Mi a terved nyárra?

Kedves Lélekszíntér Olvasó!

Az elmúlt évek hagyományait folytatva idén nyáron is lesz elvonulás a gyönyörű Hvar szigetén, Vrboskán. És az is már hagyomány, hogy május 1-jéig való jelentkezés és befizetés esetén kedvezménnyel lehet részt venni rajta.

Az idei elvonuláson az érzelmeink felszabadítása lesz a középpontban. Lesznek előadások az érzelmek nyelvezetének megismerésére, integrált állítások és sok egyéb gyakorlat, valamint esténként RituálTánc meditációval zárjuk a napot.

Mindezt csodásan szép mediterrán környezetben, egymás kellemes társaságában és a nyaralás élményét sem kihagyva tervezzük. Jól hangzik?

Reméljük, hogy veled is találkozunk ezen a mindig feledhetetlen és izgalmas élményeket nyújtó önismereti elvonuláson!

Az elvonulás témája: Érzelmek hullámain
Időpont: 2018. július 19-29.
Early Bird kedvezménnyel 2018. május 1-jéig befizetve csak 95.000 forint!

Olvasd el a részleteket, élj a kedvezménnyel, jelentkezz itt!
ÉRZELMEK HULLÁMAIN – nyári elvonulás>>>

A hétfői RituálTánc órákon az aktuális archetípus egy témáját dolgozzuk fel. Most a Harcos archetípus utolsó, záró mozgásmeditációja következik, melynek címe: Az igazi Hős.
Rövid ízelítő a témáról:
"Harcosnak lenni nem azt jelenti, hogy háborút viselünk mások ellen. Az erőszak sajnos éppen a bajaink okozója, nem pedig a megoldás. Csögyam Trungpa a Sambhala, a Szent Harcos ösvénye c. könyvében így ír erről:
"A harcosi hagyomány az emberi bátorság hagyományát, a félelemmentesség hagyományát jelenti valójában. 
A Harcos bátorságának a kulcsa: nem félni önmagunktól. Ez a bátorság alapvető meghatározása. Sambhala hagyománya szerint mindazon óriási problémák ellenére, amivel a világ küzd, megengedhetjük magunknak, hogy hősiesek és ugyanakkor szelídek legyünk.
Ha félünk önmagunktól és mindazoktól a látszólagos fenyegetésektől, amelyeket a világ számunkra képvisel, borzasztóan önzővé válunk. Fel akarjuk építeni a saját fészkünket, ahol biztonságra lelhetünk.
Pedig ennél sokkal bátrabbak is lehetnénk...
...A harcosi magatartásnak az a lényege, hogy teljes figyelmünkkel azzal fogalkozunk, ami éppen van. Megbecsüljük az életünket, megbecsüljük magunkat. Ebből fakad a valódi félelemmentesség, ami valójában gyengédség. Készen állsz arra, hogy megnyílj mindenfajta ellenállás és szégyenkezés nélkül és szembenézz a világgal." 

Gyere el te is, és ébreszd fel magadban ezt a minőséget!
RITUÁLTÁNC MOZGÁSMEDITÁCIÓ ápr. 16-án, 18.30-20.30-ig a MagNet Házban>>>

Szeretettel,
Berkes Szofi Judit