fogantatásomig visszamenőleg oldották azt a mély fájdalmamat, ami akadályozta eddig, hogy kinyíljak. Igazi nyugalmat, belső békét és elengedésre való képességet ajándékoztak nekem, amiben tudok gyógyulni, még a szívem legbelső magja is. Szétestem, az összes védőfal szétesett körülöttem, darabokra hullottam. De ebben a finom energiában, szeretetben és elfogadásban, békében és szabadságban, amiben a delfinek léteznek, megfogant bennem valami Új, ami most még olyan, mint egy kis magzat. Él és fejlődik.

Ez is a neve: Megfogant élő és fejlődő Szófia Istennő.
Ez olyan, mint amikor az Isteni energiák, az Univerzum teljessége egyszer csak meg tud foganni, le tud ide jönni a Földre és materializálódik. Egyfajta csoda! És ez a T.-ban már ott van, a szíve legbelsejében. Ezért tudok hozzá új erővel kapcsolódni, egy férfihez, akinek ott vagyok a szívében és most már az én szívemben is ott van ez a magzat. Még sok mindenen kell keresztül mennie ahhoz, hogy igaziból is megszülessen, de hiszem és tudom, hogy képes vagyok rá.

Szófia fénytere megtartja bennem, képes vagyok bízni ott egészen mélyen. A körülöttem álló nőkkel együtt végigcsináljuk ezt az utat, ami a végtelenbe vezet minket!

Hála! Hála! Hála!”
Nyéky Zsófi

„Az életemben egy teljes transzformációs folyamatot indított be, segített kibontakoztatni azt, és új alapokra helyezte a belső női erőről alkotott képet magamban. Egyre határozottabban tudom, hogy az út, amire ráléptem jó irányba visz. Sőt, egyre tisztábban látom azt is, hogy merre megyek. Elkezdtem befogadni az életet, a saját erőmet. Ez a csoport egy teljes külső és belső átalakulást indított el bennem. Ennek a folyamatnak egy részén már túl vagyok, egy része még előttem áll.
Egyre kevésbé érzem szükségét, hogy mások elfogadják a belső világomat, az igazi, mély belső énemet, és egyre inkább csak magamnak szeretnék megfelelni.

Benned egy csodás személyes vezetőt is találtam, akihez tudok kapcsolódni, aki segít kitisztítani a homályos képeket, aki támogatja az erőm kiteljesítését, és aki biztosít, hogy jó úton járok, amikor a kétség magával ragad.
Úgy érzem, a nőiségem újra megtalálásában hatalmas szerepe van a Mágikus Nő sorozatnak.
A csodás utazás befelé kezdődött, amit folytatok a Szófia minőségében.

Hálás vagyok! Köszönöm!
Nauré

„Mivel számomra a női minőség jelentése és megélése mindig is fehér folt volt, ezért jöttem a Mágikus nő képzésre. Az élet úgy hozta, hogy mindig olyan helyzetbe hozom magam, ahol nem számít, hogy nő vagyok vagy férfi. De mivel mégis nőként jöttem az anyagba, úgy éreztem, nem hunyhatom le a szemem ezzel kapcsolatban. Eljöttem tehát.

Megtisztelő volt a női kör bizalma és őszintesége, ahogy szinte vadidegenként át tudtuk adni magunkat az egyes minőségek folyamatainak. Nagyon megragadóak és „ízletesek” voltak a rituálék, a szertartások, amelyek kifejezetten a női minőségnek szóltak minden esetben. A Macska és a Kígyónő volt a legemlékezetesebb két minőség számomra. A Kígyónő annyira erős és felemelő volt, hogy emlékszem, talán életemben először éreztem büszkeséget, hogy nő vagyok. Először döbbentem rá, hogy egy nő milyen ezerszínű, bölcs, és mennyire sok mindenre képes. És bár azóta a sorsom történései a női minőségemet – látszatra? – háttérbe helyezik ismét, köszönöm, hogy megélhettem ezt az élményt. Ha úgy alakul a jövőben, hogy tudatosan a női minőségemmel lesz dolgom, a Mágikus Nő olyan alap, bázis és segítség, amihez bármikor újra odafordulhatok."
H. K

„Lefagyott és megrekedt állapotban kezdtem a tanfolyamot, és/viszont pont akkor jutottam el arra a pontra, hogy a női területen lévő fizikai problémám kezelhetőségében higgyek.
A lefagyott és megrekedt állapotból kijöttem a tanfolyam segítségével, ahogy találkoztam a bennem élő sokrétű női minőséggel, értékkel, a múltam és a női múlt emlékeivel, tapasztalataival.
A fizikai problémám kezelése felé is újabb felismerések jöttek, és még reménytelibbé vált a helyzet ezen a téren.

A VÁLTOZÁS-ról szólt nekem nagyon ez a tanfolyam, az összes kártya, amit húztam, ezzel állt kapcsolatban, és az ELENGEDÉS-ről, de ezek nemcsak szép, hangzatos szavak most a rendszeremben, hanem élő valóság, ami még folyamatosan zajlik.

Köszönöm!
Cz. Judit