SzimbolonSzínházra várunk pénteken

Kedves Lélekszíntér Olvasónk!

SzimbolonSzínházi estünkre várunk, melyet augusztus 28-án, pénteken 17.00-21.30-ig rendezünk a Lélekszíntéren.

Ha még nem voltál és nem ismered, akkor olvasd el, hogy mi is ez a módszer és miről is szól:

SzimbolonSzínház – katartikus drámajáték a Symbolon kártyák hívóképeinek használatával.
https://lelekszinter.hu/szimbolonszinhaz

A résztvevők a kérdéseit, témáját a morfogenetikus térben megmutatkozó archetípusos szerepminták, tulajdonságok harmonizálásával dolgozzuk fel.

A SzimbolonSzínházi esték mindenki számára nyitottak. Érdemes eljönni, ha van olyan visszatérő helyzet az életedben, amit szeretnél jobban megérteni, jobban átlátni.
Nem véletlenül írta Shakespeare, hogy "Színház az egész világ..." Sokszor tényleg azt érezzük, hogy ugyanaz a forgatókönyv ismétlődik az életünkben.

Miért van ez? Sors? Karma? Büntetés?

Bár gyakran nagyon nehéz elviselni ezeket a helyzeteket, én szeretnélek megnyugtatni, hogy semmi baj sincs veled.
Csakis azért jönnek elő újra és újra ezek a szituációk, hogy rávezessenek a megoldásra!
Minden probléma mögött ugyanis egy régi, érzelmileg még feloldatlan, feldolgozatlan történet áll. Olyan, mintha egy kicsit megállt, megfagyott volna bennünk az a régi pillanat. Nem tudjuk már pontosan, mikor és hogyan történt, de a fájdalom attól még intenzív lehet. Máskor meg olyan, mintha egy zavaró, láthatatlan fal torlaszolná el a boldogsághoz vezető utat.

Ezek az ismétlődő helyzetek fontos üzenetet hordoznak számunkra. Szeretnék felhívni a figyelmünket arra, hogyan tudnánk tovább fejlődni, tovább lépni az egész életen át tartó kibontakozási, kiteljesedési folyamatban.

A SzimbolonSzínházban ezeket a zavaró helyzeteket állítjuk fel, de nem közvetlenül, hanem rögtön egy mélyebb rétegét érintve. Ehhez a Symbolon kártya archetipikus képeit hívjuk segítségül.
A kihúzott kártyán lévő jelenethez választ az állító érzése szerint szereplőket a részvevők közül, majd berendezi a színpadot. A kibontakozó történet minden esetben megmutatja az elakadás dinamikáját, amit a jelenet gyógyító részében átalakítunk. Közben a jelenet szereplői olyan igazságokat fogalmaznak meg, amelyek sokat segítenek a megértésben és rávilágítanak az összefüggésekre.
Végre őszintén kimondhatjuk a kimondatlant, megtehetjük a lépéseinket a másik felé, felvehetjük a kapcsolatot kirekesztett részeinkkel, megérezhetjük szükségleteinket és megkereshetjük, mi az, ami igazán jól esne nekünk.

Ebben a transzformációs folyamatban lépésről lépésre vezetve vagyunk, egészen addig, amíg minden szereplő jól érzi magát.
Csodálatos dolog jelenet állítóként, de segítőként is részt venni a színházban, mert az, amit "játszunk", minden esetben rólunk is szól, nekünk is ajándékoz valami fontosat.

Gyere, töltsd velünk ezt az estét és tapasztald meg a SzimbolonSzínház felszabadító hatását! Jelentkezz be a weboldalon!
https://lelekszinter.hu/szimbolonszinhaz

Szeretettel várunk!
Berkes Szofi Judit