Lélekszíntér hírlevél

 

Kedves Barátaim!

A következő színtereken találkoztunk és szeretnék találkozni veletek a továbbiakban:

RITUALDANCE táncmeditációs sorozat indult nov. 2-án a Bliss Intimitás Centrumban.
Tánc az árnyékkal című találkozónkon felfedeztük a testünkben rejlő bölcsességet, ami megmutatta, hogy minden fájdalmas, vagy akár érzéketlen részünk is fénykincset rejt. A labirintusból ezekkel afény-ajándékokkal tértünk vissza.
„A sötétben ráismerve saját fényünkre kezdjük megérteni, miről is szól az emberi élet. A fény visszatér saját magáért, minden egyes apró zavarért, szenvedésért, amely valaha ért minket. A szent Én visszatér, és magába olvaszt mindent, amitől az „én” olyan kétségbeesetten próbált szabadulni.” (Adyashanti: Az üresség tánca)
 A következő találkozó dec. 10-én lesz, a címe: Mozgás a csendben.
A csoporthoz még 2 fő tud kapcsolódni.
 

TÁNCTÉR-Mozgásmeditáció a test, lélek és a szellem összehangolásáért!! Legközelebbi találkozó nov. 12-én, 18.30-20.00-ig a Sziddhárta Közösségi Házban.
Múltkor a bennünk lévő TŰZ minőségét figyeltük meg önmagunkban. Érzékeltük és eltáncoltuk az izzást, ahogy fellobban, lángra kap... Következő alkalommal a VÍZzel utazunk. Átélhetjük, hogyan lesz a cseppből belső óceán.
A találkozót most Kékes Réka fogja vezetni. (www.lelekterapia.com)
 

SYMBOLONKÖR-műhelymunka a symbolon kártya 12 archetípusával.
Nov. 17-én a Belső TÁRS keresésére indulunk. 
„Minden emberi lény igaz szíve szerelmes saját lényébe, létezésébe. Ezért van, hogy valójában egyetlen részünket sem vethetjük el magunktól...Nem számít, milyen zavarodottak és tanácstalanok vagyunk sokszor, minden apró darabunkra szükségünk van a játékhoz! Csak így születhet meg az igazi együttérzés és szeretet.”( Adyashanti)
A következő alkalommal tehát a bennünk élő SZERELMEST fedezzük fel.
 

A SYMBOLONSZÍNHÁZ következő találkozója nov. 20-án lesz a Kikötőben.
Újra életre kelnek a Symbolon kártya képei általunk! Ránézhetünk, mi van szerepeink, visszatérő élethelyzeteink mögött. Külső szemlélőként figyelve könnyebb meglátni az összefüggéseket, eloldozódni és felismerni, mit is akarunk valójában. Játékosság és sok humor is fűszerezi az együttléteket, hála a rendszeresen résztvevők jelenlétének! Mindenkit várunk, aki szeretné megnézni és kipróbálni ezt az új önismereti módszert!
 

NYÍLT NAP LESZ A KIKÖTŐBEN DEC. 5-ÉN.
Várunk szeretettel mindenkit, aki szeretné megismerni programjainkat és a Kikötő terapeutáit!
Ízelítőt kaphattok az itt lévő sokszínűségből, legyen az kineziológia, arcelemzés, selyemfestés, asztrológia, asztrofókusz terápia, különféle masszázsok, családállítás, EMK, tánc és SymbolonSzínház.

 Üdvözlettel,

Judit