Mitől indul el az Élet?

Kedves Olvasónk!

Az Osho Zen Tarot kártya egyik lapját láthatod, melynek címe: Bátorság.
Nézd ezt a kis növénykét, ahogy kibújik a kemény földből, hogy elkezdje az élet kalandját! Nincs szeme, nem látja az esetleges veszélyt. Nem törődik semmivel, hiszen teljesen lefoglalja a növekedés, a fejlődés. Minden pillanatban rengeteg dolog történik. Az előbb éppen csak kidugta a fejét, délutánra már leveleket növeszt, este pedig hosszú szárral nyúlik felfelé. 

Te mit gondolsz, vajon mi növeszti? Ismered azt az erőt, ami arra ösztökél minden magot, hogy fejlődésnek induljon, minden rügyet, hogy kipattanjon? 
Ez a kezdet energiája, az indító impulzus, az élet lüktető, sürgető, életre robbantó ereje.
Ez az energia nem csak a természetben indítja el a különböző életfolyamatokat, hanem a pszichénkben is. A Lélekszíntéren - mivel minden hónapban az aktuális állatövi jegy és bolygója archetipikus tulajdonságaival foglalkozunk - ezt a kezdeti impulzust a Harcosnak hívjuk. 
Harcos archetípus>>>

Mindenkinek a lelkében él egy Harcos, egy Amazon!
Ő az, aki újrakezdi, aki megmozdul, aki megküzd, aki szembenéz, aki nem menekül, aki előrelép, aki tevékeny, aki elindul, aki áttör, aki bátor...

Tudod-e, hogy a benned élő Harcos hogy érzi magát?
Ismered a történetét? Hallod a hangját? Érzed az erejét? 

Ha szeretnéd meghallani a Harcos üzenetét, akkor gyere és kapcsolódj a következő programjainkhoz!

1. RITUÁLTÁNC MEDITÁCIÓK A HARCOSSAL ebben a hónapban:
03.25. Új kezdet
04.01. Az erő ébredése – tánc a zölddel és vörössel
04.08. Küzdelem és győzelem 
04.15. Vágyak oltára

A következő mozgásmeditációnkról:
"Az Álmodó archetípus utolsó táncával befejeztünk egy egész éves ciklust a múlt hétfőn. Tudatosítottuk, hogy ahhoz, hogy valóban újra tudjunk kezdeni valamit az életünkben, a befejezést is át kell élnünk. Erős és szép volt ez a mozgásmeditáció. Talán azért is, mert egy olyan hiányt töltött be, amire nagy szükségünk van – ünnepelni a véget, az elengedést. Korunkban nehéz jó példát látni a lezárásra, és lehetőséget találni, ahol mindezt rituálisan átélhetjük.
A következő RituálTáncunk innen mozdítja tovább lelki folyamatainkat, hiszen új ciklus kezdődik el a természetben, és a mi belső természetünkben egyaránt.
Következő mozgásmeditációnk nagyon támogatott időben lesz, nem sokkal a tavaszi Napéjegyenlőség után. A régiek ekkor ünnepelték az Új Évet, az Élet körforgásának újabb ciklusát, az újjászületést. A magok csírázni kezdenek és megjelennek az első virágok. Látjuk és érezzük ezt az újjáéledő erőt, talán magunkban is. 
A tavaszi újjászületés ünnepe lesz tehát ez az este.
Táncmeditációnk címe – Új Kezdet.
A múltkori látomáskeresés után most éljük át együtt újjászületésünket. Keressük meg, hogy mi az, ami helyet kér bennünk és az életünkben. Ezzel a tánccal utat nyitunk a megújulásnak és a kibontakozásnak.”

RITUÁLTÁNC - ÚJ KEZDET - márc. 25-én 18.30-20.30-ig a MagNet Házban>>>

2. 13 alkalmas SYMBOLON KÁRTYA ALAPTANFOLYAM indul 2019 márc. 29-én.
Szeretnél harmóniában élni önmagaddal és visszakapcsolódni a természet rendjéhez, ciklusaihoz? Felfedeznéd saját természetedet, működésed, viselkedési mintázataidat?  Ha igen, neked szól a Symbolon kártya alaptanfolyam, ahol a 12 archetípusra építve archetipológiai és alapfokú asztrológiai ismereteket adunk át neked.
Az emberiség története archetípusos történetek és emberi játszmák sorozata. Az „emlékezés játékának” is nevezett Symbolon kártyacsomag lelkünk mélyére hatolva fedi fel emlékeinket, tárja fel külső-belső történeteinket. Az elénk táruló képeken keresztül megpillanthatjuk, hogy milyen történet részesei vagyunk éppen. A kártyákon lévő jelenetek tipikus emberi élethelyzeteket ábrázolnak. Ezeket a szerepeket játsszuk ősidők óta, csak a díszlet változik. A kártyák segítségével feltérképezhetjük saját természetünket, viselkedési mintázatainkat, erőinket. Mélyebben megérthetjük önmagunkat és azokat, akikkel kapcsolatban állunk.

A Symbolon kártyák segítségével a 12 fő archetípussal (szerepszemélyiséggel) és ezek kombinációival ismerkedünk meg. Az elméleti háttér mellett a gyakorlati alkalmazásra helyezzük a hangsúlyt: Hogyan segítenek a kártyák az életvezetésünkben?
A tanfolyam zárt rendszerben működik, az alkalmak egymásra épülnek. Az egyéves folyamat alatt összefüggő képet kapunk személyiségünk rendszerszerű működéséről.
Symbolon kártya alaptanfolyam – Mindennapi életünk az archetípusok tükrében>>>

Kezdd el! Kezdj az álmaid szerint, szívből élni! Ne tétovázz! cselekedj MOST!

Szeretettel,
a Lélekszíntér csapata