Visszatér a RituálTánc!!!

Kedves régi és új RituálTáncosok és honlap olvasók!

Visszatérünk!
Folytatjuk a táncot és visszakapcsolódunk a testünkhöz, a mozdulataink igazságához, valamint egymáshoz is.

Nem volt egyszerű helyet kapni a Magnet Házban, de hála mindenkinek, aki közreműködött ebben, augusztusban 3 táncunk is lesz. Majd terveim szerint szeptemberben folytatjuk tovább a táncösvényt, ahogy szoktuk… azaz hétfőnként 18.30-20.30-ig RituálTáncolni fogunk…

Illetve úgy már biztosan nem, ahogy “szoktuk”!
Mert ez az időszak arra figyelmeztetett, hogy a szokásainkat és automatizmusainkat felül kell vizsgálnunk, bírálnunk… és nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is.
Te hogy vagy ezzel?
Neked mit mutatott ez a furcsa tükör magadról és az életedről?

Gyere, táncoljuk el együtt!

A Király archetípus időszakának talán legfontosabb üzenete a belső tengelyünk megerősítése, ami fizikai síkon a gerinc oszlopunk. Ennek a tengelynek az erejétől, rugalmasságától függ egész rendszerünk. Olyan, mint egy oszlop, melyen végtagjaink függnek, mozognak, melyekkel a Föld felé mélyülünk és az Ég felé nyúlunk, valamint egymáshoz kapcsolódunk.

Van benne egy érdekes középső szakasz, mely összekapcsolja – vagy éppen szétválaszja a hasat és a szívet, a Napfonat és a Szív csakrát. Tengelyünk – és életünk – itt intézi hozzánk az egyik legnagyobb kihívást: hatalom vagy szeretet?

Ez a kihívás lesz visszatérésünk mottója. És nem árulok el zsákbamacskát, hogy ez nem csak egyénileg szól most rólunk, hanem kollektíven is. Ezért van itt most az ideje ennek a táncnak.

Bővebben itt olvashatsz a Király archetípusról:

Szeretetettel várunk!
Berkes Szofi Judit