Januárban új Mágikus Nő csoport indul! Téged is érdekelhet?

Kedves Olvasónk!

A Nő mindig is nagyon szoros kapcsolatban, összhangban volt/van/lesz a Természettel, ösztönösen rá tud hangolódni az Élet láthatatlan rezdüléseire és titokzatos világára. A rejtett összefüggésekre való érzékenység, az intuíció és ösztönös megérzések világa az övé. És az érzékelésre, érzékenységre való nagyfokú affinitás, a misztikummal való összekapcsolódás és ráhangolódás. A finomság, szépség, lágyság, gyengédség és együttérzés világa. Ugyanakkor az erőé is. A Női Erőé, amely éppen ebből az önátadásból ered. A tudásból, hogy hogyan vagyunk az Egy-ség részei, és hogy hogyan kapcsolódik minden mindennel. A tudásé, ami nem agymunka szüleménye, hanem ösztönös és zsigeri. Érdekel ez a világ?

Ha Te magad akarod felfedezni, hogy a Nőiség ezen oldalai számodra mit jelentenek, és kész vagy egy izgalmas, belső felfedező utazásra, a januárban induló 5 alkalmas zárt női csoportunk éppen Neked szól!

MIRE SZÁMITHATSZ AZ EGYES ALKALMAKON?

  • egy nagyon átfogó és átható beavatási út nyílik meg a résztevők számára,
  • pótolhatod az elveszett tanítást és megelevenítheted magadban nőiséged mélységeit és magasságait egyaránt,
  • az 5 őselemmel való kapcsolódáson keresztül 4 különleges lény, mágikus állat ereje és speciális üzenete segít majd, hogy elveszettnek hitt tulajdonságaidat visszaszerezd, és megtagadott lélekrészeid újra integrálódjanak lényedben. Az 5. elem az a Mágikus nő, aki a lényében egyesíti, és magasabb szintre emeli az élet alapelemeit.

A csoport indulásának időpontja: 2018. január 20.

Helyszín: Lélekszíntér Központ, XIII. Budapest, Balzac u. 39.

A részvétel bejelentkezéshez kötött.

További részletekért és online bejelentkezéshez kattints ide: ŐSI, ÖSZTÖNÖS TUDÁS FELÉBRESZTÉSE A 4 ŐSELEM EREJÉHEZ KAPCSOLÓDVA>>>

És egy AJÁNDÉK a számodra: ha biztosan tudod, hogy jönni fogsz és december 31-éig egyösszegben befizeted a teljes díjat, tiéd lesz egy MÁGIKUS NŐ kártyacsomag!

Várunk téged is nagy szeretettel!

Berkes Szofi Judit – csoportvezető, terapeuta

3630 459 7856