Jó lenne megpihenni?

Kedves Lélekszíntér olvasó!

Bár az Élet körforgása folytonos, mégis jól érzékelhetők azok a változások a mindennapjainkban, amit a különböző archetípusok hoznak.
Az Álmodó időszakába léptünk - vagy inkább csúsztunk, sodródtunk, merültünk, olvadtunk, lazultunk?
Itt olvashatsz részletsebben róla:
Álmodó archetípus bennünk>>>

Bizony, ez az archetípus nehezen megfogható. Sokkal inkább az jellemző rá, hogy feloldja a határokat és a külvilágból a belső világ felé szeretne vezetni minket.
Ha nem megyünk vele önként, ha nem engedjük meg magunknak a befelé fordulást, pihenést, akkor árnyékait fogjuk megtapasztalni - krónikus fáradtság, betegség, gyengeség, káosz és szétesés formájában.

Érdekes dolog a fáradtság.
Biztosan te is megélted már, hogy az álmosságod egy pillanat alatt elillan, amikor hirtelen hallasz valami jó hírt, vagy valami inspiráló dolgot. Egészen addig alig bírtad nyitva tartani a szemed, de most mintha új élet költözne beléd. Képzelj magad elé egy kis gyermeket, aki reggel örömmel és kíváncsian bújik ki az ágyából, és alig várja, hogy felfedezze a világot!

Benned is ott él ez a Felfedező, akinek az élet új élményeket nyújt, egyszerűen azért, mert hajlandó újra rácsodálkozni. Így kapcsolódik össze bennünk a Szabadító és az Álmodó archetípus. Ha az élet-álmunk tetszik nekünk, élvezzük és jól érezzük benne magunkat, akkor "ébren álmodunk". Ha azonban olyan a napunk, mintha egy rossz álomban lennénk, akkor elálmosodunk, elfáradunk. Egyszerűen kivonódunk belőle. 

Ha az Álmodó archetípussal mélyebben megismerkedünk, akkor sokkal több lehetőségünk lesz kiemelkedni a negatív spiráljainkból, így életünkben több örömöt és boldogságot tudunk teremteni.

Ebben a teremtő folyamatban tud segítséget nyújtani a LÁTOMÁSKERESÉS - letölthető hanganyag, melyet itt találsz:
LÁTOMÁSKERESÉS - LETÖLTHETŐ HANGANYAG>>>

Az Álmodó archetípus aktuális üzenetét pedig a hozzá vezető belső utazáson fedezheted fel:
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS AZ ÁLMODÓ ARCHETÍPUSSAL - letölthető hanganyag>>>

Szeretettel várunk a vasárnapi SzimbolonSzínházba is, ahol életünk belső szerepeit, szereplőit, archetípusait szólítjuk meg! Gyere el, játssz velünk és teremtsd újjá a forgatókönyvet!
SZIMBOLONSZÍNHÁZ - febr. 28-án, 13.00-19.00-ig a Lélekszíntéren>>>

Szeretettel,
Berkes Szofi Judit