Köszöntjük a Mágust!

Kedves Olvasónk!

Ezen az elmúlt hétvégén beléptünk a Mágus archetípus időszakába. Mottója: Mindent vagy semmit!

Nem a kompromisszumos, diplomatikus megoldásokról szól. Hanem a bennünk munkálkodó széthúzó, megfeszítő minőségeket erősíti fel, hogy dűlőre vigye bennünk a problémás helyzeteket. Ő tudja, mit akar, megvan a magasabb szintű célkitűzése, és azért hajlandó tűzön-vízen keresztül átküzdeni magát, szembenézni száz veszéllyel és életének, céljainak, eszméinek védelme érdekében a leghősiesebb harcot megvívni.

A Mágus archetípus erőteljesen bemozdítja bennünk az árnyékainkkal való szembenézés témáját is. Nem az elkerülés időszaka jön most, hanem a bizalommal és bátorsággal való megismerésé. Engedd, hogy ez az időszak is hozzátegye a magáét a lelki fejlődésed és ezáltal mindennapjaid teljesebbé válásához.

A Mágus archetípusról és a hozzá kapcsolódó programjainkról itt olvashatsz részletesen: MÁGUS>>>

A héten pedig a SzimbolonKör foglalkozáson tudod elkezdeni a Mágussal való ismerkedésedet.

SzimbolonKör: Nézz bele életed tükrébe, milyennek is teremtetted, teremted azt?>>>

Időpont: 2017. október 27., 17:30-22:00

A bennünk élő Mágus - ez a különös archetípusos szerepminta - az átalakulás, a transzformáció hírnöke és elősegítője. Legmélyebb vágyaink és szándékaink ismerője. Összekapcsol bennünket a személyes és kollektív tudattalannal, így az egész emberiség múltjával is. Ebben a kollektív rétegben élnek azok az isteni ősképek, amiket emberként meg kell valósítanunk. Ezekhez a tiszta ideákhoz vonz minket ez az archetípus. Ellenállhatatlanul meg akarja újítani a mindenkori életet, ezért - az elengedésen keresztül -  elvezet a valódi alkotóerő forrásához.

Ez a szerepszemélyiség - sokszor akaratunk ellenére -  mindent átalakít, amivel kapcsolatba kerül. Ha nem állunk ellen üzeneteinek, kíméletlenül szembesít régi, elavult gondolkodási- és érzelmi mintáinkkal, leleplezi manipulációs technikáinkat. Feltárja árnyékos oldalunkat, hogy az ott lekötött rejtett erőforrásaink felszabaduljanak.

Egyik legnagyobb árnyéka a hamis ideák, csábító jövőképek illúziója életünkben. Ha felismerjük tiszta szándékát, segít meglátni a különbséget az illúzió csábítása és a realitás között. Arra ösztönöz, hogy kapcsolatba lépjünk valódi, legmélyebb vágyainkkal és felismerjük, mi szól az életünkben valóban rólunk, illetve mikor élnek (vissza) velünk mások.

Fő célja, hogy visszakapcsolódjunk lelkünk eredeti szándékához, ami ebbe az életbe hozott minket. Szítja bennünk a teljes élet tüzét, amelyben találkozik a rejtett és a látható.

A program bemutatását és a bejelentkezési lehetőséget itt találod: SzimbolonKör>>>

Várunk szeretettel Téged is!

a Lélekszíntér csapata