Életre kelt asztrológia - várunk a SzimbolonSzínházba

Kedves Olvasónk!

Talán hallottál róla, de biztosan megtapasztaltad, hogy "sok hang beszél bennünk".
Néha nem is értjük, hogy a jókedv miért és hogyan változott át hirtelen rosszá, hogy miért lettünk egy pillanat alatt hulla fáradtak, máskor meg feldobottak.
Máshogy beszélünk a szeretteinkkel, mások vagyunk a munkahelyen és egy bulin, hiszen más más szerepeink hívódnak elő ilyenkor. Néha nehéz váltani egy egy szerep között. Előfordul, hogy aki például vezető pozíciót tölt be (Király archetípus), rajta ragad a viselkedés, és ott is "megmondó ember", ahol éppen arra lenne szükség, hogy befogadóvá váljon. És fordítva, aki megszokta, hogy mások irányítják, nem mindig tudja pontsan, mit is akar igazán (Szolgáló archetípus).
Ugye, Te is ismered mindezt a saját életedből?

A jövő pénteken - június 8-án megint SzimbolonSzínház lesz a Lélekszíntéren 17.00-21.30-ig.
Ez a havi rendszerességű találkozó lehetőséget ad arra, hogy a bennünk rejlő hangokat, szerepeket, énrészeinket megjelenítsük. 
Hogy hogyan?
Ha még nem ismered ezt a programunkat, akkor ide kattintva  elolvashatod a részleteket:
https://lelekszinter.hu/szimbolonszinhaz
Ha pedig igen, akkor tudod, hogy milyen katartikus élmény, ahogy kirajzolódnak a problémák mögötti dinamikák, és milyen felszabadító, amikor megszületik a megoldás. 
És - a belső hangokra visszatérve - csodás dolog, amikor énrészeink, gondolataink és érzéseink harmonizálódnak.

Téged is várunk a mostani SzimbolonSzínházra!

Ha olvasod a honlapot, akkor már biztosan észrevetted, hogy asztrológusunk - Szilágyi Kati - kéthetente asztrológiai előrejelzéssel ajándékoz meg minket. Többen is visszajelezték, hogy sokat segít nekik a történések megértésében, ha elolvassák ezeket a gondolatokat. Ha Téged is érdekel, itt találod:
https://lelekszinter.hu/blog/asztrologiai-elorejelzes-junius-1-15-ig-szi...

Szeretettel,
Berkes Szofi Judit