Új év - új irány?

Kedves Olvasónk!

Itt az új év, és most nagy égi erőkkel megsegítve lódulhatunk neki a pihenés után a feladatainknak.
Olvasd el Szilágyi Kati asztroblogján, hogy miért:
https://lelekszinter.hu/blog/asztrologiai-elorejelzes-januar-1-15-ig-szi...

Az évkezdéshez ajánlom az első RituálTáncot, melynek témája szintén hozzájárul ehhez:
RituálTánc - a 7 Szent Irány>>>

ÉBRESZD FEL BELSŐ IRÁNYÉRZÉKEDET, HOGY BIZTOS LÉPTEKKEL HALADHASS CÉLOD FELÉ!

"Van úgy, hogy fogalmad sincs, merre hogyan kellene lépned az életedben? Érezted már úgy, hogy a telefonod vagy az internet nélkül elveszett ember vagy? Ha igen a válaszod, akkor ideje sürgősen visszaemlékezned azokra az időkre, amikor ezek és az egyéb kiegészítő eszközök még nem uralták ennyire az életedet. Akkor hogyan döntöttél egy-egy helyzetben? Hogyan kértél sürgős segítséget, vagy hogyan oldottál meg valamit, ha gyorsan kellett lépned?
Hatalmas segítség a mai világban a modern technika. Arra viszont nem árt figyelnünk, hogy önmagunkat ne veszítsük el benne. Nagyon jó kiegészítők, kommunikációt nagyban segítő eszközök, de a kiinduló pont mindig TE vagy. Te irányítod és tartod őket a kezedben, te szervezed és osztod meg az információkat, az eseményeket. Vigyázz, hogy ez ne forduljon meg, mert önmagadat veszítheted el. Önmagadat, mint saját életed uralkodóját. Önmagadat, aki összhangban és kapcsolatban van a Természettel, összhangban és kapcsolatban van az Univerzummal, összhangban és kapcsolatban van az Élet Áramlásával. Minden ott van Benned, és Te mindezeknek a része vagy. Minden más csak eszköz ahhoz, hogy ez az áramlás, ez az összhang esetleg jobban, gyorsabban, hatékonyabban, széleskörűbben működhessen. Tehát ne felejtsd: a középpont, a Mag, Te vagy!"

Gyere, tarts velünk ezen a mozgásmeditáción, hogy együtt élhessük át a 7 Szent Irányból érkező szellemi áramlatokat! 

A tér és irányérzék mindig is nagyon fontos volt az ember számára, hogy meghatározhassa a helyét a Földön, és haladhasson kitűzött céljai felé. Amikor még nem voltak autópályák és táblák mindenütt, akkor az emberek az egyszerű térképek, a csillagok állása, a szél fújása és a belső megérzéseik alapján is képesek voltak tájékozódni. Sajnos manapság gyengül ez a képességünk, és már nem igazán tudunk GPS nélkül tájékozódni a térben. Ezzel átadjuk magunkat a gépek vezérelte társadalom mítoszának, ami belül is egyfajta elveszettséget okoz.
Az irányok ugyanis tápláló és éltető energiákat közvetítenek felénk. A természeti népek hálaadó oltárokat építettek és építenek ma is a templomokban, az otthonokban és a közösségi terekben, hogy beinvitálják, meghívják azokat a szellemi erőket, amelyek segítségünkre vannak. Ezzel a rítussal egy egészen más világképet erősítettek meg magukban – a természet és az ember szent kapcsolatát.
„Arcoddal, hátaddal és két oldaladdal bármely pillanatban beállhatsz a négy égtájnak megfelelően. Amint megszoktad ezt az érzést, aktiváld magad az összes égtáj felé. Ezáltal egyre tudatosabb leszel a felkelő és a lenyugvó Nap – az életerő és az energia forrása – helyzetével kapcsolatban, és érzékennyé válhatsz arra, hogy a pólusok és az Egyenlítő miként kapcsolnak össze a Föld útjával. Ha képes vagy betájolni magadat a földön, akkor az egyes irányok szellemiségét is megérezheted.”
(Barbara Hand Clow: Kilenc dimenzió alkímiája)

Tájékozódjunk hát együtt, hangolódjunk a hét irányba és kapcsolódjunk össze a szellemi segítséggel, amit onnan kapunk!

Gyere, kapcsolódj a holnapi RituálTánchoz - 18.30-20.30, MagNet Ház - JUHAR TEREM!>>>

Új irányodra hangolódva, csodás, teremtő, boldog Új Évet kívánunk!
A Lélekszíntér csapata