Változni - könnyedén

Kedves Olvasónk!

Mi az, ami már idejétmúlt benned, és megújulásra vagy felszabadulásra vár? Ugye, Te is kíváncsi vagy rá?
A jövő héten két programot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, ahol segítséget kaphatsz a megújuláshoz és ahhoz, hogy a változást könnyedén éld meg.

1. SZIMBOLONKÖR a Lélekszíntéren - a Szabadító jegyében
Időpont: 2018.01.31. szerda, 17:30-22:00.

"A Vízöntő jegyének archetípusa a Szabadító. Ez az archetípus a változásokat segíti elő az életünkben. A legváratlanabb pillanatokban „robban be” életünk színpadára, hogy hirtelen kibillentsen jól megszokott életritmusunkból. Célja, hogy valóban felszabadítson bennünket minden olyan szellemi, érzelmi és fizikai kötődés, elköteleződés alól, ami már nem szolgálja tovább fejlődésünket. Impulzusadó, felszabadító, feltörő energia. A váratlanság, hirtelenség jellemző rá.
A transzcendensből ihletet hoz fényszikrák - fény impulzusok - formájában, melyek az egész ideát tartalmazzák. Ha ezt a fényszikrát felfogjuk és kibontjuk, akkor igazán eredeti, új formákat alkothatunk vele.
Az egyre inkább felszabaduló intuíció, a szellemi inspiráltság állapota arra sarkallja az embert, hogy az általa felfogott isteni ideákat valóban megtestesítve megossza tudását, kreativitását az emberiséggel. Megújító, a csoportos folyamatokat gyökeresen megváltoztató, elkötelezett egyénné válik, aki felfedezte valódi identitását; ugyanakkor képes arra, hogy egy magasabb, általánosabb, személyen túlmutató célt szolgáljon."
További információ és bejelentkezési lehetőség:  SzimbolonKör >>>

2. SZIMBOLONSZÍNHÁZ - integrált állítás - drámajáték a Symbolon kártyák hívóképeivel
Időpont: 02.02. péntek, 17.00-22.00.

"Állítsd lelked morfogenetikus terébe problémás élethelyzetedet és láss rá kívülről a mintára! Már ettől is könnyebb, hiszen jobban megérted, mi működtet és milyen program fut a rendszeredben. De tovább is megyünk - elősegítheted a változást azzal, hogy átírod a forgatókönyvet és megengeded magadnak, hogy jól éredz magad a bőrödben! Gyere, játssz velünk ebben a gyógyító játéktérben, ahol a valódi változás születik! Segítőként is hatalmas élmények várnak rád, mert sosem véletlenül osztanak ránk egy szerepet. Érdemes kipróbálni!"
További információk, bejelentkezés itt: SzimbolonSzínház >>>

Szeretettel várunk,
a Lélekszíntér csapata