Töltekezz a 7 Szent Irány erejével

Hová vezet az utad következő fázisa?
Ismered-e életed irányait? Bejártál-e minden tájat, amire a lelked vágyott?

Ezeknek a kérdéseknek mentén haladunk tovább a Lélekszíntér belső utazásán. A Pap/nő archetípusa azt üzeni nekünk, hogy tágítsuk ki szellemi horizontunkat annak érdekében, hogy jobban átláthassuk életünket. 

A tér és irányérzék mindig is nagyon fontos volt az ember számára, hogy meghatározhassa a helyét a Földön, és haladhasson kitűzött céljai felé.
Amikor még nem voltak autópályák és táblák mindenütt, akkor az emberek az egyszerű térképek, a csillagok állása, a szél fújása és a belső megérzéseik alapján is képesek voltak tájékozódni.
Sajnos manapság gyengül ez a képességünk, és már nem igazán tudunk GPS nélkül tájékozódni a térben. Ezzel átadjuk magunkat a gépek vezérelte társadalom mítoszának, ami belül is egyfajta elveszettséget okoz.

Az irányok ugyanis tápláló és éltető energiákat közvetítenek felénk. A természeti népek hálaadó oltárokat építettek és építenek ma is a templomokban, az otthonokban és a közösségi terekben, hogy beinvitálják, meghívják azokat a szellemi erőket, amelyek segítségünkre vannak. Ezzel a rítussal egy egészen más világképet erősítettek meg magukban – a természet és az ember szent kapcsolatát.

“Arcoddal, hátaddal és két oldaladdal bármely pillanatban beállhatsz a négy égtájnak megfelelően. Amint megszoktad ezt az érzést, aktiváld magad az összes égtáj felé. Ezáltal egyre tudatosabb leszel a felkelő és a lenyugvó Nap – az életerő és az energia forrása – helyzetével kapcsolatban, és érzékennyé válhatsz arra, hogy a pólusok és az Egyenlítő miként kapcsolnak össze a Föld útjával. Ha képes vagy betájolni magadat a földön, akkor az egyes irányok szellemiségét is megérezheted.”
(Barbara Hand Clow: Kilenc dimenzió alkímiája)

Tájékozódjunk hát együtt, hangolódjunk a hét irányba és kapcsolódjunk össze a szellemi segítséggel, amit onnan kapunk!

 
RITUÁLTÁNC - A 7 SZENT IRÁNY, dec. 9-én, 18.30-kor a Magnet Ház LÓTUSZ termében:
https://ritualtanc.com/event/636/ 
 
Szeretettel várunk!
a Lélekszíntér csapata