Miértek helyett hogyanok

Kedves Lélekszíntér olvasó!

A Lélekszíntéren most a Szolgáló archetípus témáival foglalkozunk.
Méltatlanul alábecsüljük ennek a szerepszemélyiségnek a jelentőségét. Ennek oka mélyre nyúlik vissza az emberiség történetében. A társadalmi rendszereink sajnos már nem hasonlítanak arra a Szellemi Rendre, ami minden ember szívében él. Sokan nem találják a helyüket az életben. Pedig valóban fontos lenne megtalálni azt a pozíciót, ahol valóban képességeink szerint és szívből munkálkodhatunk. A kihasználtság és kiszolgáltatottság érzése szinte népbetegséggé vált.

Gyakran keressük a miérteket.
Miért nincs jó munkám? Miért nem találom a párom? Miért nincs bőség az életemben? Miért?...
A miértek sokszor csak újabb miérteket szülnek, amitől egyre frusztráltabban leszünk, mert meg akarjuk tudni az igazat, meg akarjuk érteni a helyzetünket. Ismered ezt a nyugtalanságot, ami szorongással tölt el belül?

A megoldáshoz sokkal közelebb juthatunk, ha inkább a HOGYANOKRA figyelünk.
Hogyan tehetnék rendet az életemben? Hogyan érezhetném jobban magam itt és most? Hogyan tisztíthatom meg testemet, sőt érzelmi életemet a negativitástól?
Ez a gyakorlatias és alapvető hozzáállás ennek az archetípusnak a pozitív és konstruktív megélése felé visz minket. A Szolgáló lélekszerep így harmónikusan átemel a kritikus hozzáállásból a bőségteremtő, életigenlő tudatállapotba.

Te is kíváncsi vagy, mit üzen neked és ki ő benned? A hozzá kapcsolódó imaginációs utazást – melyben mindezt felfedezheted – most jelentős kedvezménnyel vásárolhatod meg: 6900.- helyett 4900.-ért:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A SZOLGÁLÓ ARCHETÍPUSSAL>>>

A Lélekszíntéren a következő programokra várunk, ahol a hogyanokra fókuszálunk:

1. Gyere el a heti rendszerességű RituálTánc mozgásmeditációkra, ahol most a Szolgáló archetípushoz kapcsolódó élettémák kerülnek fókuszba:
09.14. Káosz és Rend
09.21. Őszi Napéjegyenlőség
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

2. A havi rendszerességű SzimbolonSzínház szeptember 25-én lesz. Ez az este egyfajta integrált állítás, azzal a specifikummal, hogy a morfogenetikus térbe a kérdésekre, problémákra kihúzott Symbolon kártya archetipikus jelenetét játsszák el a képviselők. 
SzimbolonSzínház>>>

A hogyanokra fókuszálva sokkal hatékonyabbak lehetünk. Tapasztaljuk meg ezt együtt!

Szeretettel,
Berkes Szofi Judit