Lélekszíntér hírlevél

Kedves Barátaim!

A múlt heti SymbolonKörön a bennünk élő Pap/nő szerepszemélyiséggel kapcsolódtunk össze. A Symbolon kártya ide vonatkozó 12 helyzetképének elemzése segített felfedezni, mi tart vissza minket a belső növekedésben, éretté válásban. A meditációban a barlang tükre megmutatta, ki is ez a pap-papnő bennünk, mi a valódi célja. A találkozó végére mindannyiunkban megszületett az a gyógyító mondat-mantra, ami előbbre viszi a kiteljesedésben ezt a belső szereplőt.
Köszönöm a részvételeteket!

A következő programot azoknak a nőtársaimnak ajánlom, akik szeretnének nőiességükben megújulni, kibontakozni.

A „Mágikus nő” sorozat négy különleges állattal, lénnyel kapcsol össze bennünket rituálék és varázslatos játékok segítségével, támogató női kör védettségében.Ezek a lények létezésünk alap-elemeivel hangolnak össze: delfin-víz, kígyó-tűz, pillangó-levegő és a macska-föld. A programokon nem új ismereteket szerzünk, nem halmozzuk el elménket információkkal… Sokkal inkább az emlékezés női útjára hangolódva állítjuk helyre az összhangot valódi női önmagunkkal- azzal a nővel, aki ismeri, érti és használja a mágikus, varázslatos képességeit és hatalmát! 

 

Az első találkozó a DELFINNŐ, a víz elem jegyében, márc. 13-án lesz a Bliss intimitás Centrumban.

A delfinek energiája segit érzelmeink könnyed áramlásában, a szívünkkel való összehangolódásban és valódi vágyaink követésében.

További részletek: http://www.lelekszinter.hu/tanfolyamok

Péntekenként TáncTér a Sziddhártában!
 

 

A SYMBOLONSZÍNHÁZ következő találkozója febr.26-án lesz.

RITUALDANCE márc. 1-én! A találkozó címe: A belső óceán.

A SYMBOLONKÖRÖN márc. 2-án a bennünk élő MESTER/NŐVEL ismerkedünk.

Szeretettel,

Judit