Totemállat tánc a Király archetípus erejében

Kedves Lélekszíntér Olvasónk!

Napunk útja az Oroszlán jegyében jár. Erős, tüzes jegy ez, mely arra tanít bennünket, hogy életerőnket és kreativitásunkat megéljük és kifejezzük.

"A bennünk lévő Oroszlán princípium vezet el minket önmagunk felfedezéséhez, s ezzel az önálló egyéniséghez, az individualizációhoz. Felfedezi az ember, hogy mit akar, mit kíván. E jegy célja a lehetőségek bőségének a megtapasztalása, a belőlük való merítés, a bennünk lévő életerő és kreativitás megélése, és konkrét formában való kifejezése."
(Brigitte Hamann: A 12 archetípus) 

Nem véletlenül hívjuk Király archetípusnak, hiszen a hozzá kapcsolódó tulajdonságok, képességek és minőségek a következők:
teremtő erő, önállóság, magabiztosság, belső tekintély, a valódi érzelmek kifejezése, tudatos cselekvés, elismerés és megerősítés.

Te hogyan állsz ezekkel a minőségekkel jelen élethelyzetedben? Szabadjára engeded-e a kreativitásodat?
Tudsz-e teremteni? Megtaláltad-e a méltó helyedet, ahol fontosnak érezheted magadat? Hogyan cselekszel és hogyan valósítod meg a gyakorlatban azt, amiben hiszel és amire vágysz?
És nem utolsó sorban, tudsz-e játszani, lazítani, örülni és szórakozva feltöltődni?

Ha ezekre a belső kérdésekre figyelsz, akkor a válaszok is megszületnek és vezetnek az utadon. Megmutatják a gyenge pontokat, és megsúgják, mire van szükség a kibontakozáshoz.

Saját erőd megtapasztalásához és használatba vételéhez nyújthat segítséget a Király archetípus időszakában rendszeresen megtartott Totemállat tánc.

Totemállat tánc augusztus 16-án, 18.00-20.30-ig a Magnet Ház Juhar termében.
Részvételi díj: 5000 HUF

Ezen a transztánc jellegű mozgásmeditáción azokkal az ösztönös erőforrásokkal kapcsolódunk össze, amik segítik saját erőnk növekedését. Találkozunk a vízben élő állatokkal, a vadon állataival és a levegő lényeivel is, hogy mozdulataink által integrálhassuk erőiket, tulajdonságaikat. Aztán megismerkedünk azzal a totemállattal, aki személyesen kapcsolódik hozzánk, hogy utat mutasson teljességünkhöz.

További információk és bejelentkezés a honlapon:
https://lelekszinter.hu/totemallat-tanc

Teremtő erőben bővelkedő nyári napokat kívánunk!

Szeretettel,
a Lélekszíntér csapata