Kötelezettségek és/vagy szabadság?

A Nap, rendszerünk éltető szíve, a Bak jegyéből a Vízöntőbe mozdul. A - mint fent, úgy lent - őstörvénye alapján természetesen ez ránk is hatással van. Bennünk is átbillen a fókusz, és egy másik archetípus hívja fel magára a figyelmet az életünkben.

A bennünk élő Mester témáival foglalkoztunk az elmúlt időszakban a Lélekszíntér programjain. Most pedig a Szabadító szerepszemélyisége kerül a középpontba. A honlapon itt olvashatsz róla:
SZABADÍTÓ ARCHETÍPUS BENNÜNK>>>

Ha valóban gyógyító változást szeretnénk az életünkben, akkor gyakorlati ismeretekre kell szert tennünk. Az elmélet nem elég. Fokozottan igaz ez a szabadság témakörében. 

Talán te is sokszor érzed úgy magad, mint ez a színes ruhás bohóc, bezárva saját magad által teremtett életkörülményeid börtönébe. Ez egy nagyon nehéz tapasztalás, főleg érzelmi szinten. Hiszen felelős felnőttként igyekszünk mindent megtenni, hogy a szívből bevállalt kötelezettségeinknek eleget tegyünk a családi, munkahelyi és baráti közösségben egyaránt. Pont azok az emberek, akik terhelhetők, megbízhatók - lásd Mester archetípus - hajlamosak a belső Szabadítót száműzni az életükből. "Sajnos nincs időm kikapcsolódni, valóban ellazulni..." - halljuk tőlük, magunktól. Az eredmény a sok feszültség, a fásultság és az életuntság.

Szabadítsuk ki a bohócot a rácsok mögül! Működjünk együtt a bennünk is munkálkodó felszabadító erő forrásával!

Szeretettel várunk a hétfői RituálTánc mozgásmeditációkra a MagNet Közösségi Házba, ahol most a Szabadító archetípus témái kerülnek sorra:
- 01.27. Könnyed keringés>>>
- 02.03. Szelek szárnyán - Madártánc>>>
- 02.10. Kapcsolódás a csoport Egységéhez>>>
- 02.17. Maszkabál - szerepek és jelmezek>>>

Kattints a mozgásmeditációkra és máris további érdekes és részletes infókat olvashatsz a témában, valamit be is tudsz jelentkezni a táncokra!

Kapcsolódj a Facebookon is a Lélekszíntérhez, mert naponta újabb, friss bejegyzéseket olvashatsz az archetípusok témáival kapcsolatban:
http://www.facebook.com/lelekszinter

Szabadsággal, szeretettel,

Berkes Szofi Judit