Mi születik újjá benned?

Kedves Lélekszíntér olvasó!

Mióta az archetípusokkal foglalkozom, a tavaszi napéjegyenlőség különös fontosságúvá vált számomra. 
Két archetípus kéri egyszerre a figyelmet ilyenkor, az Álmodó és a Harcos.
Az Álmodó részem látja az új ideát, azt a jövőbeli képet, aminek a kibontakozása felé szívesen indulnék.A Harcos, a bennem élő Hős pedig erőt gyűjt a megvalósításhoz.

Fontos pillanat ez, mérlegelni a vágyott jövőt és a hozzá vezető úthoz szükséges erőt. 

Volt már olyan, hogy túl nagyot "álmodtam", és nem sikerült a megvalósítás. Máskor pedig semmiféle jövőképet nem láttam magam előtt, csak sodródtam az árral, a pillanattal. Gyakran egyfajta hamis jelenlét illúziójában ringatóztam, mondván, hogy már semmit sem várok el az élettől. Erre a válasz a fásultság, az életuntság lett. Semmivel sem jutottam közelebb a szellemi(nek vélt) célomhoz.
Biztosan te is ismered, hányféleképpen lehet elrontani, félreértelmezni az isteni archetípusok leckéit, üzeneteit...

Hogyan lehet ezt "jól" csinálni?

Számomra ez a legfontosabb kérdés, mert szeretném megtanulni az élet iskolájának leckéit, ha már egyszer beiratkoztam :))
Gyere te is velem, velünk erre az önfelfedezésre!

Lehet táncolva, minden szintünk tudatosságát összekapcsolva, ha csatlakozol a rendszeres RituálTánc mozgásműhelyhez. Ide lehet csak egy egy alkalomra is jönni, ha valamelyik téma érdekel.
RituálTáncok a Harcos archetípussal:
03.26. Új kezdet
04.02. Húsvét hétfő - Az erő ébredése – tánc a zölddel és vörössel
04.09. Belső győzelem 
04.16. Az igazi Hős

Az első témánk az ÚJ KEZDET. Íme néhány gondolat róla:
"Tudod-e, hogy a te életedben vajon mi szeretne most újjászületni? Mi az, ami befejeződött, és mi kezdődik el?
Fontos ezt tudatosítanunk, mert ezzel tudjuk megtámogatni belső folyamatainkat. A Harcos ugyanis ezt a kezdeti lendületet adja minden tevékenységünkhöz.
Tudjuk, hogy a kezdet energiája meghatározza a teljes cselekvést is. Ha ímmel-ámmal, halogatósan, félgőzzel indulunk neki az útnak, akkor maga az utazás is magán fogja viselni ennek a bélyegét. Biztosan te is megtapasztaltad már, hogy ha friss erővel, lelkesen és lendülettel vágtál bele valamibe, az szinte magától vitt el a célig. 
Ha szeretnéd te is velünk együtt megszentelni a Kezdetet az életedben, akkor tarts velünk ezen a mozgásmeditáción! Keressük meg együtt, hogy mi az, ami helyet kér bennünk és az életünkben."

Itt tudsz többet olvasni róla és regisztrálni a programra:
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

Egy másik, ritkán sorra kerülő programot is szeretnénk újra a figyelmedbe ajánlani - a TantraTánc elvonulást. Nagyon felszabadító hétvége lesz, sok mozgással, érintéssel, kapcsolódással. Tapasztalatom szerint mindenkinek nagyon jót tud tenni olyan tartalmas kikapcsolódás, ahol egy teljesen más közegben, más emberek között, új helyzetbe kerülhetünk. Ha úgy érzed, szükséged van arra, hogy megújulj, kimozdulj - akkor ez lesz a legjobb alkalom!
A TantraTánc elvonulás mindenkinek jót tesz. Ha szeretsz szabadon, jó zenékre mozogni és szeretsz érinteni - akkor azért. Ha pedig pont nem szereted a táncot, mert szerinted nem tudsz jól mozogni, az érintéstől és közeledéstől pedig tartasz - akkor éppen azért jó, mert fejlődni tudsz ebben!
Gyere el, csak élvezni mindezt és a társaságot, vagy áttörni magadban az ellenállást és felszabadulni!
Az elvonulás április 6-8-ig lesz Piliscsabán, csodaszép környezetben:
TantraTánc elvonulás>>>

Erő gyűjtő, tűz ébresztő időszakot kívánunk!
A Lélekszíntér csapata