Mi az, ami valóban érdekel?

Kedves Olvasónk!

Nyitott vagy-e az újra, a felfedezésre, új információk befogadására?
Vajon honnan jön a tudás? Másoktól kapjuk? Honnan ismerjük fel, hogy valami igaz vagy hamis?
Érdemes elgondolkozni erről a témáról. Annál is inkább, mert rengeteg tévképzet, régi beidegződés működik bennünk. 

Sokunkat arra kondicionáltak, hogy például igaznak fogadjuk el a tudomány mai állását, mint valami egyetemes igazságot. Higgyük el a politikai tekintélyek állításait, az újságok híreit és más "nagy emberek" véleményét. Már korán leszoktattak minket arról, hogy használjuk a józan eszünket, és a saját tapasztalatainkra, netalántán intuíciónkra támaszkodjunk. Hiszen azért kaptuk a jó jegyeket az iskolában, hogy megtanultuk, mások miket gondolnak, és ez a megfelelési kényszer - hogy azt kell tudnunk, amit mások akartak, hogy tudjunk - beszűkítette és behatárolta saját érdeklődési körünket.
 
De hol marad a bennünk is élő igazság megismerése?
Miért szolgáltatnánk ki magunkat mások tudásának, felismeréseinek, ha képesek lennénk kapcsolódni az egyetemes mindentudás forrásához?
Márpedig erre van lehetőség, mert mindannyiunknak veleszületett jogunk van ahhoz, hogy hozzáférjünk a tudáshoz. A Közvetítő archetípusa segít nekünk ebben.

Te is ki tudod nyitni magadban a tudáshoz vezető kaput, ha újra megtalálod, mi az, ami valójában érdekel! Vesd le magadról a hamis ismeretek bekorlátozó attitűdjét! Merd újra feltenni a kérdéseidet, tisztán és világosan!
... meglátod, máris a tudás izgalmas áramában találod magad...

A következő programokon találkozhatunk:
RITUÁLTÁNC - KAPCSOLOD-OMMM, június 17-én, 18.30-kor a Magnet Házban>>>
"A következő mozgásmeditációnk a Közvetítő archetípus lényegéhez vezet el minket, ami nem más, mint a KAPCSOLÓDÁS.
Már az archetípus neve is mutatja, hogy mindig két fél között közvetít, és ezzel szükségszerűen össze is köti, összehozza a feleket.
Hogy miért? Hogy az üzenet, az információ eljusson A-ból B-be.
És itt most mindegy, hogy ez az információ egyik embertől a másikig, vagy csoportok között, esetleg önmagunkon belül keresi a csatornát. A Közvetítő abban erős, hogy KÉPES MEGTEREMTENI A KAPCSOLATOT MINDENNEL.
Erre a csodálatos és mégis természetes képességre hangolódunk most ezen a RituálTáncon.
Jogunk van arra, hogy kapcsolódjunk, hogy megkeressük, sőt meg is teremtsük azokat a csatornákat, amin keresztül gondolataink, üzeneteink célba érnek.
De a kapcsolódáshoz két fél szükséges. Nem elég csak adókká válni és egyre tisztábban kifejezni magunkat, hanem a másik oldalunkat – a befogadást – is érdemes erősítenünk. Ehhez pedig nyitottságra és egyfajta semlegességre van szükségünk.
Ezzel kész is az univerzális „recept”, ami a kapcsolódás szentségét lassan visszaállítja lényünkben.
Gyere, kapcsolódj ehhez a tánchoz, hogy életre hívd magadban a belső Hermészt, és részesülj az Univerzummal való, egyre táguló összeköttetésben!"

SZIMBOLONSZÍNHÁZ, június 28-án 17.00-kor a Lélekszíntéren>>>
Rendezd meg a saját jelenetedet a Symbolon kártyák segítségével!
Ezek a kártyák pontosan azt mutatják meg, hogy kérdéseid és problémáid mögött milyen archetípus kéri a figyelmedet. A jelenetekből visszajelzést kapsz élethelyzeteid mögöttes üzenetéből, de nem állunk meg ennyinél. A jelenet második részében saját magad alakíthatod át a történetet, így felszabadíthatod a benned élő transzformáló, gyógyító energiákat.

BIZALOM ELVONULÁS július 16-26-ig Horvátországban>>>
Ha érdekel a nyári elvonulásunk, de valamiért még nem regisztráltál, akkor tedd meg most, mert már csak néhány szabad helyünk van!
Felejthetetlen horvátországi nyaralásban, mély önismereti folyamatban, belső (és külső) élmények kavalkádjában lesz részed, miközben olyan elfogadó, megtartó, felemelő csoportegységben lubickolhatsz, amelynek ereje még sokáig segíti az utadat.
Jöjjön ide egy vélemény a tavalyiak közül (hasonlót többen is megfogalmaztak a végén):
"Most itt az következne, hogy "Jó volt veletek együtt lenni", de a "jó" nem elég jó szó erre. Talán a felemelő megfelelő lenne? Az egyensúlynak, az egyenrangúságnak, az elfogadásnak, az emberi mivoltunknak olyan mélységeit és magasságait éltem meg veletek, amit nem is gondoltam volna. Hogy ha ennyi "idegen" ember összejön, akkor ennyire hamar ráhangolódunk egymásra, fantasztikus!
Köszönöm nektek!"

Szeretettel,
a Lélekszíntér csapata