Ébredő Erő

Kedves Olvasónk!

A húsvéti ünnepek kellős-közepében járunk. De mit is ünneplünk ilyenkor, amellett, hogy hosszú hétvégés elvonulásra, pihenésre és feltöltődésre van most lehetőség?
Te hogyan ünnepelsz? Megéled-e minden szinten ezt a csodás energiákat megmozgató időszakot?

Húsvét a Feltámadás, az Újjászületés ünnepe testi, lelki és szellemi síkon egyaránt. A tavasz megérkezésének, a természet újjáéledésének és kivirágzásának ünnepe. És ünnepibe öltöztethetjük saját lelkünket is, ha a hosszú téli befelé fordulás és az azt követő testi-lelki lelki átrendeződés időszaka után hagyjuk magunkban is megszületni az Újat. Ha beengedjük magunkba a Kos/Harcos/Hős támogató, felébresztő és ösztönző energiáit. Ha hagyjuk, hogy megszülessen és kibontakozzon bennünk az az erő, amely segít álmainkhoz, céljainkhoz közelebb kerülni, az újabb lépéseket és a szükséges változásokat, változtatásokat megtenni.

Kívánjuk hát, hogy átéld Te is ennek az ünnepnek számodra lehetséges minden csodáját!

A további hangolódáshoz ajánljuk egyik blogbejegyzésünket is: A Feltámadás, Megújulás, Újjászületés ünnepe – HÚSVÉT>>>

A Lélekszíntér programjai közül pedig a következő RituálTánc mozgásmeditációt szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, ami Húsvét hétfőn lesz a MagNet házban, 18.30-20.30.ig. 
Ezzel a tánccal is segítheted ünnepibbé, rituálisabbá tenni belső folyamataidat. 
"Ha közeledni akarsz a Harcos archetípus valódi természetéhez, akkor képzeld el, ahogy a magok a földben megindulnak, csírázni kezdenek, hogy majd nemsokára, áttörve a felszín kemény rétegét, kibújhassanak a napfényre.
A régiek Zöld Erőnek hívták a természetnek ezt az ellenállhatatlan, növesztő és szárba szökkentő minőségét. Nekünk is szükségünk van arra, hogy erőinket a megfelelő módon összegyűjtsük, mielőtt cselekedni kezdenénk. Táncunkban ennek adunk időt és teret, ahogy megidézzük a Zöld Erőt, amit lényünkbe hívva összevegyíthetünk alapcsakránk vörös sugárzásával. Ez a következő lépés ahhoz, hogy dinamizáljuk energiaháztartásunkat, így segítve lényünket az újjáébredésben.
"

Gyere, táncolj velünk hétfőn!
RituálTánc - Az Erő ébredése - tánc a zölddel és vörössel>>>

... és még egy felfrissítő, katalizáló és élettel telítő program, amiről már tájékoztattunk - az ápr. 6-8-ig tartandó TantraTánc elvonulás - ami segíti érzékiséged ébredését:
TantraTánc elvonulás a Pilisben>>>

Kellemes ünnepeket kívánunk!
A Lélekszíntér csapata