Várunk a pénteki SzimbolonSzínházba

Kedves Olvasónk!

Emlékeztetni szeretnénk, hogy május 4-én, most pénteken újra SzimbolonSzínházat tartunk a Lélekszíntéren.
Ez az este egyfajta integrált állítás, azzal a különlegességgel, hogy az adott kérdést vagy problémát a Symbolon kártya kihúzott lapjával indítjuk el. A morfogenetikus tér hűen megmutatja a helyzet háttérben rejlő dinamikáját. A második részben pedig be is lehet állni a jelenetbe és megtapasztalni, mi a legharmonikusabb megoldás.
https://lelekszinter.hu/szimbolonszinhaz

Segítőket várunk erre a Színházra. Természetesen a segítő szerep is nagyon értékes, hiszen nem véletlenül választanak ki egy egy szerepre.

Kedvcsinálónak álljon itt egy régebbi résztvevőnk élménybeszámolója:
"Dec 5 én a Kikötőben ott voltam a színházadban és húztam egy kártyát. Az anyagi helyzetemmel volt probléma. A kártya szereplői ahogy megelevenedtek, a jelenlevők segítségével szép lassan világossá vált, mi az út az oldódáshoz. Én választottam magamnak a szenvedést, a problémát, mert ismerős, kényelmes volt. A kaloda, amelyről elhittem, hogy erősen szorítja a két kezem, bármikor szabadjára enged, ha úgy akarom. A bennem élő Nő szeret engem és mellettem van, úgy, ahogy a Férfi is. Az ösztöneimtől féltem, mert a gondolataimban éltem, ahonnan nézve az érzések és maga a tett ijesztő, hiszen kiszámíthatatlan ős erő.
De az ösztöneim végig csak arra vártak, mikor fogadom már el őket. És én vagyok maga a megfigyelő is, aki teljesen átlátja ezt a helyzetet. A bennem élő Gyermek újra nevet, hisz egyre közelebb kerülök hozzá. 
Bármi lehetséges, ha elhiszem. Én alakítom az életem. Élek! Én vagyok a főszereplő a darabomban!
Megtaláltam azt a munkát, amit kerestem.
Köszönöm, hogy átélhettem. Éreztem végig, hogy ott vagyok, ahol a legjobb, hogy vagyok. Hogy oldódik a megosztottság bennem. Hogy gyógyítom magam.
A Színházadban megtapasztalhatjuk, hogy végső soron egyek vagyunk. A szerepek mások, de Egy virág szirmai vagyunk.
És ezek a szirmok a maguk örömére , akár segithetnek is egymásnak kinyílni. Megérezni a virág illatát.
Boldog vagyok, hogy megtaláltalak. Hogy megtudhattam, hogy nem csak az álmaimban élnek azok a csodák, amikről gyermekként álmodtam."

Gyere, tarts te is velünk!
Szeretettel várunk!
Berkes Szofi Judit