Léteznek még igazi Varázslók?

Nagyon szeretem a mágiáról és mágikus lényekről szóló filmeket.
Amikor a mindennapi történések elszürkülnek és úgy érzem, nincs elég hatásom a saját életemre, néha alig várom, hogy egy jó kis mágusos filmet nézzek. Már a kezdő zene is elvarászol, mert mély tónusú és azt sejteti, hogy itt valami nem hétköznapi és veszélyes fog történni...
A főhős küzdelmét a gonosz erőkkel bíró fekete mágus akadályozza és a mindig éppen jókor érkező fehér mágus segíti. Nem hiányoznak a különleges képességek, az áramló fények, az átalakulás... Persze, hogy győz a jó, de én néha azért együtt érzek a sötét varázslóval és a gonosz varázslónővel is. Hiszen, ha ők nem lennének, akkor nem létezhetne a győzelem csodája!

A filmek, a könyvek és a mesék az archetípusok ősi történeteinek hordozói. Fontos, hogy megismerhessük ezeknek az ősi szerepmintáknak a minőségeit, lehetőségeit. Hiszen, ha felfedezzük magunkban, akkor képesek leszünk kibontakoztatni a bennünk rejlő kincseiket is.

A Skorpió havában most a bennünk élő Varázslóval, Mágussal ismerkedünk a RITUÁLTÁNC mozgásmeditációkon. A 12 fő lélek szerep közül, amelyet emberként megélünk életünk különböző helyzeteiben, talán ez az egyik legizgalmasabb.

Ez a szerepszemélyiség legmélyebb irányultságunk és elköteleződéseink hordozója. A honlapon itt olvashatsz bővebben róla:
http://lelekszinter.hu/szimbolonkor-varazslo

Ha hiszed, ha nem, minden pillanatban varázsolunk.
Hatunk a környezetünkre a külsőnkkel, az érzelmeinkkel, a szavainkkal. Ez nyilvánvaló.

Ami már nem annyira látszik, az a gondolati szint és a mögötte lévő szándékok és vágyak szintje.
Ehhez az átlagos figyelmünk nem "ér el". Pedig itt kezd a történet érdekessé válni. A nagy hatású, nagy hatalmú emberek ugyanis attól olyanok, hogy képesek uralni és irányítani a gondolati, akarati szférájukat és képesek az átlagosnál nagyobb energia készletüket ebbe a csatornába irányítani. Az akarat összpontosítása, egyenirányítása az a bizonyos varázspálca, amiről a mesékben olvashatunk. 

Ahhoz, hogy ezt az archetípust valóban megelevenítsük önmagunkban, merész lépésekre kell elszánni magunkat. Hozzá nem lehet eljutni kompromisszumokkal, halogatással, megalkuvással, másokhoz igazodással, lagymatag, "majd-csak-lesz-valahogy" hozzáállással, másokhoz való igazodással, és pozitív hozzáállással.
Ide több kell. A teljes lényünk, a Te teljes lényed!

Ha beleborzongsz a gondolatba, ha bizsergető izgalmat érzel, akkor a tested is jelzi, hogy a VARÁZSLAT utat akar találni az életedbe.

Gyere, táncolj helyet magadban a MÁGIA újjászületésének!

RITUÁLTÁNCOK a MÁGUS ARCHETÍPUSSAL, immár az új honlapon:
https://ritualtanc.com/kozelgo-tancok/

Az első mozgásmeditációnk egy ünnepre hív KÁLIVAL, a VÉGZET ISTENNŐJÉVEL - okt. 28-án, 18.30-kor a Magnet Ház JUHAR termében>>> 
"Ezen a RituálTánc mozgásmeditáción egy különleges utazásra hívlak benneteket, látogatást téve a hindu mitológia és a tantra világába. E belső utazáshoz Kali istennőt hívjuk segítségül, aki az átalakulás, a halál és újjászületés istennője. Kali egyik kezével a „ne féljetek” mudrát formázza, mely mint egy üzenet végigkísérhet minket az előttünk álló transzformáció és elengedés időszakán...
...
Mi az, ami megérett rá az életedben, hogy elengedődjön, amit régen elfeledtél, eltemettél, amit már „belepett a por és benőtt a pókháló”?
Mi az, amin már nincs mit megérteni, átdolgozni, fejleszteni, aminek már nem maradt más jövő csak a tűz transzformációs ereje? Amihez nem kell sem hozzátenni, sem elvenni, csak hagyni, hogy a tűz lángra lobbantsa…Jai mata Kali azt jelenti, hogy köszöntjük a hatalmas Kali istennőt, tisztelve az életünkbe lépő átalakító erőt és energiát. Ezen a belső utazáson tudatosan meghívjuk életünkbe az ő erejét, s ünnepeljük elengedésre váró „belső tárgyaink” fellobbanását."
Lágler Zsófi, RituálTánc oktató

Szeretettel várunk!
Szofi & Zsófi