Legyél önmagad Mestere

Közeledik az év vége és az Új Év!... Te hogy vagy ezzel?

Érdekes ez az egész év vége - év kezdete - dolog...
Egyáltalán mit fejezünk be és mit kezdünk ilyenkor?
Miért?

Miért most kezdődik az új év és nem márciusban, amikor a természet tényleg - láthatóan és érezhetően - újra ébred a nedvek elindulásával és a rügyfakadással?
Mi emberek meg most vagyunk a legfáradtabban, aluszékonyabbak. Ösztönösen visszahúzódni vágyunk. Ilyenkor, ahogy kinézek az ablakon a szürkeségre, semmi kedvem megmozdulni, zizegni, aktívkodni.

Sajnos az általános életvitel, a kultúra, a világi ünnepek és rituálék mára elvesztették a valóságtartalmukat, vagyis nem minket szolgálnak.
Sokkal inkább mi szolgáljuk ezt a különös, elavult szerkezetet. És ez nagyon megterhelő.

A kezembe akadt Dr. Hamer mondata:
"Az emberek nem rákban halnak meg, de nem is a vírusoktól, baktériumoktól, hanem a félelemtől és a kimerültségtől."

Több barátommal, kliensemmel beszéltem az év végéről. Nagyokat sajnálkoztunk, hogy milyen hamar vége (?) lett a várva várt pihenésnek. Az élet megy tovább...

Állítsuk meg egy pillanatra az időt a képzeletünkkel, a képzeletünkben!
Miért is kellene, hogy tovább toljuk így a szekeret?

Nem kell!
Sőt, amit a lelkünk igazából vár tőlünk, az az, hogy egy olyan életvitelt alakítsunk ki, ami harmóniában van a természettel.
A Lélekszíntér szemléletmódjában itt az Ős-természetre gondolok, ami újra és újra az archetípusos kerék forgásán keresztül szeretné megtanítani nekünk, hogyan bánjunk jól erőforrásainkkal.

A Bak jegyében most a Mester archetípusa szólít minket, tanít minket, sőt - beavat minket. Minden felületességünket lecsupaszítva saját lényegi énünket szeretné kikristályosítani bennünk. Így mi magunk is mesterré válhatunk, saját életünk mesterévé.
A Mester archetípusról bővebben itt olvashatsz:
Mester>>>

https://lelekszinter.hu/sites/default/files/feltoltesek/belul.jpgA legjobb, amit tehetünk, hogy minőségi időt szánjunk önmagunkra, hogy erre a bennünk élő belső vezetőre hangolódhassunk.

Te mit tehetsz és teszel ezért?

A Lélekszíntéren ebben az időszakban a következő programokhoz kapcsolódva erősítheted a kapcsolatodat a benned élő Mesterrel:

1. RituálTánc hétfőnként a Magnet Házban 18.30-20.30-ig:
- 12. 30. Óriásugrás a Teremtő Jelenbe>>>  
"Vajon mitől lesz más egy új év? Mi segíthet abban, hogy valamit megváltoztassunk az életünkben?
Alkossuk meg ennek a terét ezen az együttléten! Táncoljuk el az elmúlt év történéseit, ami segít abban, hogy lezárjuk ezt a ciklust. És mielőtt felületes ígéretekbe bocsátkoznánk, inkább emelkedjünk az extázis transzába a dobok ritmusára! Ragadjuk meg azt a különleges Pillanatot a maga teljességében, amikor már nem vagyunk a múltban, de még nem mozdultunk előre a vágyott jövő felé… Ugorjunk bele ebbe az intenzív Jelenlétbe, ahol minden mozdulat, érintés és kép életre kel közösen életre hívott, teremtő táncterünkben!
Ez a találkozó sok gyönyörű zenével, tánccal, de ezen felül kiscsoportos folyamatokkal, tápláló érintésekkel és a végén egy bensőséges beszélgetéssel méltóképpen készít fel a másnapi Szilveszterre."

Részvételi díj: 6000 Ft

- 01. 06. SpirálTánc
- 01. 13. Korlátok vagy támaszok? 
- 01. 20. Kristálytemplom
RituálTánc>>>

2. Szimbolonszínház 01. 04-én a Lélekszíntéren 14.00-19.00-ig:
Állítsd lelked morfogenetikus terének színpadára élet-jeleneteid belső szerepeit, szereplőit a Symbolon kártyák képeinek segítségével! Találd meg a belső Mestert önmagadban is!
Ez az alkalom abból a szempontból redhagyó lesz, hogy a jelenet állítások után minden résztvevő húz egy kártyát a 12 fő archetípus közül. Vajon téged melyik archetípus támogat 2020-ban? 
SzimbolonSzínház>>>

3. ... és még mindig van lehetőség a MÁGIKUS NŐ SOROZATRA kedvezményes áron jelentkezni, dec. 31-ig!>>>

Shakespeare bölcs szavaival búcsúzom:
"Minden dolognak ideje és érése van."

Engedjük, hogy megérlelődjenek bennünk sorsunk és életünk tanításai, hogy valódi bölcsesség és ezáltal tiszta cselekedetek születhessenek meg bennünk!

Üdvöz-lettel,
Szofi