Évforduló lesz számodra az év fordulója?

Évforduló lesz számodra az év fordulója?

Kedves Olvasónk!

Az évkör fordulóihoz már hozzászoktunk itt a Lélekszíntéren, hiszen minden hónapban egy újabb archetípussal kapcsolódunk.
Mégis, az Új Év egy erőteljesebb fordulat ünnepe.
Kívánunk neked áldott újrakezdést, folytatást és beteljesülést, hogy Lelked valódi álmai megvalósuljanak 2018-ban!

A Lélekszíntéren az archetípusok ösvényén járva az élet körének ciklusaival foglalkozunk. Ősi bölcsességet hordoz az évkör, de nem mindegy, hogyan tekintünk rá.

Lehet úgy is nézni és élni, hogy mindig ugyanazok a témák térnek vissza és már unalomig ismételgetjük magunkat, helyzeteinket. Sőt, a körből néha egy lefelé vezető út lesz, amikor hosszan azonosulunk egy lehúzó érzelmi állapottal. Ilyenkor lényünk alvilágában tartózkodunk.

Megtehetjük azonban azt is, hogy megnyitjuk a felfelé vezető spirált, így utunk egy egyre fényesedő ösvénnyé alakul, amin a lehetséges választásaink észlelhetővé válnak és lényünk rezgésszintje egyre emelkedik. 
A választás a miénk!

A Mester archetípus nagyon segít ebben bennünket. Itt olvashatsz róla többet:
http://lelekszinter.hu/mester-archetipus>>>

A programok pedig, ahol erre hangolódhatsz:

1. Gyere el a heti rendszerességű RituálTánc mozgásmeditációkra, ahol a Mester archetípushoz kapcsolódó élettémák kerülnek fókuszba:
- 01.08. Korlátok vagy támaszok?
- 01.15. Kristály templom
RituálTánc mozgásmeditációs műhely hétfőnként a MagNet Házban>>>

2. Figyelmedbe ajánljuk a havi rendszerességű SzimbolonKör csoportot, ahová bármelyik hónapban be tudsz csatlakozni. A Mester archetípussal való ismerkedés január 10-én lesz
Ha szeretnél kapcsolódni ehhez az önismereti utazáshoz, akkor itt tudsz informálódni, regisztrálni: 
SzimbolonKör>>> 

3. A havi rendszerességű SzimbolonSzínház január 12-én lesz. Ez az este egyfajta integrált állítás, azzal a specifikummal, hogy a morfogenetikus térbe a kérdésekre, problémákra kihúzott Symbolon kártya archetipikus jelenetét játsszák el a képviselők. 
SzimbolonSzínház>>>

4. A Mester archetípushoz tartozó mesével foglalkozó csoportunk -  Archetípusok Meséi - ide vonatkozó találkozójára január 19-én kerül sor.
Archetípusok meséi>>>

5. Új Mágikus nő sorozat indul január 20-án. Egy nagyon ébresztő, erőteljes női beavatási folyamaton visz keresztül ez a sorozat. A csoport 5 alkalommal találkozik, hogy az őselemek erejével töltekezzenek.
Mágikus nő sorozat>>>

Szeretetteli időszakot kívánunk!
A Lélekszíntér csapata