Tovább a szerelem útján

Kedves Olvasónk!

Örömmel adok hírt arról, hogy a mostani hosszú hétvégéhez tartozó hétfői napon is lesz RITUÁLTÁNC!
A pontos időpont és helyszín, ha még nem voltál: okt. 22. hétfő, 18.30-20.30, MagNet Közösségi Ház, Lótusz terem.

Egy gyönyörű rituáléval zárjuk a Művész archetípus időszakát ezen a mozgásmeditáción. Mint ahogy a mostani táncok mindegyike, ez is a kapcsolódásról szól.
Vegyük sorra, milyen témákkal is táncoltunk ebben a hónapban, hogy ha nem voltál, akkor is rá tudj hangolódni és kapcsolódhass a Művész utolsó táncához.

Először magával a levegő elemével mozdultunk, ami megteremti azt a tágas teret, ahol a kapcsolódás történik, hogy erőt merítsünk belőle. Majd a polaritásokkal foglalkoztunk, hogy a kettősségek világa ne disszonanciát, hanem sokkal inkább kiegészülést jelenthessen számunkra. A második táncon elbúcsúztunk azoktól a régi partneri/szerelmi csalódásoktól, fájdalmaktól, amelyek beárnyékolták és akadályozták a kapcsolódási vágyunkat, szándékunkat. A múlt heti mozgásmeditáción pedig a vonzerőnket töltöttük fel pozitív energiával, hogy újra választani tudjunk és mi is választhatók, láthatók lehessünk.
Akik részt vettek mind a három RituálTáncon, valóban a kapcsolódások sokféleségében fürdőzhettek.

Ennek a sokarcú archetípusnak talán a legszebb táncában azt fogjuk megkeresni, vajon mire van szükségünk ahhoz, hogy egy lépéssel tovább juthassunk a szerelem útján.
Ez az út néha zsákutcának tűnik, máskor elveszítjük a talpunk alól, vagy mi magunk térünk le róla. De attól még ott van a lelkünkben, és arra vár, hogy tovább menjünk rajta.
Hogy hová?
Egy olyan harmóniáig, melyben a kapcsolódásunk a saját és a partnerünk számára is fejlődést hozó, de egyben tápláló, élvezetes, és örömteli lehet.
Bárhol is legyél ezen az úton, mindig van tovább!

Itt tudsz többet olvasni a programról és bejelentkezni:
RituálTáncok hétfőnként a MagNet Házban>>>

Gyere, táncolj velünk!
Berkes Szofi Judit