Hogyan lehetsz szabad, amikor minden korlátoz?

Kedves Olvasóm!

A benned is élő Szabadító archetípus - ahogy a nevében is benne van - szabadságot akar. Olyan könnyű ezt kimondani. De ha valóban változást szeretnénk az életünkben, akkor gyakorlati tapasztalatra kell szert tennünk. Az elmélet nem elég. Fokozottan igaz ez a szabadság témakörében. 

Talán te is sokszor érzed úgy magad, mint ez a színes ruhás bohóc, bezárva saját magad által teremtett életkörülményeid börtönébe. Ez egy nagyon nehéz tapasztalás, főleg érzelmi szinten. Hiszen felelős felnőttként igyekszünk mindent megtenni, hogy a szívből bevállalt kötelezettségeinknek eleget tegyünk a családi, munkahelyi és baráti közösségben egyaránt. Pont azok az emberek, akik terhelhetők, megbízhatók - lásd Mester archetípus - hajlamosak a belső Szabadítót száműzni az életükből. "Sajnos nincs időm kikapcsolódni, valóban ellazulni..." - halljuk tőlük, magunktól. Az eredmény a sok feszültség, a fásultság, kiégettség és életuntság. Vagy éppen a külső körülmények kötnek gúzsba, és úgy érzed, nincs megoldás...

A hogyan-ról ebben a blogbejegyzésben olvashatsz bővebben:
Kiszabadulni, megszabadulni, felszabadulni>>>

Mivel most fokozottan elénk van téve a téma az "élet színpadán" kollektív szinten, nagyon aktuálissá vált. És persze minél inkább szabadok akarunk lenni, annál jobban előbukkannak a tudattalan mélyéből azok az információk, érzelmi töltések és tapasztalások, amikor elvesztettük a szabadságunkat. 

Az egyéni konzultációkon, oldásokon napi szinten előkerül mostanában ez, és jól látható archetipikus színezetet hordoz. Ennek nem az az oka, hogy még mélyebb rabságba taszítson minket, hanem pont az ellenkezője, hogy meggyógyítsuk magunkban ezeket az emlékeket!!!
Azt gondolom, hogy most aztán tényleg érdemes mélyen foglalkozni vele, mert sorsfordító energiák segítik ezt a belső munkát!

Szabadítsuk ki a bohócot a rácsok mögül!
Működjünk együtt a bennünk is munkálkodó felszabadító erő forrásával!

1. Gyere el a havi rendszerességű SzimbolonSzínház találkozójára, mely február 28-án, vasárnap lesz 13.00-19.00 óráig a Lélekszíntéren. Ez egyfajta integrált állítás, azzal a specifikummal, hogy a morfogenetikus térbe a kérdésekre, problémákra kihúzott Symbolon kártya archetipikus jelenetét játsszák el a képviselők. 
SZIMBOLONSZÍNHÁZ>>>

2. Ha érdekel, hogy mit üzen a benned élő SZABADÍTÓ ARCHETÍPUS, akkor töltsd le most kedvezményesen a hozzá kapcsolódó imaginációs utazást!
IMAGINÁCIÓS UTAZÁS A SZABADÍTÓ ARCHETÍPUSSAL>>>

3. A SZÁRNYALÁS hanganyag is érdekes lehet ebben az időszakban, mert segít a csapda érzet feloldásában:
SZÁRNYALÁS HANGANYAG>>>

4. A belső felszabaduláshoz talán az segít hozzá a legjobban, ha jól érzed magad, ha van erőd és figyelmed úgy változtatni az életeden, hogy illeszkedjen belső változásaidhoz. Más szóval, ha a múltat másoló üzemmódból teremtő üzemmódba kapcsolsz. Ehhez az egész-séghez, jólléthez segíthet hozzá az ÖNGYÓGYÍTÓ - hanganyag, mellyel te magad tudod gyógyítani betegségeidet, fájdalmas testrészeidet. De megelőzésre is kiváló, hiszen meditatív figyelmet adsz lényednek, energiáidnak.
ÖNGYÓGYÍTÓ hanganyag - a belső egészség megteremtéséért, megőrzéséért>>>

Tegyünk meg mindent a belső szabadságért!

Szeretettel,
Berkes Szofi Judit