Egyszer volt, hol nem volt... - a Mágus meséje

Kedves Olvasónk!

Te is érzed, hogy egyre többször hív a befelé, önmagad felé fordulás? Van rá időd? Van hozzá kedved, merszed? Tapasztaltad már, milyen felszabadító tud lenni, amikor egy ilyen befelé hívásnak eleget teszel és feltárod önmagadból, hogy mit akar jelezni a számodra? Egyre mélyebbre hatolunk a Mágus időszakába és energiájába. Nem könnyű, de annál felszabadítóbb, ha végig tudod járni az utat, ami mutatja most magát.

Ezen a héten a mesék csodálatos világának a segítségét tudod igénybe venni a Lélekszíntéren az önismereti utazásod megtámogatásához, hogy a személyiség és a lélek fejlődését érintő kérdéseidre választ kapj.

A programról részleteket és a bejelentkezési lehetőséget itt találod: Archetípusok meséi>>>

Időpont: 2017.11.17.,  17:00-22:00

Egy kis ízelítő a következő meséből:

„Egyszer volt, hol nem volt, egyszer egy nagyon szép zöld erdő, aztán annak a kellős közepébe lakott egy erdőőr. Annak volt három fia meg egy lánya.

Úgy éltek ott, mint valami kiskirály. Mert a fiúk mindig csak vadásztak, a lány meg csak a virágzó rétet meg az eget bámulta. Különösen hajnalban volt nagy az öröme, mert akkor szebb volt az erdő, jó szagú volt a virág, s a madarak olyan szépen énekeltek, hogy szinte sírt az örömtől a kislány. Fel is kelt minden hajnalban, és ment a napfelkeltét nézni meg a madárdalt hallgatni. El is nevezték Hajnalkának. A bátyjai nagyon szerették, mindig hoztak neki valamit az erdőből vagy a városból, ha ott jártak.

De volt egy mostohaanyjuk, aki sehogy se szívlelte a négy gyermeket. Történt egyszer, hogy a király háborúba ment, és minden épkézláb embernek menni kellett katonának. Így aztán elment az erdőőr is a három fiával, magába maradt a kis Hajnalka. Ez bizony nem lesz jó a szegény kislánynak, mert a mostoha el akarja veszteni szegényt.”

Hogyan tud segíteni a Mágus ereje téged?

A Mágus az átalakulás, a transzformáció hírnöke és elősegítője. Energiája mindent átalakít, amivel kapcsolatba kerül. Feltárja árnyékos oldalunkat, hogy az ott lekötött erőforrásaink felszabaduljanak. Az általa előhívott válsághelyzetek, próbatételek kiváltójaként lehetőséget teremt az irányváltás folyamatára. Segít, hogy a sötétségben is rátaláljunk a fényre, és észrevegyük a veszélyt, a csapdákat, a tévutakat életünkben. Erősíti túlélő ösztöneinket, mozgósítja tartalékainkat a látszólag reménytelen helyzetekben is. Növeli képességünket arra, hogy leküzdjük a nehézségeket és megértsük a bennük rejlő üzeneteket. Segít felszabadítani a magunkba zárt, elfojtott érzelmeket. Befelé irányítja energiáinkat, hogy regenerálódni tudjunk. Összekapcsol erőnk belső forrásával.

Támogat a mélyebb, az egyénen túlmutató erők felfedezésében. Ha nem állunk ellen üzeneteinek, a Mágus energiái lehetőséget adnak mindazokra a tapasztalatokra, amelyek hatására új módon értjük meg az élet értelmét, és saját növekedési lehetőségeinket.

Az erre az alkalomra választott mesével ezeket a témákat járjuk körbe - képet alkotva saját belső állapotainkról, elakadásainkról, értekeinkről, erőforrásainkról.

Részletek, bejelentkezés: Archetípusok meséi>>>

Mágus utolsó mozgásmeditációja: Az ősök ereje

Következő mozgásmeditációnkon csodálatos és mélyen megmozgató témával mozdulunk: az ősök ereje bennünk. Meghatározza, hogy életünk milyen irányba és hogyan bontakozzon ki. Megadja a kezdő csomagot, hogy aztán azzal mi gazdálkodjunk az életünk során, és abból a számunkra – képességeink és lehetőségeink szerinti – legjobbat hozzuk ki. Hogyan teszi mindezt? Gyere el és fedezd fel ezt magadban te is!

RituálTánc mozgásmeditáció: Az ősök ereje>>>

Időpont: 2017.11.20., 18:30-20:30

Várunk téged is szeretettel!

a Lélekszíntér csapata