CSAK NŐKNEK! 4 archetípus, amely segít nőiséged rejtelmeit feltárni...

Már csak pár nap és indul a MÁGIKUS NŐ zárt, női csoport!

5 alkalom – 5 izgalmas, bensőséges, érzelmekkel teli utazás a Nőiség csodálatos világába, egy támogató női kör védettségében.

Ha Te is úgy érzed, hogy:

  • eleged van, hogy más mondja meg neked a „tutit”
  • szereted a saját válaszaidat megtalálni
  • kíváncsi és nyitott vagy arra, hogy a Nőiséged mit rejt számodra
  • szeretnél minőségi időat adni magadnak a feltöltődésre
  • kész vagy egy izgalmas, belső felfedező utazásra
  • szívesen megismerkedsz hasonló szemléletű nőtársaiddal

akkor számodra is érdekes megtapasztalásokat és felismeréseket hozhat ez a csoport.

Az első alkalom témája: MACSKANŐ>>>
Neked szól, ha szereted a macskákat, és még inkább ha nem. wink KATTINTS! 
http://lelekszinter.hu/macskano

Ha mind az 5 alkalom témáját megtekintenéd, ITT OLVASHATSZ róluk!
Mágikus nő sorozat>>>

BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES! Hívd a 0630 383 2897-as számot, vagy töltsd ki az oldal alján lévő jelentkezési mezőket!

JELENTKEZEM a Mágikus Nő csoportra:
http://lelekszinter.hu/magikus-no-sorozat

És néhány visszajelzés az előző csoportok résztvevőitől:
"Azért mentem el a sorozatra, mert éreztem, hogy a nőiségemben szeretnék kiteljesedni, megvilágosodni. Ehhez megvan a képességem, de fogantatásomtól kezdve nagyon sok akadály, próba is áll előttem, amit ezen a téren le kell küzdenem, el kell engednem ahhoz, hogy ez a célom megvalósuljon. Tudtam a célomat, de nagyon sokat segített, hogy itt a különböző elemek minőségének megfelelően konkrétan is meg tudtam fogalmazni, hogy mit szeretnék, mert ezek a célok nagyon mélyen voltak bennem és az élet forgatagában, a hétköznapokban nem tudtam olyan tudatos lenni, hogy ezeket észrevegyem. Most úgy érzem, úgy élem meg az 5 alkalom után, hogy ezek a határok feloldódtak, egy folyamatos áramlásban vagyok. Képes vagyok kívül is, belül is, a földön a mindennapi rutinjaimban és az égben is szabadon szárnyalni egyszerre, egy időben- ez mind EGY!"

"Bastet temploma szépséges… erőteli, felemelő, megnyugtató. A macskák ébersége, önállósága, fekete párducsága utazik most bennem. Meg tudom védeni magam kívül és belül is. Nem vagyok többé kiszolgáltatott, szabadon tudok dönteni. Pontosan tudom, hogy mit akarok és mit nem. Mindezt a Macskanőtől kaptam."

"A Kígyónőn megszületett a kígyóösvényem, egy olyan út bennem, ami emeli és tágítja a tudatosságomat. De önmagában a tűz kiszárít, kiéget és ehhez kaptam segítséget a Delfinnőn a delfinek gyógyító érintésétől, a víz, a tenger energiájától. Szofi segítségével tudtam kapcsolódni velük és a fogantatásomig visszamenőleg oldották azt a mély fájdalmamat, ami akadályozta eddig, hogy kinyíljak. Igazi nyugalmat, belső békét és elengedésre való képességet ajándékoztak nekem, amiben tudok gyógyulni, még a szívem legbelső magja is. Ebben a finom energiában, szeretetben és elfogadásban, békében és szabadságban, amiben a delfinek léteznek, megfogant bennem valami Új, ami most még olyan, mint egy kis magzat. Él és fejlődik."

"A Pillangónő megtanított ébren Álmodni. Átéltem az Újjászületésemet, és most nagyon könnyednek és szabadnak érzem magam. Köszönöm."

„Hálás vagyok a szép környezetért a finom ételekért, a szertartásokért, a közös beszélgetésekért. A női együttlétért. Minden pillanatát élveztem! Rábízom magam a hullámokra és fogadom az élet áldásait!”

Szeretettel várunk téged is!
Berkes Szofi Judit